Kamerverspreiders: een nieuwe wereld van geuren in je huis
Kamerverspreiders: een nieuwe wereld van geuren in je huis

Kamerverspreiders: een nieuwe wereld van geuren in je huis

Originele creaties van Maison Berger Paris, onze kamerverspreiders voor thuis profiteren van alle knowhow en ervaring van onze meesterparfumeurs. Maar waarom een ​​huisparfum gebruiken? Met onze rituelen kunt u elke kamer van het huis op een subtiele en aangename manier parfumeren, geheel naar uw wensen. Dankzij hen gaat er een nieuw universum van geuren voor u open: kies uw ideale parfumverspreider en creëer een unieke en originele sfeer in uw interieur.


Een verzameling geurgebaren, voor een unieke sfeer


Sinds de oprichting in 1898 heeft Maison Berger Paris tijdloze, elegante en boeiende parfumtechnieken ontwikkeld. Hiermee kunt u een unieke reuksfeer in uw huis creëren met behulp van elegante en gebruiksvriendelijke rituelen.

Hoogwaardige diffusers en gevarieerde geuren

Na de lampe Berger, een iconisch stuk van ons huis, zijn er nog verschillende andere geurverspreiders voor thuis verschenen: 11het boeket stokjes, de elektrische diffuser, de Night & Day diffuser en de geurkaars... Speciaal voor de auto. Hoewel elk zijn eigen kenmerken heeft, bieden ze allemaal uitzonderlijke parfumkwaliteit en zorgvuldige, ambachtelijke ontwerpen.

Een van de andere voordelen van het gebruik van een kamerverspreider van Maison Berger Paris is dat u kunt genieten van unieke en uitzonderlijke geurcreaties, met originele geuren ontwikkeld voor alle smaken en wensen. Fruitig, bloemig, oriëntaals, puur, fris en gastronomisch... De parfums zijn gegroepeerd in zes reukfamilies en passen perfect bij alle parfums.
kamers en alle gewenste sferen.

Subtiel, de geuren gecreëerd door Maison Berger Paris omhullen je in een aangename en gezellige sfeer: thuis blijven is meer dan ooit synoniem met plezier!

Gemakkelijk te gebruiken rituelen


Onze parfumrituelen zijn zeer eenvoudig te gebruiken, intuïtief en gemakkelijk te leren. Het duurt slechts een paar minuten voordat ze klaar zijn om te vertrekken. Voor een optimaal gebruik van uw geurverspreider voor thuis, moet u de aanbevelingen voor het gebruik van elk gebaar volgen. Ontdek in dit artikel alle kenmerken van onze geurverspreiders, om erachter te komen hoe een kamerverspreider precies werkt en hoe je deze kunt gebruiken.

Om uw reukervaring uit te breiden, bieden wij een grote collectie parfumnavullingen aan, aangepast aan elke kamerverspreider. Wanneer je huisgeurverspreider leeg is, bestel je eenvoudig een navulling (zie het pictogram op de navulverpakking, dat aangeeft met welk gebaar het correspondeert). Vind al onze geurnavullingen in de dichtstbijzijnde winkel of in onze online winkel. U kunt ook in de boetiek van Maison Berger Paris Marais terecht om ter plaatse uw parfum bij te vullen met behulp van onze parfumdispenser. Je kunt hetzelfde parfum kiezen, of van de gelegenheid gebruik maken om nieuwe geuren te ontdekken. Sommige van onze diffusers worden zonder geur1 verkocht, zodat u direct uw geurnavulling kunt kiezen.


Met ons navulbare systeem, dat duurzaam en zuinig is, kunt u tegen een gecontroleerde prijs genieten van hoogwaardige interieurgeuren.

Hoe kies je de beste parfumverspreider?

Kamerverspreiders bieden u de unieke mogelijkheid om elke ruimte in uw huis te personaliseren volgens uw individuele geurvoorkeuren. De beste manier om de juiste kamerverspreider voor uw ruimte te kiezen, is door uzelf eerst af te vragen over het gebruik van de kamer en de kenmerken van elk van onze geurgebaren te kennen.

In een badkamer kies je voor een geurboeket of een elektrische diffuser, terwijl geurkaarsen en Lampes Berger meer hun plek zullen vinden in de woonkamer. De 3e keuken kan ook geparfumeerd worden met een boeket stokjes of met een Lampe Berger, ideaal om de lucht te zuiveren en nare geurtjes te verdrijven. Een Night&Day diffuser zal eindelijk ideaal zijn om een ​​ontspannen sfeer te creëren in de slaapkamer (parfumeren kan ook met behulp van
een elektrische diffuser of een strengboeket).

Om aan alle esthetische voorkeuren te voldoen, biedt Maison Berger Paris een grote verscheidenheid aan decoratieve kamerroosters, in talrijke ontwerpen, vormen, kleuren en volumes. Met onze collectie kunt u uw parfumverspreider perfect afstemmen op de stijl van uw interieurdecoratie.


Eindelijk komt de fase van het kiezen van de geuren en de parfumstijl die je graag wilt.
diffuus naar binnen... Voor een geslaagde reuksfeer, vergeet niet om de geuren van elke kamer af te stemmen op uw behoeften en wensen: een frisse en energieke geur in de badkamer, zachte en bloemige tonen in de slaapkamer, een paar heerlijke en geruststellende aanrakingen in de slaapkamer. woonkamer... Anti-geuren, met sommige van onze kamergeuren kunt u ook de onaangename geuren van tabak, vocht of muf neutraliseren, bijvoorbeeld in de keuken of de auto.

Elegante en tijdloze kamerroosters, voor een comfortabel en gastvrij interieur


Maison Berger Paris biedt u een collectie aan
compleet assortiment kamerroosters, om aan al uw behoeften te voldoen
al uw wensen.

De lampe Berger, icoon van ons huis

Deze iconische parfumverspreider is inmiddels meer dan 120 jaar oud. Dankzij het gepatenteerde katalyseverspreidingssysteem verfraait de lampe Berger niet alleen uw interieur met boeiende geuren. Het helpt ook de lucht te zuiveren en slechte geuren, zoals bijvoorbeeld tabak of vocht, te neutraliseren. Het is bedoeld voor het ad hoc parfumeren van grote ruimtes.

Onze teams hebben ook bijzondere aandacht besteed aan de esthetiek en het design van de lampes Berger. Of u nu een liefhebber bent van een eerder discrete en traditionele stijl, of juist een barok en gedurfd tintje aan uw interieur wilt geven, u zult onvermijdelijk het perfecte model vinden.

Het parfumverspreider, voor een continue verspreiding van geuren

Tussen esthetiek en effectiviteit winnen parfumverspreiders alle stemmen... Het verspreidt het parfum koud, door capillaire werking: hierdoor kan het gedurende meerdere weken een subtiel geurende sfeer creëren, zonder dat u enige tussenkomst, of bijna, hoeft te doen. Het stokboeket is gereserveerd voor middelgrote kamers en garandeert een gelijkmatige verspreiding van geuren door de kamer.

Om te beginnen met parfumeren is niets eenvoudiger: dompel eenvoudigweg de meegeleverde staafjes in het flesje gevuld met parfum. De verspreiding van het parfum is min of meer intens, afhankelijk van het aantal gebruikte stokjes: hoe meer strengen, hoe sterker het parfum. Om de geur weer te activeren, draait u de boeketstrengen eenvoudig regelmatig om. En om aan al uw wensen te voldoen, bieden wij ook twee soorten strengen aan: wilgenstrengen voor een delicate en natuurlijke geur, en technische polymeerstrengen voor een intensere verspreiding van het parfum.

De auto diffusor, voor een geurige sfeer in uw voertuig!

Onze auto diffusors zijn praktisch en oplaadbaar en creëren een ontspannen sfeer in uw voertuig, terwijl ze nare geurtjes elimineren. Ze werken vanuit een geurende keramische kern, verkrijgbaar in verschillende geuren en speciaal gemaakt door Franse meesterparfumeurs voor deze verspreidingsmethode. Een ideaal gebaar om te genieten van aangename reizen, ver weg van stress en vervuiling…

Deze geurobjecten zijn discreet en integreren perfect in het passagierscompartiment, waardoor het een designer en elegant tintje krijgt. Ze zijn zeer eenvoudig te installeren en worden eenvoudig aan de airconditioningroosters van uw auto bevestigd met behulp van hun multidirectionele metalen clip. De intensiteit van de geurverspreiding is dan afhankelijk van de stand van de airconditioning.

De mist diffuser, een waar technologisch hoogstandje

Onze 6 mist parfumverspreiders, een concentraat van technologie, zijn een elegant en verfijnd object. Naast een delicate geur van het interieur, creëert het een delicate en aangename lichtsfeer. Ideaal voor het geuren van een middelgrote kamer, kan 7 stipt worden gebruikt (programmering mogelijk voor 30 min, 60 min of 120 min), intermitterend of continu.

Veroorzaakt door de mist stroom, laten de trillingen van de piëzosteen een delicate geurige mist vrij in de ruimte, voor een ongeëvenaard gevoel van zachtheid en plezier. Als u zich niet op uw gemak voelt met technologie, wees gerust: onze mist diffusers zijn uiterst intuïtief. De beschikbare functies kunnen worden geactiveerd of gedeactiveerd met een aanraking van een vinger met behulp van een afstandsbediening.

Mist diffuser Aroma Happy

69 €

Mist diffuser Aroma Relax

69 €

Mist diffuser Aroma Energy

69 €

Mist diffuser Aroma Dream

69 €

De geurkaars, een eenvoudig en warm gebaar

De eenvoudigste dingen zijn soms de meest aangename en hypnotiserende. Laat u met onze geurkaarsen bezwijken voor de charme van een oscillerende vlam en tover uw huis om in een warme ruimte, waarin de tijd geen vat meer heeft...


Dit delicate object is bedoeld voor het occasioneel parfumeren van middelgrote kamers en stelt u in staat talrijke parfums te verspreiden, waaronder de geuren van ons Aroma-assortiment. Een uitnodiging om te reizen, de Lolita Lempicka-kaars dompelt ons onder in een magisch en romantisch universum. Het geeft unieke en boeiende geuren vrij, die de verwennerij, sensualiteit en vrouwelijkheid van het originele Lolita Lempicka-parfum perfect weerspiegelen.

De Night & Day diffuser, een ritueel dat het inslapen of wakker worden makkelijker maakt


Zoals de naam al doet vermoeden is deze geurverspreider bedoeld voor de slaapkamer, een kamer waarin we een groot deel van onze tijd doorbrengen. Dit nieuwe geurige gebaar was
ontworpen om het inslapen, een goede slaapkwaliteit en een aangenaam ontwaken te bevorderen. Doordat u op subtiele wijze de geuren van uw favoriete parfums kunt vrijgeven, wordt het al snel een ideale metgezel voor een aangename slaap en een zacht ontwaken.


Deze geurwekker is ruimtebesparend en past perfect op een nachtkastje. Het is stil en werkt zonder golven, om je op de meest zachte en aangename manier uit de armen van Morpheus te bevrijden. De Night & Day diffuser is oplaadbaar en werkt met 10 capsules. Met zijn LED-scherm en aanraaktoetsen is hij bijzonder eenvoudig te gebruiken.