Navullingen voor geurstokjes: praktisch en voordelig
Navullingen voor geurstokjes: praktisch en voordelig

Navullingen voor geurstokjes: praktisch en voordelig

Navullingen voor rietverspreiders zijn in veel opzichten een ingenieus en voordelig apparaat. Dankzij hen duurt het slechts een paar seconden om te ademen of een aangename geur in huis te verspreiden. Gemakkelijk te gebruiken, ze zijn ook zuinig en ecologisch.

Dankzij de navullingen van Maison Berger Paris staat een uiterst rijk assortiment aan geuren voor u klaar. Wat uw smaak of wensen ook zijn, u zult zeker de geur vinden die bij u past.

Stick parfumverspreiders

Parfumverspreiders met stokjes (ook wel bloemboeketten genoemd) werken met een capillair diffusiesysteem: zonder dat u zelf actie hoeft te ondernemen, wordt de geur subtiel door het hele huis verspreid.

Met dit parfumritueel behoud jij de controle over de parfumintensiteit: hoe meer stelen je toevoegt (tussen twee en acht), hoe groter deze is. Om de verspreiding efficiënt te laten zijn, hoeft u alleen maar de stokjes een of twee keer per week te draaien. Zo ontstaat er een gezonde en aangename sfeer in uw huis, voor geurige en rustgevende momenten.

Onze boeketten vinden gemakkelijk en met evenveel geluk hun plaats in alle kamers van het huis. Het zijn authentieke sierobjecten, die in elk interieur passen. Hoewel er meerdere vormen en meerdere kleuren beschikbaar zijn, worden ze allemaal gekenmerkt door een ontwerp dat zowel sober als elegant is.

Navullingen voor stick-parfumverspreiders

Als je fles leeg is, heb je twee keuzes. Je kunt er gewoon voor kiezen om dezelfde geur te behouden, omdat je daar helemaal tevreden mee bent. In dit geval hoeft u alleen maar een identieke navulling te verkrijgen en de inhoud ervan in de diffuser te gieten. Binnen enkele ogenblikken verspreidt de geur zich weer.

Als je daarentegen een ander parfum wilt ontdekken, maak dan gewoon het flesje schoon voordat je de inhoud van de nieuwe navulling erin giet.

Het is ook mogelijk om de sticks schoon te maken, of een nieuw doosje aan te schaffen om de verspreiding te optimaliseren.

De navullingen van Maison Berger Paris zijn dan ook uiterst eenvoudig in gebruik. Bovendien is het een zeer voordelige manier om subtiel geurende lucht in huis te krijgen. Ze hebben ook het voordeel dat ze verkrijgbaar zijn in twee formaten: het eerste van 200 ml en het tweede, altijd voordeliger, van 400 ml.

Opgemerkt moet worden dat navullingen voor parfumverspreider niet mogen worden gebruikt bij andere rituelen aangeboden door Maison Berger Paris (elektrische parfumverspreider, autoverspreider, Berger-lamp). Gebruik daarentegen geen navullingen die voor een van deze diffusers zijn ontworpen in uw rietverspreider.

Een zeer ruim assortiment tot uw beschikking

Alle knowhow van onze meesterparfumeurs wordt gebruikt om u talrijke geuren aan te bieden. Vind al onze reukfamilies met onze navullingen: Bloemig, Fris, Fruitig, Gourmet, Oriëntaals en Puur. Ontdek ook onze Aroma-collectie, verrijkt met essentiële oliën. Deze laatste, met erkende aromachologische voordelen, verbeteren ons gevoel van welzijn thuis.

Met onze navullingen is er een hele wereld aan geuren voor je beschikbaar. Afhankelijk van uw wensen of uw huidige stemming zijn de mogelijkheden enorm. Maak uw keuze en creëer een rustgevende, stimulerende of stimulerende sfeer in de verschillende kamers van het huis. Met parfums kun je ontsnappen en jezelf onderdompelen in een welkome verandering van omgeving. Anderen herinneren je aan de geuren uit je kindertijd en gedragen zich als een welkome madeleine van Proust…

Van alle mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn, noemen we bijvoorbeeld de navulling voor parfumverspreider met citroenverbena of kostbare jasmijnstokjes:

- Met citroenverbena verspreidt de frisheid zich subtiel door uw interieur, voor een authentieke uitnodiging om te reizen. Het is een delicaat pittige geur met een bepaald karakter.

- Jasmijn is op zijn beurt essentieel in de wereld van de parfumerie. Het symboliseert elegantie, romantiek en vrouwelijkheid. Deze geur is eenvoudigweg onvergelijkbaar voor een sfeer doordrenkt van zachtheid, bevorderlijk voor kalmte en ontspanning .