Parfumeer uw huis: ontdek de geuren van Maison Berger Paris
Parfumeer uw huis: ontdek de geuren van Maison Berger Paris

Parfumeer uw huis: ontdek de geuren van Maison Berger Paris

De geuren van Maison Berger Paris zijn ideaal om uw huis gezond en aangenaam te laten ruiken. Sinds de oprichting van ons Huis in 1898 zijn onze deskundige parfumeurs doorgegaan met het ontwikkelen en verbeteren van een groot aantal geuren, de ene nog lekkerder dan de andere. En om al deze delicate en bedwelmende geuren te verspreiden, hebben we talloze geurgebaren met elegante en subtiele lijnen bedacht. Een geweldige manier om uw huis te laten ruiken en thuis een aangename en ontspannende omgeving te creëren.


Parfumeer uw huis met elegante en subtiele gebaren

Er zijn verschillende methoden en tips om je huis en interieur te parfumeren. Dus hoe parfumeer je je huis urenlang? Hoe kies je het juiste type diffuser om thuis een aangename sfeer te creëren? Hoe verander je de geur van je huis? Maison Berger Paris biedt een breed scala aan geurgebaren, elegant en gemakkelijk te gebruiken. We zijn er trots op dat we altijd de kwaliteit en betrouwbaarheid van al onze creaties hebben kunnen garanderen, of het nu gaat om onze geuren of onze geurverspreiders voor thuis.

Een complete collectie designer parfumobjecten


Onze rituelen zijn ontworpen om een ​​aangename geur in de kamer te verspreiden, met bewerkte geuren. En voor alle smaken en decoratiestijlen heeft Maison Berger Paris verschillende parfumverspreiders met verfijnde ontwerpen ontwikkeld. Zij profiteren allemaal van onze unieke knowhow en hoge uitzendkwaliteit.

Vlaggenschipproducten in onze collectie, Berger-katalyselampen, helpen de lucht te zuiveren en slechte geuren te elimineren. Dankzij hun actieve en warme verspreidingssysteem verspreiden ze een intense geur in de kamer. Een perfect gebaar om ad hoc een grote kamer in uw huis te laten ruiken. Onze geurboeketten garanderen een continue geurverspreiding gedurende ongeveer vier weken, zonder dat de reuksfeer te sterk of hinderlijk wordt. Met deze stokboeketten is de verspreiding van geuren subtiel, delicaat en homogeen. En gedurende deze tijd hoef je niets anders te doen dan af en toe aan de diffuserstokjes te draaien!

Onze elektrische diffusers zijn geconcentreerd in technologie, waardoor u uw geursfeer eenvoudig kunt configureren en aanpassen. Ze verspreiden een fijne, geurige nevel en zorgen voor een aangename lichtsfeer. De Night & Day diffusers zijn speciaal ontwikkeld voor de slaapkamer en zijn perfect om in slaap te vallen of wakker te worden met uw favoriete geuren. Dankzij hun subtiele en delicate geur creëren onze geurkaarsen een magische, lichtgevende en warme sfeer.

Oplaadbare parfumverspreiders, voor gevarieerde geursferen

Gemakkelijk en leuk in gebruik, al onze geurgebaren zijn heel eenvoudig te gebruiken. Ze maken het gemakkelijk om uw huis te parfumeren, zonder gevaar. Om aangename geuren vrij te geven in de badkamer, kun je het beste kiezen voor een geurboeket of een elektrische diffuser. In de woonkamer plaats je een lampe Berger, een geurkaars of een elektrische diffuser. Ook in de keuken kunnen verschillende soorten diffusers gebruikt worden: een lampe Berger, een boeket stokjes of een geurkaars... Tenslotte is er in de slaapkamer plaats voor een Night&Day diffuser, een boeket strengen of een elektrische diffuser.

En om eenvoudig nieuwe geuren te kunnen ontdekken, heeft Maison Berger Paris een ruim assortiment navullingen voor parfumverspreiders ontwikkeld. Dus als de fles van uw huisgeurverspreider leeg is, kunt u eenvoudig de geurnoot veranderen en vele urenlang aangenaam geurend blijven! Sommige van onze rituelen worden ook zonder parfum verkocht. Hierdoor kun je direct de geuren kiezen voor jouw navulling.

Mist diffuser Aroma Happy

69 €

Mist diffuser Aroma Dream

69 €

Om uw huis optimaal en langdurig te parfumeren, is het raadzaam om altijd de aanbevelingen voor het gebruik van elk huisparfum op te volgen. Elke navulling is ontworpen voor een specifiek ritueel. Het is daarom essentieel om het juiste type navulling te gebruiken: raadpleeg hiervoor het pictogram dat op de verpakking is aangebracht en dat aangeeft met welk gebaar het overeenkomt.

Veel geuren en geuren, voor alle seizoenen en alle wensen

Gebaseerd op meer dan een eeuw geschiedenis en ongeëvenaarde knowhow, bedenkt en ontwikkelt Maison Berger Paris unieke en uitzonderlijke geuren voor thuis. Aangepast aan alle seizoenen en alle wensen, creëren deze subtiele en elegante geuren elke dag een comfortabele en gastvrije sfeer.

Subtiele en unieke geuren

Onze huisgeuren zijn nu verkrijgbaar in meer dan vijftig geuren, gegroepeerd in zes reukfamilies:


  • bloemige parfums, met zachte en rustgevende geuren. Delicaat en levendig, onze geur Champ de Lavande biedt u bijvoorbeeld een aangename zomerdag in de Provence;

  • gastronomische parfums,
    voor een warme en geruststellende sfeer. Vind alle
    de romigheid en verrukkingen van vanille in ons Vanille Gourmet-parfum;
  • pure parfums, die natuurlijke, subtiele en lentenoten vrijgeven. Luchtig en poederig, ons parfum Délicat Blanc Musc biedt je een puur moment van zoetheid;

  • frisse geuren, om een ​​verkwikkende en dynamische sfeer in huis te creëren. Onze geur Lemon Tonic is ideaal voor een frisse en zonnige sfeer;

  • oosterse, sensuele en boeiende parfums. Ontdek tussen onze grote klassiekers de houtachtige en vanillenoten van ons parfum Élégance Ambrée;

  • fruitige geuren, voor een vleugje sensualiteit of verwennerij, onderbroken door levendigheid en toniciteit. Om de zomer te vieren, helpt onze geur Citroenbloesem je levensvreugde terug te brengen in je huis.

Onze huisgeuren, gecreëerd door onze meesterparfumeurs, bevatten allemaal verschillende en originele tonen, voor unieke geuren. Nog steeds onbeslist? Om u te begeleiden bij uw parfumkeuze voor thuis, hebben wij op onze website een virtuele parfumadviseur ontwikkeld. Geef de naam aan van het parfum dat je lekker vindt, en wij verwijzen je binnen enkele seconden door naar de geur die bij jou past!

Welke sfeer binnen?

Om je huis goed te laten ruiken, is het belangrijk om na te denken over de sfeer die je in elke ruimte wilt creëren. Een geruststellende en cocoonende geur in de woonkamer, bloemige en uitnodigende geuren in de slaapkamer, een vleugje frisheid in de badkamer... Naast dat het beantwoordt aan ieders reukvoorkeuren, moet het interieurparfum ook aangepast worden aan het seizoen. Onze verlangens en behoeften variëren het hele jaar door, afhankelijk van veranderingen in temperatuur en atmosfeer...

Bepaalde omstandigheden vragen om het op een bepaalde manier ruiken van uw huis, en over het algemeen gebruiken we niet hetzelfde parfum in de winter of de zomer. Hoe geur je bijvoorbeeld je huis met kaneel met Kerstmis? Om deze magische tijd van het jaar te vieren heeft Maison Berger Paris een Cinnamon Orange-geur gecreëerd. Ideaal om de eindejaarsfeesten te versterken, het verspreidt binnenin warme en geruststellende tonen: Gember en Sinaasappel in de topnoten, en Tonkabonen, Nootmuskaat en Kaneel in de basisnoten. Basisnoten zijn kokosnoot, vanille en muskus, die een vleugje karakter en elegantie geven aan deze tijdloze geur.

En hoe parfumeer je je huis met citroen? Verschillende parfums gemaakt door Maison Berger Paris bevatten dit klassieke parfumingrediënt. Onder hen kent Citron Tonique geen gelijke als het gaat om het brengen van levendigheid en dynamiek in een interieur. Met deze geur is het de zon die alle kamers van het huis binnendringt: Citroengras, Waterfruit en Watermeloen verrichten hier wonderen in hartnoten, terwijl Ceder, Amber en Patchouli zorgen voor een wellustige en geruststellende finishing touch...

Je huis parfumeren met kruiden kan ook met onze Velours d’Orient geur. Dankzij de gecombineerde werking van kruiden en houtnoten laat deze warme en sensuele geur subtiele en oriëntaalse tonen vrij in je interieur. Wild, bedwelmend en diep... Een unieke geur, die niemand onverschillig laat!

Anti-geurparfums, voor een aangenaam en gezond interieur

Daarnaast bieden wij diverse huisgeuren en anti-geurboeketten aan, die zorgen voor een continue verspreiding van geuren. Ze kunnen worden bijgevuld met verschillende specifieke anti-geurgeuren. Onaangename geuren in huis worden geneutraliseerd en de lucht wordt heerlijk geparfumeerd. Om de verspreiding van het parfum te reactiveren, wordt aanbevolen om de strengen van het boeket regelmatig (ongeveer één keer per week) te draaien. En om de intensiteit ervan te verminderen, hoef je er maar een paar te verwijderen.


Geuren van tabak of dieren, koken, wasgoed, vochtigheid of muf… Deze functionele geuren zijn ontwikkeld op basis van gepatenteerde moleculen en laten u genieten van een gezonde en gezuiverde sfeer, voor een huis waarin het dagelijks aangenaam is om in te leven.

Om u te laten genieten van maximaal welzijn en tegelijkertijd uw interieur subtiel te laten ruiken, heeft Maison Berger Paris ook een Aroma-assortiment ontwikkeld. Al haar parfums profiteren van de expertise van onze meesterparfumeurs: ze bevatten de juiste dosering van elk ingrediënt, om uw huis zonder gevaar te parfumeren. Onze gebaren zijn klaar voor gebruik, vereisen geen actie van uw kant en bieden u optimaal gebruikscomfort.