Zen etherische olie diffusers: rust en sereniteit in huis
Zen etherische olie diffusers: rust en sereniteit in huis

Zen etherische olie diffusers: rust en sereniteit in huis

Onze Zen-diffusers voor essentiële oliën zijn ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen. We hebben allemaal op bepaalde momenten in ons leven tijd voor onszelf nodig, om te ontsnappen aan de stress die een werkdag kan veroorzaken of aan de angst die uit bepaalde situaties voortkomt.


Onze geuren verrijkt met essentiële oliën hebben vele voordelen: naast het aangenaam geuren van de verschillende kamers van het huis, laten ze u ook profiteren van de erkende aromachologische deugden van deze oliën. Dankzij hen komt er een echt gevoel van welzijn over je heen.

Ten slotte, en dit is niet het kleinste van hun voordelen, zijn onze oplossingen uiterst eenvoudig te gebruiken en klaar voor gebruik. U hoeft zich geen zorgen te maken over de doseringen van onze parfums, die met nauwkeurigheid en precisie zijn ontwikkeld door onze meesterparfumeurs. U hoeft dus niets anders te doen dan genieten van de zen-sfeer van uw interieur.

Onze Zen etherische olie diffusers


Binnen de Aroma-collectie zijn twee met essentiële oliën verrijkte geuren bijzonder synoniem voor rust en ontspanning: Aroma D-Stress en Aroma Relax.


We vinden ze voor bijna al onze parfumrituelen:


- De Bergerlamp. Ze is een emblematisch figuur van ons Huis en heeft de afgelopen decennia met onmiskenbaar succes gekroond. Dankzij de gepatenteerde brander parfumeert hij niet alleen het interieur. Het zuivert ook de lucht door slechte geuren te vernietigen.

- Het geurige boeket. Deze diffuser voor etherische oliën van Zen werkt door middel van capillaire werking, wat een geur van meerdere weken garandeert zonder de minste of bijna geen actie van uw kant. De verspreiding gebeurt op een subtiele en homogene manier, voor een onberispelijke efficiëntie.


- De geurkaars. Dankzij de vlam die het kenmerkt, kent het geen gelijke als het gaat om het creëren van een sfeer die zowel ontspannend als gastvrij is. Sommige van onze kaarsen zijn 100% plantaardig en gegarandeerd GMO-vrij.


- De elektrische Zen-diffuser voor etherische oliën. Het is volledig controleerbaar en programmeerbaar en verspreidt een lichte, boeiende mist. Dit ritueel, een waar technologisch hoogstandje, weerspiegelt perfect de wens van ons Huis om steeds innovatievere geparfumeerde objecten aan te bieden.

- De Night&Day-diffusor. Het gaat een revolutie teweegbrengen in de levens van iedereen die met slaapproblemen kampt. Deze Zen-diffuser voor etherische oliën is esthetisch en gebruiksvriendelijk en begeleidt graag het inslapen, het slapen gaan en het ontwaken.


Elk van onze rituelen wordt gekenmerkt door de subtiele en aangename verspreiding van geuren, ontwikkeld door onze deskundige parfumeurs in Grasse. Dankzij hun ervaring en knowhow zijn we er trots op unieke geuren aan te bieden.


Al onze gebaren hebben ook het voordeel dat het zeer mooie objecten zijn, verkrijgbaar in verschillende lijnen of materialen. Wat uw ontwerp ook smaakt, u vindt er zeker een die een vleugje elegantie aan uw interieur zal toevoegen.

Mist diffuser Aroma Relax

69 €

Aroma D-Stress parfum

We komen allemaal moe of boos thuis na een vervelende werkdag. Dit is de beste tijd om te genieten van de met etherische olie verrijkte geur van Aroma D-Stress.


Wanneer het zich in het huis of appartement verspreidt, ontstaat er een bel van zenitude, als bij toverslag. In slechts een paar minuten zijn uw zorgen vergeten en kunt u met rust en optimisme naar de toekomst kijken.


Aroma D-Stress is verkrijgbaar bij de Lampe Berger en de geurboeketten, maar ook in navullingen voor deze twee rituelen, de elektrische diffuser en de Night&Day diffuser (in dit geval in de vorm van capsules).

De geur Aroma D-Stress Douceur de Fruits , verrijkt met essentiële mandarijnolie, illustreert perfect alle voordelen van deze collectie. Het is een lichte en frisse geur, heel subtiel kruidig ​​en fruitig. De rust van lichaam en geest is hierdoor optimaal.

Aroma Relax parfum


Dit parfum heeft geen equivalent als je tijd voor jezelf wilt hebben. Dankzij dit ontspant de sfeer merkbaar en is het een golf van zachtheid en kalmte die je aangenaam overweldigt.


Laat u betoveren door de tonen van zachte muziek en ervaar unieke momenten van ontspanning.

Vind de geur Aroma Relax met de Lampe Berger, het geurboeket, de geurkaars en de elektrische diffuser. Het wordt ook verkocht in de vorm van navullingen voor al deze gebaren (behalve de kaars natuurlijk), evenals voor de Night&Day-diffusor.