Welke etherische oliediffuser kiezen voor thuis of in de auto?
Welke etherische oliediffuser kiezen voor thuis of in de auto?

Welke etherische oliediffuser kiezen voor thuis of in de auto?

Welke etherische olieverspreider moet je kiezen? Maison Berger Paris stelt u tal van objecten ter beschikking, elk met zijn eigen bijzonderheden: de Lampe Berger, het geurboeket, de mist diffuser, de geurkaars en de autodiffuser. Ze worden allemaal gekenmerkt door hun efficiëntie en gebruiksgemak.

Het Aroma-assortiment biedt u talrijke parfums verrijkt met essentiële oliën. Het is dus een aangename lucht met positieve effecten op uw gezondheid die uw huis of auto binnenkomt. Kies, afhankelijk van uw wensen of uw humeur, een stimulerende, ontspannende, vrolijke of sensuele geur...

Onze etherische oliediffusers zijn beschikbaar voor elk budget. Met ons navulsysteem is dit de mogelijkheid om aanzienlijke besparingen te realiseren en een sfeer als geen ander in uw huis te creëren zonder veel geld uit te geven.

De deugden van essentiële oliën

Essentiële oliën hebben een duidelijke invloed op onze gezondheid en dragen effectief bij aan ons dagelijks welzijn. Met de geuren uit het Aroma-assortiment dringt een geurige sfeer subtiel uw interieur binnen. Alle knowhow van onze meesterparfumeurs, al meer dan 120 jaar erkend, wordt gebruikt om u gevarieerde en boeiende geuren aan te bieden. Onze parfums verrijkt met essentiële oliën zijn gegarandeerd kleur- en rookvrij en respecteren vooral uw gezondheid.

Naast hun aromachologische deugden worden onze parfums uit het Aroma-assortiment gekenmerkt door hun gebruiksgemak. De dosering tussen parfum, etherische olie en water is al zorgvuldig samengesteld door onze experts. Je hoeft absoluut niets anders te doen dan het product in de gekozen diffuser te gieten.

Het wordt ook sterk afgeraden om nieuwe mengsels zelf te mengen, anders beschadig je de diffuser of krijg je onbedoeld een oplossing die mogelijk schadelijk is voor je gezondheid.

De verschillende collecties

De emoties van het Aroma-assortiment zijn in de loop van de maanden en jaren blijven evolueren en verrijken. Tegenwoordig beschikt u over een zeer breed assortiment producten, dat u kunt aanpassen aan uw smaak of uw huidige behoeften.

- Happy: met de geuren uit deze collectie is het een concentraat van goed humeur dat je huis binnendringt. Ideaal om een ​​vrije dag goed te beginnen of bij te komen van een veeleisend schema!

- Energy: een mix van frisheid en dynamiek, voor verkwikkende en moreel stimulerende geuren.

- Relax: het is tijd om tot rust te komen met de parfums uit deze collectie. De sfeer ontspant en een authentiek gevoel van welzijn overvalt u.

- Love: sensuele tonen voor deze parfums, die een ware en authentieke ode aan de liefde vormen. Je zintuigen worden gewekt en het verlangen wordt gestimuleerd!

- Focus: deze geuren zijn ideaal als je rust en concentratie nodig hebt. Je ziet helder, je bent kalm, creatief en klaar om een ​​werksessie aan te pakken.

- D-Stress: geen slechte vibes meer dankzij de geuren in deze collectie, die lichaam en geest helpen kalmeren. Het is een gevoel van kalmte en zachtheid dat tot je doordringt.

- Respire: deze frisse en verfrissende geuren zijn precies wat u nodig heeft als u uw ademhalingswelzijn wilt herwinnen.

- Wake-up: als u 's morgens moeilijk opstaat, zijn deze parfums precies wat u nodig heeft. Voor een energieke ontwaking en een goede start van de dag is de Wake-up collectie ideaal.

- Dream: moeilijk in slaap vallen? Regelmatig verstoorde slaap? Omdat slecht slapen een echte plaag is, hebben wij deze parfums ontwikkeld met een subtiele dosering essentiële oliën van lavendel en patchouli. De Dream-collectie kan je leven echt veranderen!

- Travel: deze parfums zijn verrijkt met essentiële oliën die misselijkheid helpen bestrijden. Met deze collectie is reisziekte slechts een slechte herinnering. Reisgeuren zijn alleen verkrijgbaar voor autodiffusors.

Hoe kies je de beste parfumverspreider?


Het Aroma-assortiment is beschikbaar voor alle diffusers van Maison Berger Paris. Ontdek de kenmerken van elk van hen en maak uw keuze! Als u zich afvraagt ​​waar u een diffuser voor etherische oliën in uw huis moet plaatsen, zou dit u moeten helpen de zaken duidelijker te zien.

De Lampe Berger

Het werd geboren in 1898, tegelijkertijd met Maison Berger Paris. De gelijknamige lamp is dus ons embleem geworden, maar ook het symbool van onze knowhow en de voortdurende zoektocht naar uitmuntendheid die ons bewoont.

Dankzij zijn enkele brander en zijn katalyse-diffusiesysteem vervult hij twee functies:

- Het zuivert en parfumeert de omgevingslucht aangenaam (oorspronkelijk werd het gebruikt in gesloten ruimtes in ziekenhuizen);

- Het vernietigt onaangename geuren door de verantwoordelijke moleculen op te vangen.

De geur verrijkt met essentiële oliën verspreidt zich op een subtiele, aangename en homogene manier. De lampe Berger is ideaal voor de slaapkamer, woonkamer of eetkamer. Veel geuren uit het Aroma-assortiment (Energy, Happy, Relax, Love etc.) zijn verkrijgbaar met deze leveringsmethode.

Als je je afvraagt ​​welke etherische olie-diffuser je moet kiezen, is de lampe Berger een geweldige optie!

Het parfumverspreider

Dit boeket, ook bekend als een stick-parfumverspreider, combineert esthetiek en efficiëntie. Gemakkelijk te gebruiken, het garandeert de aanwezigheid van het parfum gedurende meerdere weken. Dankzij de vele beschikbare navullingen kunt u naar wens binnen enkele minuten van geur wisselen. Dit is een systeem dat tevens het voordeel heeft dat het economisch is.

Het boeket is ideaal geplaatst in de wasruimte, linnenkamer of badkamer. Met uitzondering van Reisparfums is het gehele Aroma assortiment verkrijgbaar met deze stickparfumverspreider.

De mist diffusor

Het illustreert perfect de onophoudelijke wens van Maison Berger Paris om zichzelf te vernieuwen en steeds efficiëntere objecten aan te bieden. De mist diffuser, een echt concentraat van technologie, is veilig, gemakkelijk te gebruiken en parfumeert uw interieur met een discrete en boeiende mist.

Dankzij de meegeleverde afstandsbediening kunt u eenvoudig en in een fractie van een seconde alle parameters naar wens aanpassen: diffusie-intensiteit, helderheid, onmiddellijke of vertraagde ontsteking, enz.

Het is bovendien een object met een elegante afwerking, dat perfect past in een interieur. Hij is perfect geschikt om in een slaapkamer of woonkamer te plaatsen. Als we de reisparfums buiten beschouwing laten, bestaan ​​alle parfums uit het Aroma-assortiment voor de mist diffuser.

Mist diffuser Aroma Dream

69 €

Mist diffuser Aroma Energy

69 €

Mist diffuser Aroma Happy

69 €

Mist diffuser Aroma Relax

69 €

De geurkaars


Het is een terugkeer naar een zekere authenticiteit die geassocieerd wordt met de geurkaars. Onze kaarsen zijn volledig handgemaakt door onze meesterparfumeurs, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke plantaardige was. De lonten zijn op hun beurt gemaakt van natuurlijk katoen.

Dit object vertegenwoordigt de belofte van een boeiende geur, de magie van een vlam, een geruststellende sfeer. Dit zijn werkelijk bevoorrechte momenten die voor u beschikbaar zijn. Onze kaarsen komen het beste tot hun recht in de woonkamer, of buiten, op een terras of balkon. Love, Breathe, Happy, Energy… Ontdek meteen de geuren verrijkt met essentiële oliën voor onze kaarsen!

De autodiffusor


Vraag u niet langer af welk type etherische oliediffuser u voor uw voertuig moet kiezen. Het leidmotief van Maison Berger Paris, om u elegante, innovatieve, efficiënte en nuttige objecten aan te bieden, kan niet worden ontkend met autodiffusers. Deze kunnen zeer eenvoudig op een ventilatierooster worden bevestigd en dankzij de keramische kern is een evenwichtige en perfect gedoseerde verspreiding mogelijk.

Om ervoor te zorgen dat uw reizen plaatsvinden in een echte cocon, in een cabine met aangename geuren, zijn onze autodiffusers het ideale item. Naast een gezonde en aangename sfeer kunt u wagenziekte effectief bestrijden, uw concentratie maximaliseren of een welkome vleugje rust toevoegen.