Navullingen voor parfumverspreiders: geuren voor alle wensen
Navullingen voor parfumverspreiders: geuren voor alle wensen

Navullingen voor parfumverspreiders: geuren voor alle wensen

Navullingen voor lampe Berger, parfumverspreiders, autodiffusors of mist diffusers... Onmisbaar om te blijven genieten van een delicaat geurende sfeer in huis, onze navullingen voor parfumdiffusers zijn aangepast aan elk van onze gebaren. Praktisch en klaar voor gebruik, ze staan ​​elke dag garant voor langdurige rituelen en een aangename en gastvrije sfeer. En om aan alle behoeften en geurvoorkeuren te voldoen, biedt Maison Berger Paris u een complete collectie navullingen, met gevarieerde, unieke en tijdloze geuren.

Elk gebaar heeft zijn lading...

Voor een langdurige geurervaring zijn onze parfumverspreiders van Maison Berger Paris navulbaar. Maar de vullingen zijn niet uitwisselbaar en elk gebaar komt overeen met een soort vulling. Dus hoe kies je de juiste parfumnavulling voor je diffuser? Raadpleeg eenvoudigweg het pictogram dat op de verpakking is aangebracht. Je navulling is dan klaar voor gebruik: giet hem gewoon of plaats hem in je diffuser en geniet ervan
zijn unieke en onvergetelijke geuren.

Lampe Berger vullingen

Een iconisch parfumobject van ons huis, de lampe Berger verspreidt aangename geuren. Maar dit elegante en tijdloze gebaar is vooral ideaal voor het reinigen en zuiveren van de omgevingslucht: dankzij het katalytische diffusiesysteem trekt het slechte geuren van koken of vocht, tabak of muf aan en neutraliseert deze.

Al onze lampes Berger zijn bedoeld voor het af en toe ruiken van grote ruimtes en zijn oplaadbaar, zodat u kunt genieten van langdurige geuren binnenshuis en vele uren ongeëvenaarde geuren. Giet eenvoudig uw geurnavulling in de fles van uw Lampe Berger. Een navulling van 500 ml geeft je 20 uur actieve verspreiding en 80 uur geur. Voor deze parfumverspreider zijn ook navullingen van 1 liter verkrijgbaar: hiermee profiteert u van 40 uur verspreiding en 160 uur geur.

Dankzij de vele hoogwaardige geuren kunt u met onze collectie lampes Berger navullingen eenvoudig uw geursfeer veranderen en uw huisgeur aanpassen aan het seizoen, uw behoeften of uw wensen...

Navullingen voor parfumverspreiders

Door de verspreiding van parfums door capillaire werking zijn de stokboeketten perfect voor het delicaat geuren van middelgrote kamers, op een zachte en gelijkmatige manier. Deze kamerverspreider verspreidt gedurende 4 tot 6 weken aangename geuren, zonder dat je er omkijken naar hebt...

Veilig en gemakkelijk te gebruiken, al onze strengboeketten zijn navulbaar. En om aan alle reukvoorkeuren te voldoen, bieden we een breed scala aan parfumverspreidersnavullingen, met delicate, unieke en iconische geuren. We hebben ook anti-geurgeuren ontworpen om kook-, vocht-, tabaks- of dierengeuren te neutraliseren.

Een navulling voor parfumstokjes is verkrijgbaar in verschillende formaten en past zich aan uw behoeften en de gewenste geurduur aan: u kunt kiezen tussen een navulling van 200 ml en een navulling van 400 ml, wat nog voordeliger is. Wissel jij van parfum tussen twee navullingen? Vergeet niet om uw flesje schoon te maken en de strengen te vervangen door een nieuw doosje stokjes te kopen voordat u het nieuwe parfum erin giet.

De intensiteit van de geur is eenvoudig te variëren, door strengen toe te voegen of te verwijderen. En om de geur weer te activeren, draai je de boeketstrengen eenvoudig regelmatig om. Als wilgenstrengen bekend staan ​​om hun neutraliteit en zachtheid, bieden technische polymeerstrengen een intensere geur.

Navullingen voor autodiffusers

Onze autoparfumverspreiders zijn praktisch en stijlvol en zorgen ervoor dat u kunt genieten van een aangename en ontspannen geursfeer in uw voertuig. Ze werken vanuit een geurende keramische kern, die tussen de 4 en 6 weken geur afgeeft.

Al onze autoluchtverfrissers zijn traploos navulbaar. Als de diffuser leeg is, vervangt u eenvoudig het keramiek. Onze navullingen voor autodiffusers zijn eenvoudig te installeren en verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan geuren. Je kunt voor hetzelfde parfum kiezen, of je laten verrassen door nieuwe geuren.


Onze autodiffusers worden verkocht in verpakkingen, met kant-en-klare dozen bestaande uit een diffuser en een navulling. Maar je kunt ook kiezen voor een lege parfumverspreiderclip, en deze compleet maken met de navulling naar keuze. Onze navullingen voor autodiffusors worden per paar verkocht.

Navullingen voor mist parfumverspreiders

Onze mist parfumverspreider is ideaal voor het parfumeren van een middelgrote kamer en is een authentieke distillatie van technologie. Aangesloten op het lichtnet verspreidt hij continu een delicate geurige mist gedurende twee uur, af en toe of met tussenpozen, afhankelijk van de instelling. Dit geurgebaar is eenvoudig te gebruiken en biedt vele functies die op afstand kunnen worden bediend. Dankzij de lampfunctie kunt u bovendien een comfortabele lichtsfeer in de kamer creëren.

Onze mist diffusers werken vanuit kant-en-klare navullingen. Ze worden vakkundig gedoseerd door onze meesterparfumeurs en vereisen geen tussenkomst van uw kant: u hoeft geen parfum of essentiële oliën toe te voegen. Om u gemakkelijk te laten genieten van uw favoriete parfums, worden onze navullingen aangeboden in alle geurfamilies van onze geurcollectie, en in al onze traditionele en emblematische geuren. Het is aan jou om te kiezen of je een sfeer wilt creëren die meer ontspannend en cocoonend, stimulerend en verkwikkend is, of mysterieus en sensueel... Onze mist diffuser-navullingen zijn ook verkrijgbaar in het Aroma-assortiment, 5 gewijd aan welzijn. Elke navulling is verkrijgbaar in een formaat van 475 ml en biedt ongeveer 40 uur geurplezier.

In onze collectie elektrische parfumverspreiders van Maison Berger Paris bieden wij ook een Night&Day diffuser aan. Deze kamerverspreider is ontwikkeld om gemakkelijker in slaap te vallen en/of wakker te worden en profiteert ook van de beste technologie. Het verspreidt delicate en lichte geuren in uw kamer, om een ​​cocoonende en ontspannende sfeer te creëren, die bevorderlijk is voor een goede nachtrust. En onze Night&Day diffuser is uiteraard oplaadbaar: je hoeft alleen maar de geurcapsule elke 30 keer te vervangen. U kunt ook tussen verschillende smaken wisselen: vergeet niet om ongebruikte capsules in hun luchtdichte zak te bewaren tot het volgende gebruik.

Welk parfum voor de navulling?

Onze navullingen voor diffusers zijn ontwikkeld in een breed scala aan geuren. Afhankelijk van het seizoen, uw behoeften en uw wensen, kunt u ervoor kiezen om uw parfumroutine op te laden met een traditioneel en tijdloos parfum. Bloemig, fris, gastronomisch, oriëntaals, fruitig of puur... Onze navullingen bevatten de geuren van onze zes reukfamilies, aangepast aan de sfeer die u wilt creëren.


Een parfumnavulling met oranjebloesem om frisheid en mysterie in uw interieur te brengen, een navulling met lavendelparfum voor een bloemige en houtachtige sfeer, een navulling met cederparfum voor een vleugje tijdloze elegantie... U kunt er ook voor kiezen om uw diffuser bij te vullen met een parfum amber , een patchouli-, vanille-, monoï- of katoengeur… Uniek en onvergetelijk, onze geuren voldoen aan alle wensen. En voor een vrouwelijk interieur, met een unieke en delicate geur, waarom kiest u niet voor een Lolita Lempicka boeketnavulling?

Onze navullingen voor parfumverspreiders bevatten ook de geuren uit ons Aroma-assortiment. Ze zorgen ervoor dat u kunt genieten van een energieke, stimulerende of ontspannende sfeer... En om u te helpen slechte geuren van koken, vocht of muf, tabak of dieren te neutraliseren, hebben we ook anti-geurnavullingen ontwikkeld voor onze oplaadbare gebaren.

Waar kunnen we onze navullingen voor kamerverspreiders vinden?


Wanneer uw diffuser leeg is, koopt u eenvoudig een navulling in de dichtstbijzijnde winkel of bestelt u een navulling in onze online winkel.

U kunt ook terecht in de boetiek van Maison Berger Paris in de Marais: ter plaatse kunt u met onze parfumdispenser uw parfum direct bijvullen als het flesje leeg is. Of je nu hetzelfde parfum kiest of van geur verandert, het enige wat je hoeft te doen is opnieuw genieten van een unieke en uitzonderlijke reukervaring!