Originele parfumverspreider: een zachte en aangename sfeer in huis of auto
Originele parfumverspreider: een zachte en aangename sfeer in huis of auto

Originele parfumverspreider: een zachte en aangename sfeer in huis of auto

Een originele parfumverspreider ontworpen door Maison Berger Paris staat garant voor een zachte en delicate geur in een interieur. Onze rituelen staan ​​inderdaad bekend om hun effectiviteit en zijn niet alleen voorbehouden aan het huis. Zoals we zullen zien, kunt u met de autodiffusor ook genieten van een aangename en rustige sfeer in een voertuig.

In welke kamer u uw diffuser ook wilt gebruiken, u moet er rekening mee houden dat deze zich niet alleen onderscheidt door zijn ongeëvenaarde geurwerking. Er is ook bijzondere zorg besteed aan het ontwerp van onze verschillende rituelen: het resultaat zijn elegante objecten die zich kunnen aanpassen aan alle smaken en verlangens.

Gemakkelijk te gebruiken, een originele parfumverspreider van Maison Berger Paris wordt ook gekenmerkt door zijn eenvoud in gebruik: over het algemeen zijn een paar seconden of een paar minuten voldoende om de werking ervan onder de knie te krijgen.

Ten slotte hebben we naast onze diffusers ook een groot aantal navullingen ontwikkeld die compatibel zijn met elk van hen (met uitzondering van de geurkaars).
Dit is een bijzonder economisch en ingenieus systeem om de reukervaringen te verlengen of, integendeel, de vele geuren te ontdekken die door onze parfumeurs in Grasse zijn ontwikkeld.

De originele parfumverspreider voor in de auto


Over het algemeen brengen we allemaal enorm veel tijd door in een auto. Volgens sommige onderzoeken zijn we daar gedurende ons hele leven ongeveer 32.000 uur! Dat is bijna vier jaar...

Het is voor ons ondenkbaar dat we onder deze omstandigheden ons rijcomfort niet optimaliseren. Dit geldt des te meer omdat ons geduld soms op de proef wordt gesteld tijdens onze verschillende reizen: files, vertragingen, wegwerkzaamheden of zelfs de onbeleefdheid van bepaalde gebruikers kunnen onze zenuwen op de proef stellen en onze dagen verpesten.

Een effectief en praktisch object

Een delicate en rustgevende geur is een bijzonder welkome oplossing om het autorijden weer tot een plezier te maken. De autodiffusor kent zijn gelijke niet voor het inademen van subtiel geurende lucht, het bestrijden van onaangename geuren (bijvoorbeeld die van tabak) of het genieten van een geur verrijkt met essentiële oliën (binnen ons Aroma-assortiment).

Deze originele parfumverspreider is ontworpen voor een levensduur van ongeveer vier weken. Uiteraard maakt het geuren met een gecontroleerde intensiteit mogelijk: de ruimte in een voertuig wordt inherent verkleind, en het is in deze omstandigheden passend dat de geur niet te sterk is.

Het installeren van de autodiffusor duurt slechts enkele seconden, dankzij de multidirectionele stang waarmee deze is uitgerust. Hij hecht niet lelijk aan de centrale spiegel, maar juist aan een van de luchtroosters van de auto. Daarom is de werking ervan nog effectiever als u de airconditioning inschakelt.

Een bijzonder vervaardigde verschijning

Deze originele parfumverspreider is uiteraard compatibel met alle auto's en bedrijfsvoertuigen. Zoals altijd bij Maison Berger Paris werd er niet lichtvaardig opgevat: het discrete, verfijnde en moderne design is niet de minste van zijn troeven...

Ontdek bijvoorbeeld de zelfverzekerde, chique kant van de diffuser Riviera Citron Tonique en zijn mat zilvernikkel, of het avant-gardistische honingraatpatroon van de diffuser Vent d'Océan ...

Auto diffuser Bolero

19,20 €

Andere omroepen

Uiteraard heeft Maison Berger Paris een hele reeks rituelen voor in huis gecreëerd. Deze kunnen naar behoefte in vrijwel elke kamer van het huis worden geplaatst: een entree, de keuken, de woonkamer... Een speciale originele geurverspreider voor de slaapkamer, de Night & Day , vergezelt je zelfs voor zoete en rustgevende nachten. .

De mist diffuser

Het licht dat subtiel door dit object gaat en dat, als je dat wenst, vergelijkbaar kan zijn met dat van een lichte vlam, kan je alleen maar bevredigen. Dankzij de elektrische stroom trilt de keramische piëzosteen aan de onderkant van het object extreem snel: hierdoor kan een mist vrijkomen die zowel discreet als boeiend is, voor parfum van uitzonderlijke kwaliteit.

Onze afdeling Onderzoek en Ontwikkeling heeft veel functies ontwikkeld die verband houden met deze originele geurverspreider . Ze zijn verre van eenvoudige gadgets, maar stellen u in staat de gebruikerservaring te optimaliseren en te genieten van onvergelijkbare reukmomenten. Kies heel gemakkelijk de duur van de geur, de intensiteit en de sterkte van de helderheid. Met de bijbehorende afstandsbediening is een simpele vingerdruk voldoende om de uitzending aan te passen aan jouw wensen!

Mist diffuser Aroma Relax

69 €

Mist diffuser Aroma Happy

69 €

Mist diffuser Aroma Energy

69 €

Mist diffuser Aroma Dream

69 €

Het parfumverspreider

Om subtiel en gelijkmatig een blijvende geur in een ruimte te verspreiden, is deze originele parfumverspreider het ideale ritueel. Om te beginnen met parfumeren, giet je eenvoudig het parfum in de fles en dompel je de stokjes erin. Hoe talrijker deze zijn (tussen twee en acht strengen), hoe groter de intensiteit.

Merk op dat er verschillende soorten stengels zijn: de eerste zijn gemaakt van wilgenhout en zorgen voor een natuurlijk tintje, geassocieerd met een delicate verspreiding. De seconden zijn gemaakt van polymeer en spelen de moderne kaart, voor een meer uitgesproken intensiteit.

Goed om te weten : alle rietverspreiders zijn te gebruiken met navullingen. Voor een volledig bevredigende reukervaring moet je de strengen vernieuwen als je een nieuwe geur gebruikt.

Parfumverspreider Lilly Vert

36 €

De lampe Berger

Er is geen andere diffuser die de kamers van het huis kan parfumeren en zuiveren. De verspreiding door katalyse, die al aanwezig was toen het ritueel in 1898 werd gelanceerd, is sindsdien verder geperfectioneerd en bereikt vandaag de dag een uitzonderlijke efficiëntie.

Deze originele parfumverspreider is dus een prachtig decoratief ornament, synoniem voor verspreiding van fantastische kwaliteit, geassocieerd met gezuiverde lucht omdat deze vrij is van slechte geuren.

De lampe Berger kan met gemak in werkelijk iedere ruimte van het huis gebruikt worden. Het is uiteraard mogelijk om meerdere lampen in huis te hebben en deze allemaal met een andere geur te associëren. Er zijn verschillende sferen, specifiek voor elke kamer, die harmonieus naast elkaar bestaan ​​in de woning!

Lampe Berger Giftset Lilly Vert

56 €