Geurstokjesverspreiders voor thuis: prestatie en design gegarandeerd
Geurstokjesverspreiders voor thuis: prestatie en design gegarandeerd

Geurstokjesverspreiders voor thuis: prestatie en design gegarandeerd

Huisgeurstokjes zijn uiterst eenvoudig te gebruiken en vereisen vrijwel geen actie van uw kant. Dit gaat hand in hand met bewezen effectiviteit: met deze rituelen wordt de geur aangenaam verspreid door het hele huis, wat een plek wordt waar een gezonde en aangename sfeer heerst.


Als het om het uiterlijk gaat, hebben we geen enkel detail over het hoofd gezien. Het ontwerp van onze verschillende modellen is zorgvuldig bestudeerd om aan ieders smaak te voldoen. Of je nu fan bent van een klassieke stijl of juist een fervent voorstander van alle durf, bij ons vind je de diffuser die bij je past. Ook qua kleur heb je een zeer groot aantal mogelijkheden, om het geurobject op de mooiste manier bij jouw interieur te laten passen.

Diffusors voor alle smaken

We weten allemaal wat het voorschrift zegt over smaken en kleuren. Zich bewust van de verschillen in ieders perceptie van parfum en design, heeft Maison Berger Paris minutieus een groot aantal geuren gecreëerd, geassocieerd met verschillende vormen en kleuren.


Deze grote verscheidenheid vinden we ook terug in de prijsklasse: van de kleinste tot de grootste, voor elk budget is er te vinden wat ze zoeken.

Een grote verscheidenheid aan geuren

Al onze geurfamilies zijn verkrijgbaar met stokparfumverspreiders, ook wel bloemenboeketten genoemd: Oriëntaals, Puur, Fruitig, Gourmet, Fris en Bloemig. Het is ook de moeite waard om de Aroma-collectie toe te voegen, verrijkt met essentiële oliën. De aromachologische eigenschappen hiervan zorgen ervoor dat u een onmiddellijk gevoel van welzijn in huis ervaart. Als u op zoek bent naar energie, rust, concentratie of zelfs sensualiteit, deze geuren zijn voor u gemaakt en passen zich aan al uw wensen aan.

De keuze uit vormen en kleuren

Maison Berger Paris heeft zijn reputatie van uitmuntendheid opgebouwd door de kwaliteit van zijn geuren, gemaakt in Frankrijk, in Grasse, door onze meesterparfumeurs. Maar dit perfectionisme geldt ook voor het ontwerp van onze diffusers.

Bloemenboeketten zijn inderdaad elegante, geparfumeerde objecten, die op meesterlijke wijze integreren in elk type decoratie en in alle kamers. Zo kunt u met evenveel geluk de diffuser vinden die perfect past bij de stijl en kleuren van de woonkamer, de keuken, de eetkamer of de slaapkamer.

Neem de tijd om al onze collecties rietverspreiders te bekijken, waarvan hier enkele voorbeelden zijn. Ontdek met de Clarity-parfumverspreiders ronde en zachte flessen, subtiel versierd met subtiel aanwezige geometrische figuren. Het geheel heeft een merkbaar classicisme, simpelweg versterkt door de aanwezigheid van goud of zilver aan de bovenkant.

Met Amphora kiest u voor moderniteit, met een industrieel en sober design. Een gedurfde kleur geeft een vleugje karakter aan elegante diffusers als geen ander.

Uit onze samenwerking met Lolita Lempicka zijn originele parfumverspreiders ontstaan, die rond of gefacetteerd kunnen zijn. Maak op uw gemak de keuze tussen transparant of elegant blauw. Gouden ringen geven een onmiskenbaar chique en verfijnde dimensie, voor een geheel zonder valse noot.

Er zijn nog veel meer collecties (Holly, Quintessence, Lilly, enz.) om te ontdekken om HET geurritueel te vinden dat een essentieel onderdeel van uw decoratie zal worden.

Parfumverspreider Lilly Vert

36 €

Parfumverspreider Prisme Grenat

56 €

Hoe stick-geurverspreiders voor thuis werken

Om de sfeer in huis zowel zacht als aangenaam te laten zijn, moet een geur op een subtiele manier aanwezig zijn, zodat deze niet overheersend wordt. Deze uitdaging wordt op de mooiste manier aangegaan door onze geurstokdiffusers voor thuis, die koud werken door capillaire werking. Zo verspreidt het parfum zich harmonieus en gedurende meerdere weken. Zodra het geurobject op zijn plaats zit, is er vrijwel geen tussenkomst van uw kant meer nodig.


Het aantal strengen dat u in de fles plaatst, heeft invloed op de intensiteit van de verspreiding. Hoe hoger dit getal, hoe sterker de geur aanwezig is. Het is aan jou om de formule te bepalen die bij je past, tussen twee en acht sticks.

Een aantal tips

- Als er geen parfum meer in de diffuser zit, is het eenvoudig om de ervaring te verlengen dankzij de talrijke beschikbare navullingen. Je kunt er uiteraard voor kiezen om dezelfde geur te behouden, of juist besluiten onbekende parfums te ontdekken. In beide gevallen gebeurt alles heel eenvoudig, in slechts enkele ogenblikken.


- Om de verspreiding van het parfum te optimaliseren, is het noodzakelijk om de stokjes af en toe om te draaien. Wat dit laatste betreft, kun je ze na het schoonmaken bewaren bij het vernieuwen van het parfum, maar je kunt ook een nieuw hoesje krijgen.

Onze bestsellers

Een van de zeer succesvolle huisgeurverspreiders met stokjes is het parfumverspreider Caresse de Coton. De transparante kubus is een liefdesverklaring voor eenvoud en soberheid. De zilveren ring en de zwarte strengen verfraaien alles subtiel, altijd op een elegante manier. Aan de geurkant is er frisheid met de gemakkelijk herkenbare geur van bergamot en Marseillezeep, gecombineerd met essences van lavendel en dennen.

Het parfumverspreider verrijkt met essentiële oliën van Aroma Relax draagt ​​ongetwijfeld bij tot uw welzijn wanneer u op zoek bent naar rust en ontspanning. Een rond ontwerp gecombineerd met een lichte bloemendecoratie gaat ook in deze richting, voor een diffuser die synoniem staat voor kalmering.

Tenslotte is de Soleil d'Ylang diffuser een ware ode aan reizen en een verandering van omgeving. Oranjebloesem, kokosnoot, Ylang Ylang en vanille komen samen voor een resoluut zonnige en exotische geur. De technische polymeerstrengen zorgen voor een intense en snelle diffusie, voor een onberispelijke effectiviteit.

Parfumverspreider Aroma Relax

28 €