Gebruik van de stickparfumverspreider: de juiste handelingen voor een optimale geur
Gebruik van de stickparfumverspreider: de juiste handelingen voor een optimale geur

Gebruik van de stickparfumverspreider: de juiste handelingen voor een optimale geur

Het gebruik van de rietverspreider, ook wel parfumverspreiders genoemd, is uiterst eenvoudig en intuïtief. Zodra de geur vrijkomt, hoef je vrijwel niets meer te doen. Om een ​​optimale verspreiding te garanderen, is het echter beter om bepaalde tips te volgen.

Dit parfumritueel profiteerde van alle vaardigheden van Maison Berger Paris, op alle gebieden. Dit boeket maakt dus een ongeëvenaarde verspreiding binnen het huis of appartement mogelijk.

Ook vanuit esthetisch oogpunt wordt de uitdaging op briljante wijze aangegaan: naast het aangenaam geuren van het interieur, zijn onze flessen elegante objecten die een essentieel onderdeel van uw decoratie worden.

Blader door al onze modellen : tussen alle aangeboden lijnen is er zeker één die bij u past.

Parfumverspreider Lilly Rose

36 €

Presentatie van het parfumverspreider

Deze parfumverspreiders zijn gebaseerd op een capillair diffusiesysteem, dat wil zeggen dat er een interactie is tussen de stokjes en het parfum. Dankzij deze techniek kan deze laatste op een homogene en evenwichtige manier handelen. Zodra de strengen in de vloeistof zijn geplaatst, is de verspreiding gedurende minimaal anderhalve maand verzekerd, afhankelijk van de omvang van het ritueel.

Opgemerkt moet worden dat er meerdere soorten stengels zijn en dat dit invloed heeft op de geur. Die van technisch polymeer zijn inderdaad geschikt voor mensen die een vrij snelle en intense verspreiding willen, terwijl wilgenstokken 100% natuurlijk zijn. Deze laatste hebben ook een licht golvende vorm die een vleugje elegantie aan de diffuser toevoegt.

Natuurlijk belet niets u, integendeel, om uw genoegens te variëren. Zodra de diffuser niet meer werkt, bieden wij talloze navullingen voor parfumverspreiders aan, die je meenemen in een wereld rijk aan nieuwe geuren!

Met behulp van de stick-parfumverspreider

U zult ongetwijfeld overtuigd zijn door de eenvoud waarmee de magie werkt als u een parfumverspreiders in huis plaatst. Er zijn echter enkele regels die u het beste kunt volgen om een ​​effectieve distributie te garanderen.

Het eerste gebruik

Nadat u het geurobject uit de verpakking heeft gehaald, moet u eerst de ring bovenaan verwijderen. Zodra dit is gebeurd, verschijnt er een dun operculum. Dit moet worden verwijderd en vervolgens worden weggegooid: het heeft geen nut meer voor u.

Vervolgens dompel je de stokjes in het parfum. Dit moet niet blindelings worden gedaan, omdat hun aantal niet zonder impact is:

- Als je een zachte geurintensiteit wilt, zijn 2 of 3 strengen voldoende;

- 4 of 5 strengen zijn geschikt voor gemiddelde intensiteit;

- Ten slotte worden 6 tot 8 strengen aanbevolen als u maximale intensiteit wilt.

Daarna...

Hoe werkt deze geurverspreider? Zoals we al zeiden, is het gebruik van de stick-parfumverspreider uiterst eenvoudig. Zodra de strengen op hun plaats zitten, hoeft u niets meer te doen... of bijna. Je hoeft alleen maar de stelen één keer per week te draaien om de kwaliteit van de geur constant te houden.

Als je je afvraagt ​​hoe je een geurverspreider zoals het parfumverspreider moet bijvullen, dan kun je dit als volgt doen. Wanneer het parfum in de fles het einde van zijn levensduur bereikt, zijn er twee opties voor u beschikbaar:

- Als je dezelfde geur wilt behouden, giet je gewoon de inhoud van de navulling. Om te weten wanneer u de diffusersticks moet vervangen, moet u ze controleren. Als ze te doorweekt zijn, moeten ze worden vervangen;

- Als u er daarentegen voor heeft gekozen een nieuwe geur te ontdekken, moet u de fles schoonmaken voordat u de inhoud van de navulling erin giet. In dit geval is vernieuwing van de stelen verplicht.

Een universum van duizend geuren

Onze meesterparfumeurs hebben alle parfums die wij u aanbieden zorgvuldig ontwikkeld, waardoor ze allemaal uniek zijn.

Al onze reukfamilies zijn verkrijgbaar met geurstokjes. Blader, afhankelijk van uw smaak of uw huidige wensen, door de geuren die beschikbaar zijn: Bloemig, Fruitig, Puur, Gourmet, Fris en Oriëntaals.

Ontdek desgewenst onze Aroma-collectie, gewijd aan parfums verrijkt met essentiële oliën. Een perfecte oplossing om te profiteren van de erkende aromachologische voordelen hiervan.