Programmeerbare diffusers voor etherische oliën: technologie ten dienste van uw welzijn
Programmeerbare diffusers voor etherische oliën: technologie ten dienste van uw welzijn

Programmeerbare diffusers voor etherische oliën: technologie ten dienste van uw welzijn

De programmeerbare etherische oliediffusers ontworpen door Maison Berger Paris zijn innovatieve en efficiënte parfumrituelen. Het is de volledige knowhow van ons onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium die heeft geleid tot twee objecten die uw welzijn dienen: de elektrische diffuser en de Night&Day diffuser.

Dankzij hen kunt u profiteren van alle aromachologische voordelen van essentiële oliën. Het is een gezonde en subtiel geurende lucht die in huis aanwezig is, tot groot geluk van de bewoners. Met hun programmeerbare functies zijn deze gebaren niet alleen eenvoudig te gebruiken:
u bent vrij om ze naar wens te configureren, volgens uw behoeften of wensen van het moment.

De programmeerbare mist etherische olieverspreider

De reputatie van uitmuntendheid die sinds de oprichting door Maison Berger Paris is verworven, is niet uitsluitend gebaseerd op de kwaliteit van onze parfums. Al onze inspanningen zijn ook gericht op het ontwerp en de technologie van onze verschillende geurobjecten.

Mist diffusers (al dan niet verrijkt met essentiële oliën) vormen een prachtige getuigenis van onze expertise op dit gebied: het is een ritueel dat de binnenlucht zuivert, maar tegelijkertijd een authentiek technologisch wonder. Dankzij alle eenvoudig toegankelijke functies kunt u in uw huis de sfeer creëren die bij u past.

Eenvoudig instelbare functies

Deze programmeerbare etherische olieverspreider door middel van verneveling heeft verschillende functies, die u naar wens kunt activeren zonder zelfs maar te hoeven bewegen. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening duurt het zelfs maar enkele ogenblikken om de uitzending te starten, aan te passen, te wijzigen of te stoppen.

Deze verspreiding wordt mogelijk gemaakt dankzij elektrische stroom: hierdoor kan de piëzosteen die zich op de bodem van het object bevindt zeer snel trillen, waardoor een bijzonder aangename geurige mist vrijkomt.

Je kunt kiezen of je een continue of discontinue verspreiding wenst, wat invloed heeft op de intensiteit van de geur. Ook de lichtsfeer is naar wens aanpasbaar: u kunt een oscillerend licht reproduceren, vergelijkbaar met dat van een kaars, of juist een continu licht. In dit geval is het aan jou om te kiezen of je het liever zachtaardig of juist intenser vindt.

Tenslotte is het mogelijk om de geurduur vooraf te programmeren. Afhankelijk van uw wens kunt u kiezen voor een half uur, een uur of twee uur. De elegantie van deze programmeerbare diffuser voor etherische oliën valt absoluut niet te ontkennen: het is een heel mooi object, met afwerkingen die zowel discreet als verfijnd zijn. Er bestaat geen gelijke als het gaat om de inpassing in een hal, woonkamer, eetkamer, enz., passend bij uw wensen.

De eenvoudig te gebruiken elektrische diffusers kunnen met veel geuren werken, die allemaal klaar zijn voor gebruik. Hierdoor hoef je geen druppels water, parfum of etherische oliën toe te voegen. Dit zou in feite het risico met zich meebrengen dat er een onvolmaakt mengsel ontstaat, terwijl de vaardigheden van onze deskundige parfumeurs het mogelijk hebben gemaakt om een ​​perfect uitgebalanceerde dosering te bereiken. Onze oplossingen, speciaal ontworpen voor de elektrische diffuser, voorkomen kalkaanslag of verstopping.

Mist diffuser Aroma Dream

69 €

Mist diffuser Aroma Energy

69 €

Mist diffuser Aroma Happy

69 €

Mist diffuser Aroma Relax

69 €

De Night&Day-diffusor

Al ruim 125 jaar streven wij ernaar de lucht in uw huis te verzorgen door deze te parfumeren.
aangenaam. Bijdragen aan uw welzijn is altijd ons leidmotief geweest en zal dat ook altijd blijven. Met deze ambitie in gedachten presenteert Maison Berger Paris bijzonder trots zijn nieuwste innovatie: de Night&Day diffuser. Dit is ontworpen met als doel effectief in te spelen op een van de belangrijkste actuele problemen, in dit geval het belang van een goede nachtrust.

Steeds meer mensen stellen slaap centraal in hun zorgen. Ruim één op de drie Fransen zegt problemen te hebben op dit gebied, terwijl 80% van hen ervan overtuigd is dat een slechte wekker directe gevolgen heeft voor hun dag.

De talrijke voordelen van kwaliteitsslaap staan ​​ook buiten kijf. Het bevordert feitelijk:


  • Algemene gezondheid en immuunsysteemprestaties

  • Geheugen

  • Creativiteit

  • Een goede fysieke conditie

Op basis van deze observatie heeft Maison Berger Paris een uniek geurobject gecreëerd: de Night&Day diffuser, geheel gewijd aan de slaap. Ons Huis bewijst opnieuw zijn ambitie op het gebied van innovatie en positioneert zich als een echte pionier op dit gebied dat zo essentieel is voor een goede levenskwaliteit.

Veel functies


Deze diffuser voor etherische oliën voor de slaapkamer heeft twee functies: hij helpt u in slaap te vallen en verbetert de kwaliteit ervan en bevordert een zacht en rustgevend ontwaken.

Dit parfumritueel respecteert volledig de privacy van de slaapkamer, een heel specifieke kamer in huis. Hij is namelijk volkomen stil en zendt geen golven uit. Al onze zorg is besteed aan het garanderen van de veiligheid: met het gepatenteerde afdichtingssysteem is passieve diffusie onmogelijk. Bovendien werkt het niet met een vlam, de verspreiding van parfum is droog.

Dankzij de tactiele toetsen is hij zowel intuïtief als eenvoudig te gebruiken. Er staan ​​u vele mogelijkheden ter beschikking, zoals de keuze tussen verschillende melodieën (vijf in totaal) om u een onvergelijkbare wake-up call te bezorgen.

De Night&Day diffuser is bijzonder intelligent, omdat hij de geplaatste parfumcapsule herkent en dankzij de geïntegreerde chip het aantal toepassingen ervan telt (één en dezelfde capsule is geschikt voor dertig parfums).
Eén gebruik wordt gedefinieerd als vijf minuten uitzenden, zowel 's avonds als 's ochtends. Het is mogelijk om wakker te worden met of zonder parfum, afhankelijk van de keuze die je maakt.

De diffuser is het nieuwe gebaar in ons Aroma-assortiment. Het is verkrijgbaar in verpakkingsvorm: het geurobject is inbegrepen, evenals een Dream- of Wake-Up-navulling. Individuele navullingen zijn uiteraard verkrijgbaar: naast Dream en Wake-up bestaan ​​ook Relax en D-Stress met de Night&Day.

Deze programmeerbare etherische olieverspreider is eindelijk een heel mooi object, dat gemakkelijk zijn plaats zal vinden in de decoratie van uw kamer. Ontworpen met edele materialen, glas en hout, vinden we in het ontwerp de bijzonder elegante afwerkingen die specifiek zijn voor de Aroma-collectie.