Parfumverspreider Holly Gris Mousse

Zoom
  • Parfumverspreider Holly Gris Mousse
  • Parfumverspreider Holly Gris Mousse
  • Parfumverspreider Holly Gris Mousse

Beleef heerlijke gedeelde momenten met deze prachtige Parfumverspreider Holly Gris Mousse met het krachtige, warme en verfijnde parfum van Poussière d’Ambre,

kleur : Mosgrijs
€ 39,50
Kopen in de Winkel

Voeg een charmant en verfijnd accent toe aan uw interieur met de Parfumverspreider Holly Gris Mousse. Dit elegante voorwerp is een ontwerp van Sylvie de France en een perfecte combinatie van modern design en warme parfums. De hele collectie is bijzonder coherent, zodat u kunt kiezen uit een homogeen decoratieassortiment. De subtiele kleur gris mousse zorg voor een zachte en rustgevende esthetische uitstraling. De kleur vult de ronde vormen van deze Parfumverspreider met sticks trouwens perfect aan. Hij past dan ook bij elke stijl, van de meest klassieke tot de meest eclectische. De eenvoudig te gebruiken Parfumverspreider Holly Gris Mousse kan op elke willekeurige plek neergezet worden. De sticks zuigen langzaamaan de geur Poussière d’Ambre op, met noten van kaneel, amber en balsems. Dan wordt u omhuld door een intense, weldadige geur en ontstaat een gastvrije sfeer in uw leefruimtes.

  • Deze Giftset bevat het Huisparfum Poussière d'Ambre 180ml
Sylvie de France
Sylvie de France profileert zich op een kruispunt van verschillende tijdperken, zoals het Parijs van de roaring twenties in Montmartre en de wolkenkrabbers van Dubaï; zij houdt er van bruggen te slaan tussen Ying en Yang. De ontwerpster is gespecialiseerd in de wereld van de luxe en cosmetica en werkt voor grote namen: van Boucheron tot Rolex, van Yves Saint Laurent tot Van Cleef en Arpels.
Tips voor Gebruik
  • Keer de staafjes regelmatig om, zodat het parfum steeds verspreid wordt.
  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
Het Giftset bevat :
Hoogte
20,5 cm
Beedte
9 cm
Lengte
9 cm
Mateerial
Verre laqué
Hoedanigheid
180 ml
kleur
Mosgrijs
Referentie
007486
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Contient : 1,5-dimethyl-1-vinylhept-4-enyl acetate. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Verspreidingsduur
(+/-) 4 - 6 weken
het huisparfum Poussière d'Ambre

Poussière d’Ambre is een zeer sensueel huisparfum dat uw interieur zal hullen in een zeer warme en hartelijke sfeer. De kruidige geur verfraait de elegantie van de roos en de zinnelijke schoonheid van grijze amber doet het sandelhout en de patchouli nog beter uitkomen. Een voile van witte muskus omhult vervolgens de basisnoot van balsem en vanille.

Topnoten

Roos, Kaneel, Peper

Hartnoten

Sandelhout, Patchouli, Amber

Basisnoten

Vanille, Balsems, Witte muskus

Schrijf u in voor onze newsbriejf

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.