Mist diffusers voor etherische oliën: technologie ten dienste van uw welzijn
Mist diffusers voor etherische oliën: technologie ten dienste van uw welzijn

Mist diffusers voor etherische oliën: technologie ten dienste van uw welzijn

Mist diffusers voor etherische oliën worden u aangeboden door Maison Berger Paris via het Aroma-assortiment. Er zijn vier verschillende boxen, met bijzondere kenmerken, maar die maar één doel hebben: bijdragen aan uw welzijn dankzij geuren verrijkt met essentiële oliën.

Gemakkelijk te gebruiken, veilig, onze diffusers hebben meerdere geavanceerde functies, ontworpen om uw leven te vereenvoudigen en de sfeer te creëren die bij u past in uw huis. Door al deze prestaties zijn Aroma diffusers verkozen tot product van het jaar 2020!

Een innovatief en veilig product

Onze mist etherische olieverspreiders werken via ultrageluid, voor onmiddellijke koudeverspreiding. In elk apparaat zit een keramische piëzosteen. Deze trilt zeer snel dankzij de elektrische stroom, die de verspreiding van een geurige mist mogelijk maakt.

Elke diffuser is niet alleen effectief: het is ook een elegant object, met een perfecte afwerking, dat gelukkig in elk interieur past. Er zijn verschillende materialen beschikbaar, zodat iedereen, afhankelijk van zijn smaak in design, tevreden is.

Totale veiligheid

De mist diffusers van Maison Berger Paris bieden vele geuren. Wat hebben zij gemeen met elkaar? Ze zijn allemaal klaar voor gebruik. Onze specialisten hebben oplossingen gecreëerd die zijn samengesteld met de exacte en noodzakelijke dosis parfum, essentiële oliën en water.

U hoeft dus niet zelf één van deze drie elementen toe te voegen, wat tot een gevaarlijke en potentieel problematische dosering kan leiden.

Al onze navullingen zijn uiterst eenvoudig te gebruiken: een paar seconden zijn voldoende om te profiteren van essentiële oliën en hun aromachologische deugden.

Geavanceerde technologie

Al onze knowhow is geconcentreerd in het ontwerp van de diffusers. Deze dragen niet alleen effectief bij aan uw welzijn, maar zijn ook authentieke geconcentreerde technologie. Hoe gebruik je onze mist etherische olieverspreider? Het is gewoon verontrustend eenvoudig.

Zo is de lichtsfeer die je wilt creëren eenvoudig aan te passen. Intens of liever zacht licht? Liever continu of juist oscillerend? Jij kiest.

Hetzelfde geldt voor de verspreiding van geuren: beslis, afhankelijk van uw behoeften of wensen op dat moment, zelf of dit continu moet gebeuren of niet.

Heel eenvoudig kunt u ook kiezen voor onmiddellijke of geprogrammeerde ontsteking. In dit geval begint de diffuser te werken wanneer jij dat wilt: een half uur, een uur of twee uur later. Dankzij de afstandsbediening die bij de diffuser wordt geleverd, is deze ten slotte volledig op afstand te bedienen. Zonder uw bank te verlaten, kunt u met slechts één druk op de knop de intensiteit van geuren of helderheid aanpassen!

Als u twijfelt over het gebruik van een van de functies, raak dan niet in paniek. De instructies die beschikbaar zijn bij onze mist etherische olieverspreiders zijn er om u te helpen.

Geoptimaliseerde levensduur

Op onze mist diffusers zit twee jaar garantie, exclusief verpakking. Bovendien zijn alle oplossingen die wij aanbieden speciaal ontworpen om de kalkaanslag en verstoppingen zoveel mogelijk te beperken. Zo blijft uw diffuser gegarandeerd jarenlang goed functioneren.

De enige voorzorgsmaatregel die u in gedachten moet houden, is dat in de mist diffuser alleen oplossingen mogen worden gebruikt die voor dit doel zijn bedoeld. Bij bijvoorbeeld oplossingen bedoeld voor de lampe Berger of een parfumverspreider werkt dit niet.

Mist diffuser Aroma Dream

69 €

Mist diffuser Aroma Energy

69 €

Mist diffuser Aroma Happy

69 €

Mist diffuser Aroma Relax

69 €

De Aroma mist etherische olieverspreider, verkozen tot product van het jaar 2020!

Het behalen van dit label is zowel uitstekend nieuws als een eerlijke beloning voor de inspanningen die geleverd worden om u steeds efficiëntere en innovatievere objecten aan te bieden.

Maar liefst 15.000 mensen worden uitgenodigd om hun mening te geven over verschillende producten, waarvan 500 in een bepaalde categorie.

Er worden verschillende criteria genoemd: aantrekkelijkheid, innovatie en aankoopintentie. Vervolgens gebruiken 120 testers het object in reële omstandigheden en evalueren de tevredenheid over het gebruik. Deze set resulteerde in een eindscore van 6,36 voor de Aroma mist etherische oliediffuser (vergeleken met een gemiddelde van 5,84 voor de categorie).

Het is voor ons een enorme trots dat onze kennis en ons werk op deze manier beloond worden. Omdat het ook de garantie is voor uw volledige tevredenheid als u een van deze producten gebruikt.

Grote aromachologische deugden


Er zijn nu verschillende parfums verkrijgbaar in het Aroma-assortiment. Afhankelijk van uw wens of behoefte hoeft u alleen nog maar uw keuze te maken!

Aroma Dream

Deze mist diffuser wordt vooral aanbevolen als u last heeft van slaapstoornissen. Door het voor het slapengaan te gebruiken, wordt u gesust door de essentiële oliën van lavendel en patchouli. De Aroma Dream is wat je nodig hebt als je echt herstellende slaap mist.

Ook vanuit esthetisch oogpunt is deze diffuser onberispelijk. Alles eraan roept zachtheid op, van de ronde vorm tot de kleuren, een slimme mix van wit en licht hout.

Aroma Relax

Het is een diffuser met een resoluut Scandinavische en vrouwelijke uitstraling, die een welkome vleugje elegantie in uw interieur brengt.

Vanuit geuroogpunt vinden we een perfecte combinatie van steranijs, vanille en roos. De essentiële oliën van geranium, patchouli en Gaïac-hout helpen een serene sfeer te creëren, geschikt voor ontspanning en loslaten.

Aroma Happy

Vanuit esthetisch oogpunt combineert deze diffuser op vrolijke wijze matglas en hout, voor een geheel dat synoniem staat voor zachtheid. De zilveren bloemen op de muur dragen bij aan dit warme ontwerp.

De geuren zijn van nature op elkaar afgestemd, met monoi en tonen van licht zoet waterfruit. Aroma Happy is een geur van geluk die zich door het hele huis verspreidt, voor een resoluut vreugdevolle en vredige sfeer.

Aroma Energy

Het witte matglas geeft hem een ​​moderne en sobere noot, maar de associatie met hout voegt een warme noot toe. Wat de geuren betreft, draagt ​​de toon van sinaasappel- en citroenschil bij aan een dynamische maar aangename sfeer. Essentiële olie van grapefruit vormt een perfecte aanvulling op de dosering, voor een ensemble boordevol vitamines!