Parfumbranders van Maison Berger Paris: efficiëntie, eenvoud en esthetiek gegarandeerd
Parfumbranders van Maison Berger Paris: efficiëntie, eenvoud en esthetiek gegarandeerd

Parfumbranders van Maison Berger Paris: efficiëntie, eenvoud en esthetiek gegarandeerd

De parfumbranders van Maison Berger Paris zijn rituelen die veel voordelen met zich meebrengen. Ze zijn bovenal effectief: dankzij de ervaring en knowhow van onze afdeling Onderzoek en Ontwikkeling zijn ze uniek en ongeëvenaard in het verspreiden van een subtiele en aangename geur in een kamer.

Maar daar houden hun kwaliteiten niet op. Om u een optimaal gebruikscomfort te garanderen, hebben wij er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat deze diffusers uiterst eenvoudig in gebruik zijn. Hoe werkt een parfumbrander? Wees gerust: of het nu gaat om aankoop, onderhoud of het opladen, een paar seconden zijn voldoende om uw doelen te bereiken. Als je je afvraagt ​​hoe je een geurbrander moet gebruiken, hoef je je geen zorgen te maken!

Ten slotte waren al onze inspanningen ook gericht op de vormgeving van onze rituelen. Ze zijn verre van universele objecten, maar passen integendeel perfect in de verschillende kamers van het huis. Ze zijn zowel discreet als elegant en vormen een integraal onderdeel van uw decoratie en helpen deze zo te verfraaien.

Wanneer het parfum wordt verspreid, doordringt een sfeer die zowel uniek als uitzonderlijk is uw interieur. Door met de lampen in huis te spelen, kun je de reflecties van de rituele lichtbron naar wens gebruiken. Al snel ontstaat er een sfeer vol warmte, synoniem voor cocooning, die je op een aangename en geruststellende manier omhult.

Onze verschillende omroepen

Wat is een parfumbrander? Zoals we zullen zien heeft Maison Berger Paris drie soorten parfumbranders gemaakt: de Lampe Berger, de mist diffuser en de geurkaars. Elk van hen heeft zijn eigen kenmerken: u hoeft alleen maar degene te kiezen die het beste bij u past.

Deze rituelen maken het natuurlijk mogelijk om parfums te verspreiden, maar ook essences verrijkt met essentiële oliën. Dit laatste punt is allesbehalve triviaal, omdat u hierdoor kunt profiteren van de aromachologische deugden van laatstgenoemde: als u dus op zoek bent naar rust, sereniteit, concentratie of zelfs vitaliteit, kunt u zich wenden tot de geur die overeenkomt met uw behoeften of verlangens van het moment.

La Lampe Berger parfumbrander

Het is onmogelijk om over de geschiedenis van Maison Berger Paris te praten zonder de gelijknamige Lampe ermee te associëren. Dit parfumritueel bestaat al sinds 1898: het heeft de eeuwen en eeuwen doorstaan ​​zonder veroudering, terwijl het de effectiviteit heeft gemoderniseerd en behouden die zijn reputatie heeft opgebouwd.

Toen het werd gecreëerd, was dit ritueel bedoeld om besloten ruimtes in ziekenhuisomgevingen te zuiveren. Sindsdien is hij uiteraard verder gegaan dan deze initiële rol en heeft hij een bijzondere plek in uw interieur gevonden. De Lampe Berger heeft zijn gepatenteerde brander behouden, waardoor hij de lucht kan zuiveren en subtiel kan parfumeren, zonder dat deze overheersend wordt. Het katalyse-diffusiesysteem maakt hem absoluut uniek in zijn soort: hierdoor worden vervelende geuren niet verborgen, maar volledig vernietigd. .

Vanuit ontwerpoogpunt heeft u keuze te over. Afhankelijk van uw decoratie en uw eigen smaak, vindt u absoluut wat u zoekt: verschillende rondingen, verschillende kleuren en verschillende soorten ringen staan ​​tot uw beschikking. Of u nu meer van discretie houdt of juist van gedurfde en avant-gardistische modellen houdt, onze parfumbrander zal u tevreden stellen!

De mist diffusor

Al meer dan 120 jaar onderscheidt Maison Berger Paris zich door zijn onophoudelijke zoektocht naar uitmuntendheid en technische innovatie. Uit deze uitdaging is onze elektrische parfumbrander voortgekomen, die efficiëntie en gebruiksgemak graag combineert. Het is de keramische piëzosteen, aanwezig aan de onderkant van het apparaat, die zeer snel trilt onder impuls van de elektrische stroom en de verspreiding van een subtiele geurige mist mogelijk maakt.

Qua functionaliteit heeft dit parfumritueel alles wat nodig is om jouw leven gemakkelijker te maken. De verspreiding kan continu of discontinu zijn, afhankelijk van uw wensen, om de intensiteit ervan te verfijnen. Ook de uitzendduur is instelbaar en kan worden ingesteld op een half uur, één of twee uur.

Ten slotte is de door de diffuser gecreëerde lichtsfeer niet uniform: deze kan zich ook aanpassen aan uw wensen en kan dus min of meer ingetogen zijn.

Al deze functies zijn uiterst eenvoudig in te stellen. Een ander voordeel is dat ze op afstand kunnen worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening. U kunt dus, zonder te hoeven bewegen, met een simpele druk op uw vingers aanpassen wat u wilt.

Wat de esthetiek betreft, heeft ons iconische model, in matglas versierd met bloemmotieven, onmiskenbaar succes gehad. Het houten blad en de ronde vorm zorgen voor een welkome aanraking van zachtheid, versterkt door het licht dat subtiel door het ritueel valt. Er bestaan ​​andere modellen met een beslist moderner ontwerp, zoals de elektrische diffuser Amphora, waarvan de vorm onweerstaanbaar doet denken aan wolkenkrabbers in New York. Tenslotte brengt onze nieuwste creatie, de diamanten parfumbrander, tijdloze elegantie in uw interieur.

De geurkaars


Bij deze parfumbrander staat eenvoud centraal, zonder ook maar de minste concessie te doen aan efficiëntie. Als u bijzonder gevoelig bent voor de flikkerende vorm van een vlam, voor de geruststellende sfeer die deze helpt creëren, dan is de geurkaars iets voor u.

Er zijn veel geuren bij onze kaars: u hoeft alleen maar uw keuze te maken op basis van de seizoenen of uw wensen. Of je nu op zoek bent naar frisheid in de zomer en fruitige of bloemige geuren, of juist warmte en comfort in de winter met assertieve en heerlijke geuren, er zijn veel oplossingen.

Als het op uiterlijk aankomt, is het scala aan mogelijkheden, zoals altijd, bijzonder groot. Het discrete en minimalistische ontwerp van de Aroma D-Stress Candle verrijkt met essentiële oliën gaat samen met het gedurfde, gouden uiterlijk van de Lolita Lempicka transparante geurkaars.

Geurkaars Aroma Energy

28 €19,60 €