Lolita Lempicka x Maison Berger Paris
Wanneer een unieke en talentvolle stiliste en een alom voor zijn vakmanschap erkend Maison elkaar ontmoeten...
Dan ontstaat er een collectie romantische producten
die zo uit een sprookje weggelopen zouden kunnen zijn.
Om zonder mate van te genieten.
UEEN EXCLUSIEVE COLLECTIE Val voor de betoverende stijl en unieke geur

Maison Berger Paris schrijft een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis.

Met Lolita Lempicka belooft Kerstmis uniek, subtiel en droomachtig te worden. Als een fee heeft de ontwerpster zich over de iconische rituelen van het merk gebogen en hier een vleugje poëzie aan gegeven. Zo heeft zij de legendarische Berger lamp, het geurboeket en de kaars van Maison Berger Paris gehuld in paars, met een transparante gloed, hier en daar een vleugje goud, klimopblaadjes en een libel.

En we laten ons graag betoveren door hun unieke geur. Voor het eerst werd namelijk een lichaamsparfum op zeer getrouwe wijze omgezet in een geurmelodie voor het interieur. Een technisch kunststukje van Maison Berger Paris, dat er in slaagde om alle sensuele, gourmand en vrouwelijke accenten van "Mon Premier Parfum" van Lolita Lempicka te behouden.
Voor de feestdagen weet Maison Berger Paris zo zijn unieke vakmanschap een vleugje betovering te geven met deze exclusieve, absoluut magische serie.

UEEN EXCLUSIEVE COLLECTIE
Het Huisparfum Lolita Lempicka

Alles begint met de frisse noten van steranijs en de pittige geur van klimop. Maar al snel is daar een heerlijke belofte, met een oosters, zinnelijk boeket van zoethoutbloesem. De heerlijke geur wordt overgenomen door de hartnoot, die verrijkt wordt met bloemige noten: het blad van viooltje zorgt voor elegantie, terwijl de iris de nodige subtiliteit meebrengt. De basisnoot van Tonkaboon, romig hout, cistusroos en karamel versterkt nog het sensuele, zoete karakter.

TOPNOTEN

Citroen, Abrikoos, Zwarte kers

HARTNOTEN

Jasmijn, Iris

BASISNOTEN

Viooltje, Wierook

DE ONTWERPSTER
DE ONTWERPSTER Lolita Lempicka, een boeiende en enthousiaste ontwerpster

Lolita Lempicka is een Franse icoon, een modeontwerpster die ook parfums creëert. Zij koos dit pseudoniem uit bewondering voor de roman “Lolita” van Vladimir Nabokov en voor de schilderes Tamara de Lempicka.

Zij bewondert ook het werk van haar moeder, naaister van beroep, en maakt op zesjarige leeftijd al kleertjes voor haar poppen. Geïnspireerd door sprookjes creëert zij een wereld vol prinsessen met prachtige japonnen. Als tiener maakt zij haar eigen kleding, waarbij zij zich laat inspireren door de grote modebladen.

Deze talentvolle, romantische en elegante vrouw creëert haar merk Lempicka in 1983 en begint haar eigen parfumcollectie met de hulp van haar echtgenoot en later die van haar 3 dochters. In 1997 onthult de ontwerpster haar meest gedurfde project: Mon Premier Parfum. Dit parfum, een ware ode aan de vrouwelijkheid, is onmiddellijk een groot succes en wordt wereldwijd een bestseller.

ACHTER DE SCHERMEN VAN DE VERVAARDIGING Lolita Lempicka vertelt ons...

"Ik ken Maison Berger al heel lang. Ik herinner me met name de mooie producties in samenwerking met artiesten als Arman of Hilton McConnico en ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot deze wereld. De mooie vorm van de lampen wekt de aandacht en hun geuren blijven je je hele leven bij!

Lolita Lempicka Parfums deelt dezelfde waarden als die van Maison Berger. Beiden willen wij kwaliteitsproducten bieden.

Net als onze flacons zijn de Berger lampen prachtige objecten. Zij geven een interieur stijl en de parfums geven dit een eigen atmosfeer. Alsof het parfum een eigen persoonlijkheid geeft. En het bewerkte glas doet ook aan onze parfumflacons denken!

Wij zijn er trots op de 120e verjaardag van Maison Berber te mogen vieren met dit samenwerkingsverband, door de fans van Premier Parfum de mogelijkheid te bieden hun interieur in deze zo herkenbare geur te hullen."

 ACHTER DE SCHERMEN VAN DE VERVAARDIGING
Schrijf u in voor onze newsbriejf

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Mis Diffuser
Mis Diffuser

Een nieuw innovatief ritueel met gebruiksklare vullingen.