Geurverspreiders voor de badkamer: de jacht op slechte geuren
Geurverspreiders voor de badkamer: de jacht op slechte geuren

Geurverspreiders voor de badkamer: de jacht op slechte geuren

De badkamergeurverspreiders van Maison Berger Paris zijn ontstaan ​​uit een onverbiddelijke observatie. Deze bijzondere kamer in huis is inderdaad onderhevig aan nare geurtjes. Dit is op zijn zachtst gezegd paradoxaal als we deze ruimte beschouwen als een plek gewijd aan hygiëne, waar we graag tijd besteden aan het zorgen voor onszelf.

Binnen onze zeer grote collectie anti-geurparfums zijn er enkele speciaal gewijd aan de badkamer. En onder de rituelen ontworpen door Maison Berger Paris zijn parfumverspreiders en kaarsen bijzonder geschikt.

De badkamer, een aparte kamer


Hoe zorg je voor een goede geur in de badkamer? De vraag is de moeite waard om te stellen, want door de vochtigheid die daar heerst, is deze ruimte vaak het doelwit van onaangename geuren. Die van riolen komt dus vrij vaak voor, en de omstandigheden waarin het voorkomt zijn vaak hetzelfde.

Dit is het geval als de woonruimte deel uitmaakt van een gebouw met meerdere verdiepingen, tijdens droogte of zeer warm weer of zelfs als de badkamer zelden wordt gebruikt omdat deze zich in een tweede huis bevindt. Ook een probleem gekoppeld aan een sifon is een mogelijke oplossing.


Om ervoor te zorgen dat de badkamer een plek blijft die synoniem staat voor rust en ontspanning, is het essentieel dat deze ongemakken worden weggenomen. Gelukkig heeft Maison Berger Paris met zijn ervaring en knowhow de oplossingen gevonden om deze kamer te rehabiliteren.


Let er terloops op dat het niet verplicht is om een ​​vieze geur te ruiken om een ​​geurritueel in je badkamer te plaatsen. Een bad nemen in een boeiende sfeer die bevorderlijk is voor loslaten is dus een van de kleine geneugten van het leven die we onszelf ten onrechte zouden ontzeggen!

Geurverspreiders voor de badkamer

Van alle gebaren die door ons Huis zijn ontworpen, zijn er enkele die bijzonder geschikt zijn voor de badkamer. Parfumverspreiders en geurkaarsen vallen in dit specifieke geval dus onder de noemer.

Parfumverspreiders

Deze geurverspreiders voor de badkamer maken koude verspreiding mogelijk door capillaire werking. Dit betekent dat de geur ongeveer vier tot zes weken subtiel en gelijkmatig aanwezig is. Gedurende deze tijd is er geen tussenkomst van uw kant nodig, behalve af en toe de stelen draaien.

Laten we hieraan toevoegen dat al onze parfumverspreiders elegante objecten zijn, die hun plaats vinden in elke decoratie en elke badkamer. Tussen alle aangeboden lijnen, materialen en kleuren vindt u zeker wat u zoekt.

Zo is het anti-geur badkamerboeket - Aquatique een turkooisblauw gelakte fles met het mooiste effect. Het is bijzonder nuttig voor het neutraliseren van alle onaangename geuren die kunnen optreden: schimmel, vocht, transpiratie... De speciale formule bevat een gepatenteerd molecuul dat de doeltreffendheid ervan verklaart.

Wat de geur betreft, zult u onvermijdelijk overtuigd worden door de tonen van lavendel, eucalyptus en patchouli, die een welkome frisse adem brengen.

Daarnaast geeft het anti-geurbadkamerboeket - Bloemig en Aromatisch een prominente plaats aan de geurige tonen van Citroen, Bergamot, Amber en Kostbaar Hout. Het is een bloemige en aromatische geur die uiterst effectief is tegen nare geurtjes.

Dankzij hem wordt tijd doorbrengen in de badkamer weer een plezier. Een prestatie die verre van verwaarloosbaar is, als we weten dat we gemiddeld 15.000 uur van ons leven, het equivalent van twee jaar, in deze kamer doorbrengen.

Geurkaarsen

Hoe een badkamer parfumeren? In deze zin is ons zeer ruime assortiment geurkaarsen bijzonder geschikt. De vlam die specifiek is voor dit ritueel kent geen gelijke in het creëren van een sfeer van kalmte en sereniteit. Het zien knetteren van een kaars, het lichtjes zien flakkeren van deze vlam is een echte uitnodiging tot introspectie en ontsnapping.

Met warme en geruststellende geuren voor de winter, en daarentegen fris en bloemig in de zomer, begeleiden onze kaarsen u het hele jaar door. Ze zijn ook ontworpen met het constante doel om zowel uw gezondheid als de planeet te behouden: de kaarsen zijn gemaakt van plantaardige was, zonder enige chemische of dierlijke stoffen. Aan alles is op een natuurlijke, duurzame en ecologische manier gedacht.

Onze kaarsen kunnen ook verrijkt worden met essentiële oliën, waardoor u kunt profiteren van hun aromachologische voordelen.

Vanuit designoogpunt zijn hun lijnen zowel sober als verfijnd. Ze passen gemakkelijk en vrolijk in elke decoratie.