Huisparfum Anti Muggen Vent d'Océan 500ml

Zoom
Ontdek een eenvoudig ritueel dat de unieke diffusiemodus van Lampe Berger combineert met een effectieve insectendodende formule, voor langdurige eliminatie van muggen.
€ 16,00
Kopen in de Winkel
Ontdek een eenvoudig ritueel dat de unieke diffusiemodus van Lampe Berger combineert met een effectieve insectendodende formule, voor langdurige eliminatie van muggen. Voor meer plezier is dit anti-muggenparfum geparfumeerd met de Huisparfum "Vent d'Océan" voor een frisse en lichte sfeer.
Omdat u het beste verdient, willen wij u vooral op het hart drukken om uw Lampe Berger uitsluitend te gebruiken met de officiële Maison Berger Paris huisparfums.

Omdat u het beste verdient, willen wij u vooral op het hart drukken om uw Lampe Berger uitsluitend te gebruiken met de officiële Maison Berger Paris huisparfums.

Waarom? Alleen de combinatie van de huisparfums van Maison Berger Paris met het katalyseprocedé van de Lampe Berger garandeert u de kwaliteit, optimale werking en de gebruiksveiligheid van de Lampe Berger. Bij gebruik van een (huis)parfum anders dan die van Maison Berger Paris vervalt bovenstaande garantie. Meer weten

Tips voor Gebruik
 • Het gebruik van andere parfums dan die van Maison Berger Paris kan uw brander ernstig beschadigen.
 • Gebruik het Huisparfum Neutre Essentiel om uw brander te reinigen wanneer u een ander parfum wilt gaan gebruiken of om de intensiteit van uw parfum te moduleren door deze aan te lengen.
Hoedanigheid
500 ml
Referentie
115039
Wellicht interessant voor u ?
 • Gratis Verzending

  vanaf 49€

 • Word lid van het huis

  Ontdek onze nieuwe collecties, krijg toegang tot
  privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

  Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.