Geurverspreiders vanille: de essentie van een emblematische geur van de parfumerie
Geurverspreiders vanille: de essentie van een emblematische geur van de parfumerie

Geurverspreiders vanille: de essentie van een emblematische geur van de parfumerie

Onze vanille geurverspreiders benadrukken een van de meest populaire geuren in de huisparfumerie. Als vanille prachtig past bij alle diffusers van Maison Berger Paris, is het vooral bij parfumverspreiders dat het subliem is.

Vanille in interieurparfumerie

Vanilla slaagt erin de eeuwen te doorstaan ​​zonder ooit op te houden modieus te zijn. Zelfs vandaag de dag is het een van de essentiële zaken. Maar wat betekent het werkelijk?

Uiteraard hangt het antwoord op deze vraag af van de individuele perceptie. Maar vanille weerspiegelt onmiskenbaar gulzigheid, exotisme en sensualiteit. Als het zeer aanwezig is in combinatie met tonen van fruit of bloemen, kan het ook goed samengaan met karaktergeuren.

Vanille past dus perfect bij veel ingrediënten. Dit verklaart het succes ervan, maar het is niet noodzakelijkerwijs een geur voor alle doeleinden: het heeft ook zijn eigen karakter en specifieke kenmerken.

Vanilleparfumverspreider: het parfumverspreider

Dankzij het koude diffusiesysteem door capillaire werking doet dit ritueel wonderen met vanille. Het parfum wordt zo op een homogene en subtiele manier in een ruimte verspreid, zonder enig risico op koppigheid door te aanwezig te zijn.

De andere belofte van deze vanillegeurstokverspreider is de zeer eenvoudig te gebruiken instructies. In feite dompelt u de strengen eenvoudigweg in de fles om de verspreiding te activeren. Hoe meer stokjes er zijn (tussen twee en acht), hoe groter de intensiteit van de geur.

Onze meesterparfumeurs hebben een groot aantal parfums ontworpen die deze noot bevatten. Dankzij het navulsysteem voor vanilleparfumverspreiders is het bijzonder praktisch en voordelig om ze allemaal te ontdekken: zodra de fles leeg is, kun je eenvoudig een andere navulling kopen om een ​​andere vanillegeur te ontdekken. Als u definitief overtuigd bent van het apparaat dat u gebruikt, houdt niets u natuurlijk tegen om de ervaring uit te breiden.

Vanille gastronomische parfum

Dit is een geur waar we bijzonder trots op zijn en die de sensaties van verwennerij en romigheid perfect versterkt. De alchemie van vanille met rum, steranijs en cacao en tonkabonen werkt onmiddellijk.

Dankzij het parfumverspreider het parfum Vanille Gourmet vier weken lang luchtig in de gekozen kamer.

Deze geur is te koop bij het parfumritueel, maar ook als navulling.

Vanille parfums

Het vanille-ingrediënt is terug te vinden in veel van onze parfums, die tot verschillende reukfamilies behoren (Floral, Gourmand, Oriental, enz.).

Met het parfumverspreider Etoile d'Orient wordt u een ware ode aan de sensualiteit aangeboden, waaraan een vleugje durf wordt toegevoegd. Rood fruit, jasmijn en bergamot gaan hand in hand met vanille in een absoluut unieke geur.

Het parfumverspreider Cube Soleil Divin is een uitnodiging tot reizen en een verandering van omgeving. Magnolia, roos, bergamot en mandarijn, van nature geassocieerd met vanille, vormen een authentiek zonnestraaltje in je interieur.

Parfumverspreider Soleil Divin

21 €

De combinatie van vanille en muskus

Deze twee ingrediënten zijn enorm populair in de parfumerie. Hun combinatie is een traktatie voor de reukzin, en het is zeker geen toeval dat we onder onze bestsellers het vanille- en muskusparfum bij de diffuser vinden.

Deze twee tonen symboliseren warmte, intensiteit, maar ook een zekere zachtheid. Het is een onvergetelijke, veelzijdige geur.

Coco Monoï, een uitnodiging om te reizen

Als je op zoek bent naar mijmering en exotisme, dan heb je gevonden wat je zoekt. Kies voor het Coco Monoï-parfum, verkrijgbaar in navullingen voor parfumverspreiders maar ook voor de Lampe Berger en de autodiffuser. Als je het voelt, krijg je de onmiddellijke indruk dat je op weg bent naar de eilanden in de Stille Zuidzee, de fijne zandstranden en de rustgevende zon.

In de basisnoot is vanille aanwezig, gecombineerd met kokosnoot en cederhout. Een absoluut voortreffelijk parfum, ideaal om uw vakantie te verlengen of te wachten op de volgende!