Glazen diffusers voor essentiële oliën: schoonheid, gemak en efficiëntie
Glazen diffusers voor essentiële oliën: schoonheid, gemak en efficiëntie

Glazen diffusers voor essentiële oliën: schoonheid, gemak en efficiëntie

Glazen diffusers voor etherische oliën van Maison Berger Paris hebben veel voordelen. Bovenal verspreiden ze, dit is hun voornaamste functie: een aangename geur in huis. Dankzij de aromachologische eigenschappen van essentiële oliën overvalt u een echt gevoel van welzijn. Of je nu op zoek bent naar een verzachtende, stimulerende of zuiverende werking, in onze Aroma collectie vind je wat je zoekt.

Glazen diffusers voor etherische oliën: veel deugden

Het feit dat deze diffusers van glas zijn, geeft ze andere kwaliteiten. Het zijn inderdaad elegante parfumobjecten, met een bijzonder uitgewerkt ontwerp. Van de meest klassieke tot de meest trendy, ze vinden gemakkelijk hun plaats in elk interieur.

Glas zorgt ervoor dat het parfum optimaal bewaard blijft, en het is bovendien een recyclebaar materiaal, dus bij uitstek ecologisch.

Last but not least zijn ze gemakkelijk te onderhouden: als u besluit van geur te wisselen terwijl de navulling leeg is, duurt het slechts een paar minuten om uw glazen diffuser voor etherische oliën schoon te maken en klaar te vinden voor gebruik.

De lampe Berger

Het is nauw verbonden met de geschiedenis van Maison Berger Paris, die het sinds de oprichting ervan ondersteunt. Het werkt dankzij een katalytisch diffusiesysteem. Dit betekent dat naast geurig
aangenaam in huis, het zuivert de lucht die je inademt: de moleculen die verantwoordelijk zijn voor slechte geuren worden geëlimineerd. Zo werd de lampe Berger oorspronkelijk gebruikt in de besloten ruimtes van bepaalde ziekenhuizen, om de atmosfeer te zuiveren. Een standpunt dat ze daarna uiteraard bleef behouden.

De geur verspreidt zich snel in een ruimte, op een duurzame, homogene en ook subtiele manier. Vanuit het oogpunt van het object geeft het matglas het een elegante en discrete toets. De bloemmotieven die subtiel op de fles aanwezig zijn, kleden het geheel prachtig aan.

Eenvoudig in gebruik, gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, de lampe Berger heeft alle kwaliteiten om een ​​musthave te worden in je interieur.

Lampe Berger Giftset Lilly Nude

56 €

Geurende parfumverspreiders

Met zijn parfumverspreiders bereikt Maison Berger Paris de perfecte mix tussen esthetiek en efficiëntie. Deze glazen diffuser voor etherische oliën werkt koud door capillaire werking: het parfum wordt in de atmosfeer verspreid dankzij de staafjes die in de vloeistof aanwezig zijn. Dit garandeert de aanwezigheid van het parfum gedurende meerdere weken, intens of juist lichter, afhankelijk van het aantal en het type strengen dat u gebruikt.

Zo garandeert de wilgenstreng een zachte en delicate verspreiding, terwijl de technische polymeerstreng geschikter is als je een snel en significant effect wilt. De intensiteit hangt ook af van het aantal gebruikte staafjes: 2 of 3 zijn geschikt voor lichtdiffusie, 4 tot 5 voor medium diffusie en tenslotte 6 tot 8 voor maximale diffusie.

Onze flessen voor parfumverspreiders zijn gemaakt van glas, waardoor ze een authentiek, onberispelijk ontwerp kunnen bereiken. Het matglas met zijn transparante bloemendecoratie slaagt erin het elegantie, soberheid maar ook een bepaald karakter te geven. Het is een geurobject dat gemakkelijk zijn plaats vindt in elke kamer van het huis.

Praktisch en ecologisch, maar ook zuinig, dankzij de beschikbare navullingen.

Parfumverspreider Lilly Vert

36 €

De geurkaars

Onze geurkaarsen kleden een kamer of buiten op de mooiste manier aan. Ze brengen een welkomstbriefje van warmte en
comfort. Dankzij de voordelen van de essentiële oliën die ze verspreiden, wordt een echt gevoel van welzijn gevoeld. Maak uw keuze uit ons assortiment en vind rust, vitaliteit of concentratie volgens uw wensen of behoeften.

Onze geurkaarsen zijn gemaakt van matglas, waardoor ze een uitstraling hebben als geen ander: zachtheid en natuur zijn aanwezig. Deze indruk wordt versterkt door het feit dat deze diffuser voor etherische oliën, via de bovenkant (die dus ook recyclebaar is), is gemaakt van glas en hout, voor een set die perfect in uw decoratie past.

Zo kan de kaars met evenveel succes zijn plaats vinden in de woonkamer, de keuken, de eetkamer, de bibliotheek of zelfs buiten. Of het nu als cadeau is of om zelf van te genieten, geurkaarsen van Maison Berger Paris zijn een echte must-have om jezelf te plezieren of te verwennen.