Geurkaars Evanescence Grise

Zoom
  • Geurkaars Evanescence Grise
  • Geurkaars Evanescence Grise
  • Geurkaars Evanescence Grise

Laat u betoveren door deze bijzonder mooie geurkaars met nobele noten van leer om uw dagelijks leven een weelderig accent te geven.

kleur : Grijs
Gratis verzending
€ 56,00
Kopen in de Winkel

Het elegante en geraffineerde ontwerp van deze geurkaars Evanescence Grise, bedacht door Serge Rusak, past bij elke interieurstijl. Deze kaars met fijne details heeft een fijn gegraveerde deksel en een zilverkleurige zeefdruk met de motieven uit de collectie. Hij voegt een verfijnd accent toe aan uw ruimte, dat contrasteert met de eenvoud van de grijze kleur. Zijn moderne en toch vintage uitstraling kenmerkt de bijzonderheid van deze trendy klassieker. De geurkaars Evanescence Grise is ideaal voor veeleisende geurliefhebbers. Met het fascinerende en geheimzinnige huisparfum Cuir Mystique met noten van kardemom, wierook en leer creëert u een warme en gastvrije sfeer in uw huis. Deze combinatie van karaktervolle noten benadrukt de persoonlijkheid van uw interieur. Wanneer de was geheel gesmolten is, kunt u het glas van de kaars weer gebruiken en in een mooi decoratief object veranderen.

  • Katoenen lont waarvan het vlechtwerk specifiek is aangepast aan de grootte en de geur van de kaars.
  • Parfums gecreëerd door Franse meesterparfumeurs, in de massa gegoten voor een gecontroleerde en homogene verbranding.
  • Intensieve en continue geuren, zowel koud als verspreid, gedurende ongeveer 45 uur.
Serge Rusak
Deze Belgische designer toont hier zijn eerste collectie voor Maison Berger Paris. Multidisciplinair, maar met oog voor de regels van de luxe: de inspiratiebron was hier de oorsprong van het merk in combinatie met de huidige grafische trends. Serge Rusak geeft een nieuwe invulling aan de klassieke regels door deze te moderniseren voor een eigentijdse, maar ook tijdloze collectie.
Tips voor Gebruik
  • Blaas de klaars niet uit voordat haar “zwembad” is gevormd, d.w.z. het moment waarop haar hele oppervlak vloeibaar is geworden. De verbranding zal zo gelijkmatig zijn.
  • Pas de lengte van de pit aan door deze voor ieder gebruik af te knippen. De lengte moet ca. 1 cm zijn. De verbranding zal zo schoner zijn.
  • Bescherm uw kaars door deze niet bloot te stellen aan te hoge temperaturen wanneer u deze niet gebruikt.
Hoogte
10,5 cm
Beedte
8 cm
Lengte
8 cm
Mateerial
Verre laqué
Hoedanigheid
240 gr
kleur
Grijs
Referentie
007494
Wettelijke Informatie
Bevat : linalol, linalyl acetate, nerol, alphamethylcinnamaldehyde, alpha-isomethyl-ionone, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphtyl)ethan-1-one, dipentene, isoeugenol. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Verspreidingsduur
(+/-) 45 u
het huisparfum Cuir Mystique

Dit tijdloze leerachtige parfum is zowel zacht als poëtisch met een gewaagd krachtige sensualiteit. Een bijzonder meeslepend parfum dat begint met de frisheid van gehamerd kardemom en een snufje wierook. De hartnoot is bloemiger. Warme, leerachtige en kruidige noten sublimeren het parfumspoor in een sluier van Indonesische patchouli.

Topnoten

Zwarte bessen, kardemom

Hartnoten

Wierook, roos, komijn

Basisnoten

Indonesische patchouli, leernoten

Schrijf u in voor onze newsbriejf

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.