Duo mini parfumverspreider & geurkaars Holly

Zoom
  • Duo mini parfumverspreider & geurkaars Holly
  • Duo mini parfumverspreider & geurkaars Holly
  • Duo mini parfumverspreider & geurkaars Holly
  • Duo mini parfumverspreider & geurkaars Holly

Vul uw dagelijkse leven met weldadige geurmomenten en geef uw decoratie reliëf met deze trendy giftset.Vul uw dagelijkse leven met weldadige momenten en geef uw decoratie reliëf met deze trendy giftset.

€ 36,00
Kopen in de Winkel

Het miniduo Parfumverspreider en geurkaars Holly combineert verfijning met moderniteit en nodigt u uit om mee te gaan naar een betoverende geurwereld. De giftset bestaat uit twee kleine items in een compact formaat die eenvoudig in elke ruimte van het huis passen. Bovendien is de kleur Nude een universele, moderne, zachte en elegante kleur die u met elke decoratie kunt combineren. De poëtische esthetische uitstraling van het miniduo Parfumverspreider en geurkaars Holly krijgt karakter als het huisparfum Poussière d’Ambre verspreid wordt. De kruidige noten van kaneel mengen zich met geraffineerde amberachtige akkoorden en kalmerende noten van balsems, voor een sfeer met een intense warmte. Het is dan ook een ideaal cadeau om uw dierbaren kennis te laten maken met echte juweeltjes! Maar het kan ook gewoon een gelegenheid zijn om hen een moment van ontspanning te schenken.

Het Giftset bevat :
Hoogte
18,2 cm
Beedte
21,3 cm
Lengte
7 cm
Mateerial
Verre laqué
Hoedanigheid
80 ml + 80 g
kleur
Nude
Referentie
007488
Wettelijke Informatie
Parfumverspreider : Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Geurkaars : Bevat : 1,5-dimethyl-1-vinylhept-4-enyl acetate. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Verspreidingsduur
Mini parfumverspreider : (+/-) 27 dagen, Mini geurkaars : (+/-) 15 u
het huisparfum Poussière d'Ambre

Poussière d’Ambre is een zeer sensueel huisparfum dat uw interieur zal hullen in een zeer warme en hartelijke sfeer. De kruidige geur verfraait de elegantie van de roos en de zinnelijke schoonheid van grijze amber doet het sandelhout en de patchouli nog beter uitkomen. Een voile van witte muskus omhult vervolgens de basisnoot van balsem en vanille.

Topnoten

Roos, Kaneel, Peper

Hartnoten

Sandelhout, Patchouli, Amber

Basisnoten

Vanille, Balsems, Witte muskus

Schrijf u in voor onze newsbriejf

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.