Musk autodiffusers: voor reizen vol vitaliteit
Musk autodiffusers: voor reizen vol vitaliteit

Musk autodiffusers: voor reizen vol vitaliteit

De door Maison Berger Paris ontwikkelde musk autodiffusers voorzien in een duidelijke behoefte. We brengen veel tijd door in onze auto, en vaak in omstandigheden die onze zenuwen op de proef kunnen stellen. Het is daarom belangrijk om een ​​aangename sfeer in de passagiersruimte te creëren, die u zowel tot rust kan brengen als de eentonigheid van bepaalde reizen kan doorbreken.

Musk, het karakteringrediënt bij uitstek, voldoet perfect aan deze twee eisen. Het is daarom de ideale metgezel voor op reis, mede dankzij diffusers die vele kwaliteiten hebben.
Deze rituelen brengen in feite een vleugje klasse en moderniteit in het passagierscompartiment, terwijl ze toch discreet blijven. Eenvoudig te installeren, zeer eenvoudig in gebruik, ze worden in enkele seconden op een ventilatierooster bevestigd. Elke oplaadbeurt zorgt voor een verspreiding van vier tot zes weken: het is een voordelige manier om het aantal uren dat u in uw voertuig doorbrengt te verbeteren.

Muskus in de parfumerie

Oorspronkelijk kwam muskus van een dier dat voorkomt in verre landen, in China en Siberië: de hagel. Het was tijdens de sleur dat er een zeer karakteristieke geur vrijkwam, in dit geval die van muskus. Het was een bijzonder sterke essentie, met dierlijke en houtachtige accenten. Vanaf zijn ontdekking was musk dus vaak het voorrecht van mannenparfums, omdat het een soort mannelijkheid symboliseerde die tot dan toe ontbrak in mannelijke essenties.

De muskus die we vandaag de dag kennen in de parfumerie is niet langer rechtstreeks afkomstig van dieren. Het is een witte muskusparfum dat zijn karakter heeft behouden, wat in sommige opzichten zijn handelsmerk is. Maar het biedt merkbaar zachtere, warmere en sensuelere tonen. Het wordt daarom vaak aangetroffen in oosterse parfumfamilies, waar het bijzonder gewaardeerd en gewaardeerd wordt.

Onze musk auto diffusers

Wij bieden verschillende muskusgeuren aan voor uw voertuig. Uiteraard bestaan ​​ze allemaal in de vorm van navullingen. Dus wanneer uw muskusautodiffusor niet langer operationeel is, heeft u de keuze: ofwel doorgaan met dezelfde reukervaring, ofwel een andere muskusgeur ontdekken...

Fleur de Musc

Musk staat synoniem voor sensualiteit, en het is een kwaliteit die in dit parfum op de voorgrond staat. Zowel vrouwelijk als mysterieus, het geeft extra ziel aan uw auto, dankzij de perfecte harmonie tussen witte muskus, iris en tuberoos.

Voor reizen gekenmerkt door rust is Fleur de Musc precies wat geschikt is. Met een vrij lage intensiteit (2 op een schaal van 5) is het simpelweg onmogelijk om er genoeg van te krijgen...

Alpha sous l’Oliveraie

Deze musk autodiffusor, verkrijgbaar in de vorm van een doos, richt zich op moderniteit en durf. De gouden kleur, zowel gedurfd als verfijnd, geeft een onvergelijkbare toets aan uw interieur.

Wat de geur betreft, we zijn hier met de belofte van een ontsnapping, met houtachtige en delicaat koperachtige essenties. Onze meesterparfumeurs zijn erin geslaagd de perfecte alchemie te vinden tussen muskus en andere aanwezige noten, zoals patchouli, olijfhout en oud hout.

Aroma Energy Zestes Toniques

Je reizen zullen nooit meer saai zijn met deze musk autodiffusor. Verkwikking en een goed humeur, dit zijn de positieve effecten van Aroma Energy Tonic Zests .

Terwijl muskus zich vrolijk vermengt met verschillende citrusgeuren, brengt etherische olie van grapefruit een vleugje lichtheid en dynamiek.