Geurstokjesdiffusers: een wereld aan geuren voor in huis
Geurstokjesdiffusers: een wereld aan geuren voor in huis

Geurstokjesdiffusers: een wereld aan geuren voor in huis

De stokparfumverspreiders aangeboden door Maison Berger Paris combineren veel voordelen. Deze diffusers, die wij ook kennen onder de naam parfumverspreiders, zullen bijdragen aan een aangename en warme sfeer in huis. Maar dat is nog niet alles... Wij bieden een zeer ruim assortiment aan geuren en designs, zodat iedereen zeker de interieurparfum vindt die bij hem of haar past.

Vanuit esthetisch oogpunt symboliseren ze al onze knowhow, en elk van hen vindt zijn plaats in een interieur. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en ook zuinig dankzij de talrijke beschikbare navullingen, waardoor u dezelfde geur kunt behouden of, integendeel, als u daar zin in heeft, andere kunt ontdekken.

Onze stick-parfumverspreiders

Door de prestatie te leveren om esthetiek en technische prestaties te combineren, konden onze teams een product als geen ander aanbieden.

Vanuit operationeel oogpunt zorgt het capillaire koudesysteem voor diffusie in de loop van de tijd, gedurende meerdere weken. De geur is op een subtiele manier en niet overmatig aanwezig in een kamer, waardoor wordt voorkomen dat deze na verloop van tijd onaangenaam of ongemakkelijk wordt.

Groot gebruiksgemak


Het opzetten van een van onze rietverspreiders is eenvoudig, intuïtief en snel. We hebben aan alles gedacht om het gebruikscomfort van dit object te maximaliseren.


Om dit te doen, haalt u eenvoudig de fles eruit en dompelt u de stokjes erin. Hier hoeft u niets in te schakelen of op een elektrische startknop te drukken.


Je bepaalt zelf de intensiteit die je aan de verspreiding van het parfum wilt geven: hoe meer stokjes je gebruikt, hoe intenser de geur zal zijn. U behoudt dus de controle over de sfeer die u in een ruimte wilt brengen.

Twee tot drie stelen zijn voldoende voor lichtverspreiding, vier tot vijf voor gemiddelde verspreiding. Als u de voorkeur geeft aan maximale intensiteit, kunt u kiezen voor een aantal sticks variërend tussen de zes en acht.


Op dezelfde manier zijn er verschillende soorten strengen die u kunt aanpassen aan uw huidige wensen. Die in technisch polymeer zijn ontworpen voor krachtige en snelle diffusie. Die van wilgenhout garanderen een geur die zich zachter verspreidt.


Ten slotte, om na verloop van tijd een zoete parfumgeur te garanderen, is niets eenvoudiger: draai de stokjes gewoon om om de verspreiding in de loop van de tijd te verlengen.


Let op: er zijn verschillende maten flessen en stokjes. Het is niet mogelijk om ze met elkaar te mengen: grote rietverspreiders werken alleen met grote strengen, en hetzelfde geldt uiteraard voor kleine.

Er is geen gevaar bij het gebruik van rietverspreiders. Ze gebruiken echter brandbare en potentieel allergene vloeistoffen en dampen. Elk contact met de ogen moet worden vermeden. Door de genoemde voorzorgsmaatregelen te respecteren, bent u verzekerd van risicovrij gebruik.

Navullingen voor alle smaken


Wanneer uw diffuser leeg is, betekent dit niet dat deze aan het einde van zijn levensduur is. Integendeel. Het zeer brede assortiment beschikbare navullingen maakt het mogelijk om het steeds opnieuw te gebruiken. Wanneer de fles leeg is, zijn er twee opties voor u:


- Als u dezelfde geur wilt behouden, hoeft u alleen maar de vloeistof in de nieuwe navulling bij te vullen;


- Als u daarentegen een andere geur wilt ontdekken, maakt u eenvoudigweg het flesje en de stokjes vooraf schoon. Het duurt slechts een paar minuten voordat uw diffuser weer klaar is voor gebruik.

Om de maximale effectiviteit van de sticks te behouden, is het ook mogelijk om deze te vernieuwen door een nieuwe case aan te schaffen.


Dit navulsysteem biedt u niet alleen de mogelijkheid om de geuren van uw interieur naar wens te vernieuwen. Bovendien is het een eenvoudige en voordelige manier om in huis een sfeer te creëren die bij u past.

Een object dat zich aanpast aan uw wensen


Bij Maison Berger Paris zijn we niet alleen gefocust op geuren. Als dat laatste onze historische kernactiviteit is, doen wij er ook al ruim 125 jaar alles aan om mooie objecten aan te bieden.


Vanuit ontwerpoogpunt zijn al onze rietverspreiders dus de focus geweest van al onze inspanningen. Van de meest klassieke tot de meest gedurfde, we bieden een grote verscheidenheid aan modellen, geschikt voor alle smaken en interieurstijlen.

Met esthetiek als leidmotief zijn we er trots op elegante flessen aan te bieden: als je meer klassiek bent, zal het cilindrische model, dat bijvoorbeeld in bepaalde Lolita Lempicka-modellen wordt gebruikt, je ongetwijfeld aanspreken. Als u op zoek bent naar eenvoud, dan is het Cube-model iets voor u. Integendeel, bent u op zoek naar een uitgebreider object? Onze gefacetteerde flessen zijn voor jou gemaakt. Fan van moderniteit? Waarom niet voor het Glaçon-model gaan?


Afhankelijk van uw wensen kunnen onze flessen transparant of ondoorzichtig zijn. Sommigen hebben patronen, anderen kiezen voor nuchterheid. Voor een onvergelijkbaar vleugje chic dragen sommigen zelfs trots een gouden ring en rand...

Veel geuren beschikbaar

Sinds 1898 zijn onze meesterparfumeurs nooit gestopt met het creëren of moderniseren van geuren. Met een onvergelijkbare knowhow op dit gebied bieden ze een zeer breed assortiment geuren voor onze rietverspreiders. Deze worden heel precies in Frankrijk, in Grasse, gemaakt en vormen geen enkel risico voor uw gezondheid.


Van de meest klassieke tot de meest originele, je zult onvermijdelijk bezwijken voor een van onze geuren. De mogelijkheden zijn enorm, van traditionele lavendelvelden tot gewaagde rietverspreidergeuren zoals Poussière d'Ambre.


Onze Aroma-collectie heeft, dankzij de aromachologische eigenschappen van essentiële oliën, alles om u te verleiden. Ervaar Aroma Respire, Focus, D-Stress: het is de beste manier om te ontspannen na een stressvolle dag en een gevoel van emotioneel en ademhalingswelzijn terug te krijgen.

Het Aroma-assortiment

Parfumverspreider Aroma Dream

28 €

Parfumverspreider Aroma Energy

28 €

Parfumverspreider Aroma Focus

28 €

Parfumverspreider Aroma Happy

28 €

Parfumverspreider Aroma Love

28 €

Parfumverspreider Aroma Relax

28 €

Parfumverspreider Aroma Respire

28 €

Parfumverspreider Aroma Wake-Up

28 €

Vanille en amber, populaire geuren

Van alle parfums die we aanbieden, hebben amber en vanille onmiskenbaar succes gehad. Afzonderlijk of samen gebruikt, hebben deze geuren geen gebrek aan voordelen.


Amber is het symbool van plezier en warmte. Het is een ideale geur om je naar de natuur te keren, met elegantie en verfijning. Amber heeft een extra ziel als geen ander.
Sommige parfums hebben visueel een natuurlijk donkere tint: gezien door een doorzichtige fles brengt dit een vleugje karakter en warmte in een interieur.


Vanille zorgt op zijn beurt voor een vleugje zoetheid. Het naast elkaar bestaan ​​van deze twee parfums is de belofte van een ontsnapping naar warme landen, een durf getint met sensualiteit die de zintuigen prikkelt.