Koude diffusers voor etherische oliën: een gevoel van welzijn thuis
Koude diffusers voor etherische oliën: een gevoel van welzijn thuis

Koude diffusers voor etherische oliën: een gevoel van welzijn thuis

De koude etherische olieverspreiders van Maison Berger Paris hebben meerdere kwaliteiten. Zo parfumeren de parfumverspreiders en de mist diffuser op subtiele wijze de verschillende kamers van het huis en verbeteren ze dankzij de essentiële oliën ons gevoel van welzijn.

Maar daar houden hun sterke punten niet op. Dit zijn bijzonder eenvoudige rituelen om te gebruiken: een paar minuten zijn voldoende om te begrijpen en te assimileren hoe ze werken. Het zijn tevens elegante objecten, die gemakkelijk en voordelig hun plek vinden in uw interieur.

Tenslotte biedt het Aroma-assortiment verrijkt met essentiële oliën dat wij hebben ontwikkeld u talloze geuren. Of je nu op zoek bent naar rust, concentratie, sensualiteit of energie, je vindt zeker de geur die bij je past.

De voordelen van essentiële oliën

De voordelen van essentiële oliën worden nu door iedereen erkend. De geuren die uit deze oliën voortkomen, hebben een duidelijke invloed op onze emoties, doordat ze inwerken op onze psyche. Wanneer een parfum in een ruimte wordt verspreid, wordt dus een beroep gedaan op ons limbisch systeem. Het zet de geur om in een emotie, op basis van onze sensaties of onze herinneringen.


Dit verklaart dat dezelfde etherische olie niet noodzakelijkerwijs door twee mensen op dezelfde manier wordt waargenomen, omdat deze de persoonlijke en intieme geschiedenis van elke persoon raakt.


Als je het verstandig gebruikt, vormen etherische oliën een waardevol hulpmiddel bij het harmoniseren van emoties en dragen ze positief bij aan ons welzijn.

Binnen het Aroma assortiment vind je veel geuren. Afhankelijk van je huidige wensen kies je DE geur die bij je past. Als je tijdelijk wilt ontspannen, concentreren, vitaliteit wilt opdoen of zelfs overweldigd wilt worden door een welkome golf van sereniteit, dan zijn onze parfums er om je te begeleiden.

Koude etherische olieverspreiders: parfumverspreiders

Deze parfumverspreiders symboliseren perfect de voortdurende zoektocht naar uitmuntendheid van Maison Berger Paris. Ze zijn het resultaat van een perfecte alliantie tussen techniek en esthetiek.

Het koude parfumsysteem door capillariteit zorgt voor een wekenlange diffusie, zowel homogeen als subtiel. Vanuit designoogpunt hebben we bijzondere zorg besteed aan hun uiterlijk: het zijn sierlijke objecten, die gemakkelijk hun plaats vinden in elke kamer van het huis.

Parfumverspreider Aroma Dream

28 €

Parfumverspreider Aroma Energy

28 €

Parfumverspreider Aroma Focus

28 €

Parfumverspreider Aroma Happy

28 €

Parfumverspreider Aroma Love

28 €

Parfumverspreider Aroma Relax

28 €

Parfumverspreider Aroma Wake-Up

28 €

Vereenvoudigd gebruik

Wanneer u het parfumverspreiders voor de eerste keer gebruikt, duurt het slechts enkele ogenblikken voordat het klaar is voor gebruik. Alles is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken.

U hoeft dus alleen maar de ring aan de bovenkant van de fles los te draaien en het deksel te verwijderen. Dompel vervolgens de stokjes in de fles, afhankelijk van de gewenste geur:

- Voor een lichte geurintensiteit zijn 2 of 3 staafjes aangewezen;

- 4 tot 5 hengels zijn geschikt voor gemiddelde intensiteit;

- Ten slotte moeten er 6 tot 8 stokjes worden geplaatst voor maximale intensiteit.

Je hoeft verder niets te doen om je interieur effectief te parfumeren! Een of twee keer per week is het echter raadzaam om de lokken om te draaien om een ​​optimale effectiviteit te behouden.

Een strak ontwerp

Het parfumverspreider is een bijzonder elegant ritueel. Waar je hem ook in huis installeert, het wordt op zichzelf een decoratief object.

Ze kenmerken zich allemaal door hun verfijnde en verfijnde kant, maar zijn niet noodzakelijkerwijs hetzelfde: je vindt er dus gegarandeerd eentje die bij jouw smaak en jouw interieur past.

Koude etherische olie diffusers zijn gemaakt van glas, maar dit kan transparant of licht ondoorzichtig zijn, aangevuld met een subtiel bloemenornament. Bij sommige is een vleugje goud aanwezig, voor een assertieve, chique en klassieke kant. Anderen zijn voorzien van hout, voor een set die resoluut op de natuur is gericht.

Ten slotte zijn er qua vormen veel varianten: van rond en zacht tot meer uitgebreide en moderne rondingen, u hoeft alleen maar uw keuze te maken.

Mist diffusers

De mist diffuser ontwikkeld door Maison Berger Paris is een authentiek technologisch wonder. Alle knowhow van onze onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling was nodig om dit ritueel te verwezenlijken, dat tegelijkertijd effectief, praktisch en esthetisch is. Dit is een geparfumeerd object als geen ander, waar je binnenkort niet meer zonder kunt.

Mist diffuser Aroma Dream

69 €

Mist diffuser Aroma Energy

69 €

Mist diffuser Aroma Happy

69 €

Mist diffuser Aroma Relax

69 €

Veel functies binnen handbereik


De werking van deze etherische olieverspreider voor koude verneveling is afhankelijk van elektrische stroom. Hierdoor trilt de keramische piëzosteen die zich aan de onderkant van het object bevindt, buitensporig snel, maar stil. Dit resulteert in de verspreiding van een geurige, lichte en aangename mist.


Deze diffuser heeft vele functies om in uw interieur de gewenste sfeer te creëren, afhankelijk van uw humeur of uw wensen. Alles kan eenvoudig in enkele ogenblikken en op afstand worden geconfigureerd met behulp van de meegeleverde afstandsbediening.

- Zo kan de geurintensiteit worden aangepast. Afhankelijk van of je kiest voor een continue of discontinue verspreidingsmodus, heeft dit direct invloed op de manier waarop je de geur in een kamer ervaart.


- De lichtsfeer past zich ook aan uw smaak aan. Er is de mogelijkheid om een ​​oscillerend licht te kiezen, om de geruststellende sfeer van een kaars te vinden. Maar dit licht kan ook continu, zacht of juist intenser zijn.


- Ten slotte kan de geurduur vooraf worden gedefinieerd. Het kan worden geprogrammeerd voor een half uur, een uur of twee uur. Met deze koudvernevelende etherische oliediffuser bepaal jij alles, en wel heel gemakkelijk.

Een elegant en warm ritueel

De meeste van onze mist diffusers combineren met succes matglas en een houten deksel. Materialen die zowel eenvoudig als warm zijn, voor een object dat elegantie en comfort in uw interieur brengt. Deze indruk wordt versterkt door de elegante bloemmotieven op de behuizing van het object.

Altijd geleid door de wens om u een grote verscheidenheid aan ontwerpen aan te bieden, raden wij u ook aan om te kiezen voor een moderner uiterlijk, met een stedelijke uitstraling, waarvan de vorm onweerstaanbaar doet denken aan die van New Yorkse wolkenkrabbers. Hier laten de kleine openingen op subtiele wijze licht door en zorgen voor een unieke sfeer in huis.

Veel geuren beschikbaar

Of het nu gaat om de mist diffuser of het parfumverspreider, de geuroplossingen die wij aanbieden zijn volledig klaar voor gebruik. Onze meesterparfumeurs hebben zo de perfecte balans gevonden tussen parfum en essentiële oliën. Om deze redenen wordt het niet aanbevolen om een ​​van deze ingrediënten of water toe te voegen. Dit zou het zeer onnodige risico nemen om te eindigen met een dosering die niet optimaal effectief is.

In dezelfde geest moet elke oplossing worden gebruikt met het bijbehorende parfumobject. Gebruik daarom bij het geurboeket geen parfum dat is ontworpen voor de mist diffuser, of andersom.

Het navulsysteem dat we hebben opgezet, is de beste manier om nieuwe geuren te ontdekken. Je kunt er dus heel gemakkelijk en tegen lagere kosten voor kiezen om de ervaring uit te breiden als een geur je bijzonder bevalt, of juist een andere, niet eerder gepubliceerde geur te ontdekken.

Het Aroma-assortiment biedt u parfums verrijkt met essentiële oliën die uw dagen transformeren, afhankelijk van uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar rust, rust, energie of een vredige slaap, Maison Berger Paris heeft aan u gedacht: onze parfums zijn gevarieerd genoeg om zeker te voldoen aan uw wensen van het moment.