Welke parfumverspreider je moet kiezen: advies van Maison Berger Paris
Welke parfumverspreider je moet kiezen: advies van Maison Berger Paris

Welke parfumverspreider je moet kiezen: advies van Maison Berger Paris

Welke parfumverspreider kiezen? Met alle rituelen die Maison Berger Paris aanbiedt, is het scala aan mogelijkheden bijzonder groot. Al onze geparfumeerde objecten verschillen van elkaar op basis van de wijze van verspreiding en uiterlijk.
Maar wees gerust: ze zijn het allemaal eens over hun uitzonderlijke kwaliteit, ontstaan ​​uit constante onverzettelijkheid tijdens hun ontwerp.

Het zou een illusie zijn om jezelf van de ene op de andere dag als parfumeur voor te stellen, zonder jarenlange ervaring en werk ten dienste van geuren en de objecten die deze verspreiden. Toen Maurice Berger aan het einde van de 19e eeuw de besloten ruimtes van ziekenhuizen wilde zuiveren, had hij waarschijnlijk niet gedacht dat dit idee zou resulteren in een geschiedenis van meer dan 120 jaar oud.

Door de decennia heen zijn onze rituelen steeds geperfectioneerd; anderen zijn verschenen, om zich altijd aan te passen aan uw wensen en nieuwe manieren van geuren aan te bieden. Al snel zal er bij ons in huis een zekerheid ontstaan: een parfumverspreider als zodanig kan niet volstaan, ook al zijn de geuren waarmee hij de atmosfeer doordringt van ongeëvenaarde kwaliteit.

Het moet ook verder gaan dan de functie van een eenvoudig object: zo is elk van onze creaties een authentieke stijloefening. De vormen, rondingen, materialen en kleuren die we vandaag aanbieden zijn gevarieerd genoeg om aan ieders smaak te voldoen.

Welke parfumverspreider kiezen? Volg de gids en ontdek het ritueel van je dromen!

Welke parfumverspreider kiezen?

Laten we allereerst benadrukken dat Maison Berger Paris vandaag de dag een Frans succes is, dankzij al zijn parfumeurs en ontwerpers. Ons technisch centrum is gevestigd in Limoges, onze geurexperts werken in Grasse, de essentiële hoofdstad van de parfumerie...

Het hele jaar door werken maar liefst 150 medewerkers dagelijks om u een onvergelijkbare reukervaring te bieden. Met 800.000 verkochte lampen per jaar en 5 miljoen liter parfum kan ons succes, dat nauw verbonden is met uw tevredenheid, niet worden ontkend.

De lampe Berger

Het is ondenkbaar om na te denken over welke geurverspreider je moet kiezen zonder rekening te houden met onze gelijknamige lamp. De verspreiding ervan door katalyse, die het sinds zijn geboorte heeft gekenmerkt, is sindsdien steeds verder geperfectioneerd. Dit gepatenteerde systeem maakt de vernietiging mogelijk van moleculen die verantwoordelijk zijn voor onaangename geuren, en wordt geassocieerd met geuren van immense kwaliteit.

Een subliem decoratief object, de lampe Berger vindt gemakkelijk zijn plaats in alle kamers van de woning: inkom, hal, slaapkamer, woonkamer, badkamer... De designkeuze is een belangrijke keuze qua sfeer: neem de tijd om te ontdekken Bekijk onze vele modellen en kies de lamp die het beste bij uw interieur past.

Als het om de geur zelf gaat, is er geen universeel antwoord op de vraag: wat zijn de beste kamergeuren? Het hangt allemaal af van uw smaak of uw ambities van het moment. Maar tussen de ongeveer vijftig geuren die Maison Berger Paris heeft gecreëerd, is het simpelweg onmogelijk dat je niet degene vindt die bij je past.

Lampe Berger Boule Noire

46 €

Lampe Berger Giftset Lilly Vert

56 €

Lampe Berger Molécule Prune

67 €

Het parfumverspreider

Welke parfumverspreider kies je voor jouw interieur? Het parfumverspreider zorgt voor een uniek antwoord, met een andere manier om een ​​aangename sfeer te creëren, gekoppeld aan een onberispelijke esthetiek.

Het koude diffusiesysteem door capillaire werking zorgt ervoor dat het parfum meerdere weken aanwezig blijft. Het is aan jou om te beslissen of je het intens of gematigd wilt... Maar in beide gevallen is de geur evenwichtig en homogeen, en daarom bijzonder aangenaam.

Het parfumverspreider staat bovendien garant voor een bijzonder eenvoudige en onbelemmerde bediening. Slechts 125 ml parfum is voldoende voor een diffusie van ongeveer twee maanden. De stokjes spelen uiteraard een belangrijke rol bij het parfumeren: ze moeten van tijd tot tijd worden gedraaid om de frisheid van de verspreiding te garanderen, en om de intensiteit ervan te moduleren, hoef je alleen maar wat toe te voegen of te verwijderen...

Parfumverspreider Holly Nude

39,50 €

De geurkaars

Welke parfumverspreider kiezen? Als u op zoek bent naar warmte, gezelligheid en een cocoonsfeer, hoeft u niet verder te gaan... De eenvoud en effectiviteit van onze kaarsen zullen u overtuigen.

Dit ritueel verschilt in veel opzichten van een klassieke kaars. Bij Maison Berger Paris zijn de kaarsen gemaakt van plantaardige was, zonder enige kleurstof of ingrediënt van dierlijke oorsprong (ze zijn dus gegarandeerd 100% vegan). Al onze producten zijn ambachtelijk en geparfumeerd: het resultaat is een verfijnde, aangename en homogene verspreiding...

Om de levensduur van een kaars te maximaliseren, moet u er rekening mee houden dat u de lont af en toe doorknipt en verticaal plaatst voordat u hem aansteekt. Zodra dit is gebeurd, wacht u enkele ogenblikken: wanneer er een klein plasje rond de lont verschijnt, begint het parfumeren...

Geurkaars Citronnelle

18 €

De mist diffusor

Technisch onderlegde mensen hoeven niet langer na te denken over welke geurverspreider ze moeten kiezen... De mist verspreider is inderdaad een bijzonder innovatief ritueel, dat veel functies biedt.
Deze zijn verre van eenvoudige gadgets, maar blijken integendeel zeer nuttig en bieden een onvergelijkbare reukervaring.

Zo kunt u in een handomdraai en met behulp van een eenvoudige en intuïtieve afstandsbediening:

- Bepaal of diffusie continu of discontinu plaatsvindt, wat uiteraard invloed heeft op de sterkte ervan. Het is aan u om te kiezen op basis van uw huidige behoeften!

- De duur van het ruiken kan indien gewenst worden geprogrammeerd. Een half uur, een uur of twee uur: je besluit achteraf gemakkelijk verlost te zijn van alle beperkingen.

- Ook de intensiteit van de helderheid kan naar wens worden aangepast: een zwakke lichtbron voor een heerlijk ingetogen sfeer, of juist een meer uitgesproken gloed om licht en dynamiek in een kamer te brengen...

Mist diffuser Aroma Relax

69 €

Mist diffuser Aroma Energy

69 €

Mist diffuser Aroma Happy

69 €

Mist diffuser Aroma Dream

69 €

De Nacht & Dag

Mogelijk bent u een van de vele Fransen die slaapproblemen melden: moeilijk in slaap vallen, korte nachten, moeite met wakker worden, enz.

Geconfronteerd met deze kwalen die de gezondheidscrisis alleen maar heeft verergerd, is Maison Berger Paris er trots op een bijzonder effectieve oplossing aan te bieden: de Night & Day diffuser .

Dit ritueel begeleidt je op verschillende momenten:

- Als u voor het slapengaan vijf minuten lang een aangename geur verspreidt, kunt u snel en rustig in slaap vallen. Dit is een eenvoudige en natuurlijke manier voor echt herstellende nachten.

- Wanneer je wakker wordt, gaat de geur gepaard met een melodie en een zacht licht om je op de meest delicate manier uit de armen van Morpheus te bevrijden.

Dankzij de voelbare knoppen op het voorpaneel is programmeren eenvoudig en instinctief. Zo kunt u besluiten om wakker te worden zoals u dat wilt.

De Night & Day werkt met capsules: elk van hen heeft een levensduur van dertig keer gebruiken. Niets in jou weerhoudt je er uiteraard van om andere geuren te ontdekken, door nieuwe parfums te bemachtigen.