Huisparfums

Interieurparfums: elegante geuren voor in huis

Parfum speelt een belangrijke rol in huis. Op zichzelf kan het een ontspannende of stimulerende, warme, romantische of landelijke sfeer creëren... Maar om te voorkomen dat het te bedwelmend en vervelend wordt, moeten de geuren goed in balans zijn en de parfumtonen subtiel verspreid. Al meer dan een eeuw ontwikkelt Maison Berger Paris unieke interieurgeuren voor in huis, met geuren op maat gemaakt. Dus waar wacht je nog op om een ​​vleugje elegantie en poëzie in je interieur te brengen?

Elegante huisparfums, symbool van de knowhow van Maison Berger Paris

Kamergeuren vormen de oorsprong van al onze creaties en vormen een integraal onderdeel van de geschiedenis van Maison Berger Paris. Ze zijn echte symbolen van welzijn en verfijning, vormen de signatuur van ons Huis en weerspiegelen onze knowhow en onze gehechtheid aan respect voor tradities. Onze huisgeuren, volledig gemaakt in Frankrijk, worden eerst bedacht door de neus van ons huis, dat vervolgens samenwerkt met onze meesterparfumeurs in Grasse. Ze laten je genieten van unieke en uitzonderlijke reukervaringen, met geuren met gevarieerde geuren en originele parfumtonen. Dankzij het talent van onze meesterparfumeurs vertellen ze allemaal een verhaal…

Door voor uw huisparfum voor ons merk te kiezen, heeft u bovendien de garantie dat u profiteert van kwaliteitsproducten, met gecontroleerde en gecontroleerde stoffen. Onze geuren worden namelijk tijdens het hele creatieproces getest. Wanneer u uw parfum in de lucht verspreidt met uw lampe Berger of een van onze andere parfumverspreiders, ademt u geen stoffen in die giftig zijn voor het lichaam. En geen van onze parfums stoot rook uit als je ze in je ritueel gebruikt.

Unieke en uitzonderlijke creaties

Om aan alle geurvoorkeuren te voldoen, zijn onze huisparfums nu verkrijgbaar in een vijftigtal geuren. Al onze geuren zijn gemaakt door onze meesterparfumeurs en bevatten originele en verschillende tonen, voor unieke interieurgeuren. Laat u meeslepen door onze creaties en varieer de geneugten afhankelijk van de seizoenen, uw humeur en uw wensen!

Zes reukfamilies, voor alle smaken en behoeften

Ons parfumassortiment blijft zich in de loop van de tijd uitbreiden en onze collectie huisgeuren is nu verkrijgbaar in zes reukfamilies: bloemig, gourmand, puur, fruitig, fris en oriëntaals. Ontdek uitzonderlijke geuren, laat u meeslepen door deze unieke en delicate geuren en vind het ideale parfum voor uw huis...

Romantische en verfijnde, bloemige parfums verspreiden zachte en rustgevende geuren. Een lavendelgeur laat bijvoorbeeld een delicate geursluier achter in uw hal, voor een nog gastvrijer huis. De lustopwekkende geuren van Ylang-ylang zijn perfect om de sfeer in een kamer op te warmen.

Frisse geuren worden vooral gewaardeerd tijdens het zomerseizoen en ademen een frisse en dynamische sfeer in huis. Onze creatie Vent d'Océan zorgt bijvoorbeeld voor een authentieke zeebries in uw huis: ze combineert een amberkleurige interieurgeur met een bloemig hart en geuren van exotisch hout.

Onze gastronomische geuren zijn rijk en genereus, voor een warme en geruststellende interieursfeer. Hun verleidelijke en romige tonen blijven subtiel: ze verwarmen de sfeer subtiel, zonder te aanwezig te zijn.

Tijdloos in de parfumerie, oriëntaalse parfums zijn sensueel en boeiend. Huisparfum van patchouli, kruidige of bloemige tonen, houtachtige of vanillegeuren... Hun krachtige geuren geven een exotische en elegante toets aan uw interieur.

Fruitige geuren brengen levendigheid en toon, met een perfect uitgebalanceerd vleugje sensualiteit of verwennerij. Fruitige geuren op basis van kaneel zijn bijvoorbeeld perfect voor in de keuken of eetkamer.

Onze pure parfums geven eindelijk natuurlijke en lentegeuren vrij, om een ​​zachte, optimistische en serene interieursfeer te creëren. Onze Fresh Linen-geur is ideaal om een ​​badkamer subtiel te laten ruiken met tonen van eucalyptus, lavendel en appel...

De Aroma-collectie en “functionele” parfums

Of het nu gaat om het neutraliseren van nare tabaksgeuren in uw auto of de vochtigheid in uw badkamer, uw doucheruimte of uw keuken, of om muggen af ​​te weren, Maison Berger Paris biedt u ook een breed scala aan zogenaamde “functionele” interieurgeuren. . Ze zorgen ervoor dat u binnen een gezonde en zuivere sfeer kunt creëren, voor een gastvrij en aangenaam huis.

Dream, D-Stress, Respire, Energy, Happy, Focus of Love… Ontdek ook onze volledige Aroma-lijn, met interieurgeuren gewijd aan het welzijn.

Hoe kies je je huisgeur?

Wat is er beter om na een lange dag uw batterijen op te laden dan een gastvrije, subtiel geurende cocon binnen te gaan? Om je huis goed te parfumeren en de beste interieurgeur te kiezen, moet je uiteraard rekening houden met je smaak en reukvoorkeuren. Maar de gekozen geuren moeten ook aansluiten bij de sfeer die je in elke kamer wilt creëren, en bij het seizoen.

Voor welke kamer?

Om het een unieke reukafdruk te geven, modelleert u elke kamer van uw huis naar uw beeld en stelt u zich de sfeer voor die eruit zou moeten komen. Elke ruimte heeft een heel andere functie...

De woonkamer is een ontspanningsruimte, die vriendelijk en gastvrij moet zijn: om een ​​warme en cocoonende sfeer te creëren, kun je bijvoorbeeld kiezen voor warme en oosterse geuren, of gourmet en fruitig. De kamer kan subtiel geparfumeerd worden met frisse en bloemige geuren, voor een ontspannen, rustgevende en ontspannen sfeer. En om een ​​vleugje vitaliteit en frisheid in de badkamer te brengen, waarom kiest u niet voor de energieke en lichte tonen van een puur parfum?

De keuze van jouw huisparfum hangt ook af van jouw wensen. Als bepaalde geuren bedoeld zijn voor de delicate geur van uw interieur, bieden andere, intensere geuren u een echte reukreis en laten u ontsnappen! Zoals hierboven vermeld, zijn sommige van onze parfums en rituelen eindelijk ontwikkeld om u te helpen slechte tabaks-, kook- of muffe geuren te neutraliseren.

Elk seizoen heeft zijn eigen geur...

Naast het afstemmen op jouw wensen en de gewenste sfeer voor elke ruimte in jouw huis, moeten ook de gekozen geuren aangepast worden aan het seizoen! We hebben feitelijk niet dezelfde verlangens – noch dezelfde behoeften! - in de winter of zomer…

Om een ​​vrolijke en lichte sfeer te creëren, hebben frisse en bloemige geuren vaak de voorkeur in de eerste dagen van de lente of het zomerseizoen. Warme en oosterse geuren zullen de voorkeur genieten bij koud weer, nu de herfst en winter in aantocht zijn. De kerst- en eindejaarsperiode zijn bijvoorbeeld ideaal om heerlijke geuren van kaneel of citrusvruchten bestrooid met kruiden in huis te verspreiden.

En om uw interieur te personaliseren en er een plek van te maken die u weerspiegelt, houdt niets u tegen om een ​​vleugje originaliteit toe te voegen! Hiervoor kun je een unieke geur kiezen of er een vleugje warmte aan geven, bijvoorbeeld met een muskushuisgeur. Meer dan ooit is het tijd om uitdrukking te geven aan uw persoonlijkheid en u opnieuw te concentreren op de essentie...

Welke diffuser voor huisgeur?

De verfijnde en elegante interieurparfums van Maison Berger Paris laten u thuis genieten van delicate en originele geuren. Ze zijn verkrijgbaar in de vorm van dozen of navulflessen en kunnen worden gecombineerd met verschillende gebaren, in verschillende kleuren, vormen en designs. Klassieke of eigentijdse stijl, traditioneel of bohemien… Er is werkelijk voor ieder wat wils.

Kies uit onze volledige collectie uw huisgeurverspreider, degene die perfect aansluit bij uw wensen en past bij de stijl van uw interieurdecoratie:

- Lampe Berger: zuiverend en geurig, hun hete diffusiesysteem helpt slechte geuren aan te trekken en te neutraliseren. Uniek en tijdloos, ze helpen de lucht te zuiveren en te zuiveren, terwijl ze genieten van een geurige sfeer;
- Parfumverspreider: ze bieden een koud parfumverspreidingssysteem, door capillaire werking. Deze parfumstokjes voor binnenshuis zorgen voor meerdere weken een subtiele, delicate en homogene geur;
- Autodiffusors: verkrijgbaar in talrijke geuren en intensiteiten, zodat u met een gerust hart kunt genieten van aangename reizen en autorijden;
- Mist Diffuser: eenvoudig te configureren, met deze technologieconcentraten kunt u eenvoudig uw reuksfeer aanpassen. Ze verspreiden een fijne geurige mist, die het huis in een geruststellende cocon verandert;
- Geurkaars: sober en verfijnd, ze verspreiden geuren en creëren een warme lichtsfeer. Een ideaal gebaar voor een kamergeur die lang aanhoudt;
- Night&Day diffuser: zodat u in slaap kunt vallen of wakker kunt worden met uw favoriete geur, creëren deze geurwekkers een ontspannende en rustgevende sfeer in de slaapkamer.

Onze geurgebaren zorgen ervoor dat we al onze interieurgeuren effectief kunnen verspreiden en zijn heel eenvoudig te gebruiken. Een origineel cadeau-idee om uw dierbaren een plezier te doen, of gewoon om uzelf te verwennen!