Kamergeurverspreiders: de knowhow van Maison Berger Paris
Kamergeurverspreiders: de knowhow van Maison Berger Paris

Kamergeurverspreiders: de knowhow van Maison Berger Paris

De huisgeurverspreiders van Maison Berger Paris kunnen zowel in huis als in een voertuig worden gebruikt. Door een gezonde en aangename sfeer te creëren, dragen ze effectief bij aan uw welzijn. Ontdek het volledige assortiment van onze diffusers, elk met zijn eigen specificiteit. Dankzij hen gaat er een heel universum van heerlijke geuren voor je open.


Bovendien kunt u dankzij ons navulsysteem regelmatig variëren met smaken en pleziertjes. Je kunt binnen een paar minuten eenvoudig van geur wisselen en een nieuwe geur ontdekken. Een praktische, economische en ecologische manier om nieuwe geuren in te ademen.

De geurkaars

De geurkaarsen van Maison Berger Paris zijn ongeëvenaard in het creëren van een geruststellende en warme sfeer. De flakkerende vlam is een uitnodiging om te dagdromen, een belofte om gelukkige momenten te beleven met dierbaren of vrienden.

Onze kaarsen zijn volledig handgemaakt, in plantaardige was. Alle zorg en knowhow van onze meesterparfumeurs werden in hun ontwerp gebracht. De lonten zijn op hun beurt gemaakt van natuurlijk katoen en worden handmatig gevlochten, afhankelijk van de grootte van de kaars en de geur ervan.

Deze kamergeurverspreiders vinden gemakkelijk hun plaats in elke kamer van je huis, maar ook op een terras of balkon. Hun resoluut sobere en elegante design maakt kaarsen tot een decoratief element dat gemakkelijk in elk interieur kan worden geïntegreerd.

Ons advies : Om de levensduur van uw geurkaars te verlengen, plaatst u deze niet naast grote warmtebronnen wanneer u deze niet gebruikt.

Geuren beschikbaar

Voor geurkaarsen bestaan ​​uiteraard geen navullingen. Wat betreft de geuren die u tot uw beschikking heeft, sommige zullen in de lente en zomer welkome frisse tonen brengen: dit zijn geuren van jasmijn, eucalyptus en grapefruit die in uw interieur verspreid worden. In de winter zorgen kaarsen voor een warme sfeer, maar ook voor houtachtige en geruststellende geuren.

Auto diffusers

Voor de overgrote meerderheid van ons is de auto een ruimte waarin we veel tijd doorbrengen. Tijdens bepaalde reizen kunnen we meerdere uren achter elkaar in de cabine worden opgesloten. In deze context is het belangrijk dat de reis plaatsvindt in een aangename sfeer, die bevorderlijk is voor rust en welzijn.

Deze kamergeurverspreiders zijn sober, elegant en klein van formaat. Hun moderne, industrieel georiënteerde ontwerp geeft ze precies de juiste vleugje karakter. Eenvoudig te installeren, ze zijn geschikt voor alle soorten auto's: kies uit ons zeer ruime assortiment diffusers.

Ons advies : Het is heel eenvoudig om dit autoparfumartikel aan een van de ventilatieopeningen binnenin te bevestigen. Zo wordt de geur verspreid als de airconditioning aan staat, met meer of minder intensiteit, afhankelijk van wat je hebt gekozen.

Vullingen

Onze autodiffusers hebben een levensduur van ongeveer vier weken. Als er geen parfum meer is, kunt u met onze navullingen de ervaring verlengen, tegen een zeer lage prijs! Afhankelijk van jouw wensen kun je bij dezelfde geur blijven of juist onbekende geuren ontdekken.

Mist geurverspreiders voor in de kamer

Deze diffusers zijn echte samenvattingen van technologie. Hoewel ze meerdere functies hebben, zijn ze ook zeer intuïtief en gemakkelijk te gebruiken.

De bediening gebeurt onmiddellijk koud: dankzij de elektrische stroom trilt de piëzosteen aan de onderkant van het apparaat zeer snel. Hierdoor verspreidt zich een delicate en geurige mist door uw interieur.

Met deze kamergeurverspreider heb je absoluut alles onder controle. Zo is de intensiteit van het parfum programmeerbaar, door te kiezen voor continue of discontinue diffusie. De duur van de ontsteking is ook configureerbaar, tussen een half uur en twee uur gebruik. Ten slotte kan de lichtsfeer worden aangepast aan uw wensen van het moment, en gaat dus van intens naar
zacht, of andersom.

Voor optimaal gebruikscomfort wordt de mist diffuser geleverd met een afstandsbediening waarmee u al deze opties kunt bedienen zonder dat u zich hoeft te verplaatsen.

Mist diffuser Aroma Relax

69 €

Mist diffuser Aroma Energy

69 €

Mist diffuser Aroma Dream

69 €

Mist diffuser Aroma Happy

69 €

Vullingen

Onder de navullingen die bij deze diffuser verkrijgbaar zijn , kunt u met het Aroma-assortiment, verrijkt met essentiële oliën, profiteren van de aromachologische voordelen van deze laatste. Als je de voorkeur geeft aan meer klassieke maar toch boeiende geuren, dan is dit uiteraard mogelijk.

Ons advies : De navullingen voor mist diffusers zijn in Grasse ontwikkeld door onze meesterparfumeurs. Ze bevatten de juiste dosering parfum of etherische oliën: het is dus niet nodig om ze zelf toe te voegen en loop het risico dat je een willekeurig en inefficiënt mengsel krijgt.

Parfumverspreiders

Onze parfumverspreiders werken door middel van capillariteit: dit betekent dat het niet nodig is om ze te laten werken, een lont aan te steken of een dergelijke handeling uit te voeren. De verspreiding van het parfum gebeurt subtiel, zonder dat het te aanwezig is.

Gemakkelijk te gebruiken en te installeren, onze boeketten zijn ook prachtige geurobjecten, waarvan het ontwerp speciaal is ontworpen. Er zijn transparante, gekleurde flessen met patronen, in ronde, vierkante of geometrische vormen. Er wordt u een heel assortiment aangeboden zodat iedereen, afhankelijk van zijn eigen smaak, het boeket kan vinden dat bij hem of haar past.

Ons advies : De hoeveelheid stelen in de fles beïnvloedt de intensiteit van de verspreiding. Hoe hoger het aantal strengen (tussen twee en acht), hoe sterker de geur aanwezig is.

Vullingen

Voor onze rietverspreiders zijn veel navullingen verkrijgbaar. Ontdek al onze reukfamilies, evenals het Aroma-assortiment met essentiële oliën, en dompel jezelf onder in een wereld van geuren die bevorderlijk zijn voor ontspanning, verwondering, een verandering van omgeving...

De lampe Berger

De lampe Berger heeft altijd deel uitgemaakt van onze geschiedenis. Oorspronkelijk gebruikt in ziekenhuizen, had het als functie de omgevingslucht te zuiveren. Als ze deze specificiteit vandaag de dag nog steeds behoudt, verspreidt de lampe Berger op subtiele wijze een aangename geur in elke kamer van het huishouden.

Dankzij het katalyse-diffusiesysteem kunnen onaangename geuren volledig worden geëlimineerd. Hierdoor wordt uw interieur een plek om te wonen waar u zich goed voelt en waar u gezonde en aangename lucht inademt.

Ons advies : Met dit parfumritueel heb je de keuze uit meerdere mogelijkheden als het om design gaat. Neem de tijd om de vele beschikbare modellen te bekijken. Ze kunnen van glas, porselein, transparant, wit, gekleurd en in verschillende vormen zijn. Er zijn lampes Berger voor alle smaken en budgetten.

Lampe Berger Giftset Lilly Nude

56 €

Lampe Berger Molécule Prune

67 €

Vullingen

Er zijn veel navullingen verkrijgbaar voor lampes Berger. Wanneer de behoefte zich voordoet, is het aan jou om te kiezen of je dezelfde geur wilt behouden of juist nieuwe geuren wilt ontdekken.

Bedwelmende, ontspannende, energieke geuren... Jij bepaalt de sfeer van je huis. Ten slotte bestaan ​​er verschillende navulgroottes, tussen 200 ml en één liter.