Originele diffuser voor etherische oliën van Maison Berger Paris: tussen efficiëntie en esthetiek
Originele diffuser voor etherische oliën van Maison Berger Paris: tussen efficiëntie en esthetiek

Originele diffuser voor etherische oliën van Maison Berger Paris: tussen efficiëntie en esthetiek

Een originele etherische olieverspreider moet aan bepaalde specifieke eisen kunnen voldoen om uitmuntendheid te bereiken. Zich bewust van deze stand van zaken, heeft Maison Berger Paris al zijn vaardigheden en ervaring gebruikt om onberispelijke rituelen in verschillende aspecten aan te bieden:

- Uitzonderlijke geurkwaliteit, geschikt voor alle kamers in huis;

- Een doordachte esthetiek die divers genoeg is om aan ieders smaak te voldoen: voor ons is een diffuser geen eenvoudig onderdeel dat aan een interieur wordt toegevoegd. Het is een elegant object dat integraal deel uitmaakt van de decoratie en zo een plek een ziel geeft;


- Gemakkelijke en snelle bediening. Het maakt niet uit of u ervaring heeft met het gebruik van geurobjecten. Met een originele diffuser voor etherische oliën van Maison Berger Paris zijn een paar minuten meer dan voldoende om het ritueel perfect onder de knie te krijgen.

Bij correct gebruik hebben essentiële oliën een positief effect op ons dagelijks welzijn en geluk. Onze geuren uit het Aroma-assortiment zijn geduldig ontwikkeld door onze meesterparfumeurs in Grasse. Al onze oplossingen bevatten dus de exacte dosering van elk ingrediënt en zijn dus direct klaar voor gebruik. Om de effectiviteit niet te schaden, wordt het daarom afgeraden om zelf toevoegingen te doen of eigen mengsels te maken...

De onvergelijkbare voordelen van essentiële oliën


De aromachologische deugden van essentiële oliën worden nu door iedereen erkend. Deze oliën maken het mogelijk om effectief kleine aandoeningen te bestrijden die uiteindelijk ons ​​dagelijks leven schaden: stress, angst, vormverlies, ademhalingsmoeilijkheden, slaapstoornissen, enz.
Elke essentiële olie heeft unieke eigenschappen en is bijzonder geschikt voor uw behoeften. Hier zijn enkele van de bekendste...

Lavendel


Het is vooral populair in interieurs. We weten het niet noodzakelijkerwijs, maar het heeft insectendodende eigenschappen en kan daarom worden gebruikt om de aanwezigheid van motten of luizen te bestrijden. Bovendien, wanneer de kleine ongemakken van de winter zich voordoen (hoesten, verkoudheid, enz.), doen de antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen wonderen.

Ten slotte bevordert het de slaap omdat lavendel zowel kalmerend als verzachtend is. Met de passende originele etherische olie diffuser vindt hij ook zijn plaats in de slaapkamer.

De citroen

Het kent geen gelijke als het gaat om het geven van een schone geur aan een interieur. Essentiële olie van citroen heeft geurverdrijvende, antiseptische en bacteriedodende eigenschappen: het bestrijdt effectief microben en helpt u daarom in een bijzonder gezonde omgeving te leven.

Kaneel


De geur werkt als een geruststellende madeleine van Proust, omdat hij doet denken aan zachte cakejes die net uit de oven komen. Met kaneel is het een reis terug in de tijd, terug naar de kindertijd, die er is. Gebruikt als essentiële olie, heeft het schimmelwerende, antivirale en antiseptische eigenschappen.

Zoete sinaasappel

Qua geur is het een verfrissende geur die tot in je interieur doordringt en die vooral in de zomerperiode interessant is. De etherische olie van zoete sinaasappel is niet alleen antimicrobieel, maar heeft ook verzachtende eigenschappen: aarzel niet om het te gebruiken met een originele diffuser voor etherische oliën als u onderhevig bent aan stress of tijdelijke angst.

Eucalyptus


Het is uiteraard geen toeval dat we het in ons Aroma Respire- parfum vinden: de etherische olie van eucalyptus is vooral aangewezen als we last hebben van ademhalingsmoeilijkheden. Het is een goed middel tegen sinusitis, verkoudheid en helpt astma te bestrijden. Deze olie staat ook bekend om zijn antivirale en insectendodende eigenschappen.

Citroengras

Het kent geen gelijke als het erom gaat een kamer een gevoel van frisheid en netheid te geven. Er bestaat geen twijfel meer over de doeltreffendheid ervan tegen muggen en andere mieren. Deze etherische olie is ook zeer effectief in het bestrijden van onaangename geuren en heeft bovendien antimicrobiële en antiseptische eigenschappen.

Originele diffuser voor etherische oliën: expertise van Maison Berger Paris

Maison Berger Paris heeft al meerdere malen zijn stempel gedrukt op de wereld van de interieurparfumerie met de creatie van een originele diffuser voor etherische oliën. Laten we ons hier op drie ervan concentreren: de lampe Berger, de mist diffuser en de Night & Day-diffusor.

De Lampe Berger

Dat dit geparfumeerde object de naam van ons Huis draagt, is geen toeval. De lampe Berger was namelijk al aanwezig in 1898, het jaar waarin het gelijknamige bedrijf werd opgericht. Als het op het moment van de lancering in het universum berustte
ziekenhuizen heeft het sindsdien zijn werkingsgebied aanzienlijk uitgebreid en is het vandaag de dag onmisbaar geworden in de verschillende kamers van het huis.

Het gepatenteerde katalysesysteem is uitzonderlijk efficiënt. Dankzij dit ritueel wordt de lucht niet alleen aangenaam geparfumeerd met de geur van uw keuze: het maakt ook de pure en eenvoudige vernietiging van slechte geuren mogelijk. In tegenstelling tot andere lampen op de markt worden deze niet eenvoudigweg verborgen, maar feitelijk vernietigd.

De mist diffuser

De voortdurende zoektocht naar uitmuntendheid en innovatie die Maison Berger Paris kenmerkt, heeft geleid tot de creatie van deze originele diffuser voor etherische oliën . Het is een onweerlegbaar bewijs van zijn kwaliteiten en werd door een groot consumentenpanel verkozen tot product van het jaar 2020.

Met deze diffuser verspreidt de geur met essentiële oliën zich in de atmosfeer in de vorm van een nevel die zowel discreet als aangenaam is. Deze prestatie wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van elektrische stroom, waardoor de piëzosteen, aanwezig aan de onderkant van het apparaat, zeer snel kan trillen.

Voor optimaal gebruikerscomfort hebben we aantrekkelijke features geïntegreerd. Ze kunnen heel eenvoudig en op afstand worden geactiveerd met behulp van een afstandsbediening. U kunt dus, zoals u wilt, de intensiteit en duur van het parfum beïnvloeden, evenals de helderheid die door dit ritueel wordt geproduceerd.

De Night & Day-diffusor

Deze originele etherische olie diffuser is de nieuwste toevoeging aan onze geurobjecten. Het komt op het juiste moment om effectief te reageren op een van de meest urgente problemen van de 21e eeuw: verschillende slaapstoornissen.

Discreet op een nachtkastje geplaatst, vergezelt de Night & Day u de hele nacht door: bij het inslapen, tijdens het slapen en bij het ontwaken. Stil, praktisch en esthetisch, het zal snel de essentiële metgezel worden voor uw nachtrust...