Niet-mist etherische olieverspreiders: geuren en welzijn in uw huis
Niet-mist etherische olieverspreiders: geuren en welzijn in uw huis

Niet-mist etherische olieverspreiders: geuren en welzijn in uw huis

De niet-mist etherische olieverspreiders ontworpen door Maison Berger Paris hebben veel voordelen. Bovenal zorgen ze ervoor dat u uw interieur aangenaam kunt laten ruiken, dankzij de rijkdom aan beschikbare geuren. Wat je smaak ook is, het is simpelweg ondenkbaar dat je niet DE geur vindt die bij je past.

Met deze diffusers verbeter je bovendien je gevoel van welzijn. Dankzij de erkende voordelen van essentiële oliën wordt uw dagelijks leven aangenamer. Of u zich nu wilt concentreren, een vleugje dynamiek of optimisme wilt toevoegen of zelfs een vleugje sensualiteit in uw interieur wilt brengen, alles is mogelijk.

Ten slotte, en dit is niet de minste van hun kwaliteiten, zijn deze niet-mist diffusers voor etherische oliën uiterst eenvoudig te gebruiken. Ze hoeven per definitie niet op een stopcontact te worden aangesloten, waardoor ze desgewenst gemakkelijk van de ene kamer naar de andere kunnen worden vervoerd.

Onze niet-mist etherische olieverspreiders

Alle knowhow van Maison Berger Paris vind je terug in deze parfumrituelen. Ze hebben allemaal geprofiteerd van onze expertise tijdens hun ontwerp, zowel wat betreft hun efficiëntie als hun esthetiek.

Op dezelfde manier zijn al onze parfums verrijkt met essentiële oliën met de grootste ernst en aandacht voor detail ontwikkeld door onze meesterparfumeurs in Grasse. Alle oplossingen zijn klaar voor gebruik en perfect gedoseerd. Je hoeft dus niet zelf water, parfum of een paar druppels etherische olie toe te voegen.

Parfumverspreiders

Ze kennen geen gelijke als het gaat om het wekenlang subtiel parfumeren van een kamer in huis. Hun gebruiksgemak is compleet: hier hoeft u alleen maar de stokjes in de daarvoor bestemde fles onder te dompelen, en dat is alles. De verspreiding van parfum, koud door capillaire werking, zorgt voor alles. Voor maximale effectiviteit hoeft u de lokken slechts één keer per week te keren.

Geurkaarsen


Ze zijn perfect om warmte en comfort in huis te brengen, dankzij de magie van een vlam. Maar in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kun je kaarsen met hetzelfde geluk gebruiken, ongeacht het seizoen. Als warme en geruststellende geuren wonderen doen in de winter, doen fruitige of bloemige geuren wonderen in de zomer.

De Night&Day-diffusor

Deze nieuwste diffuser onder onze diffusers begeleidt u tijdens het slapen en ook als u wakker wordt. Essentiële oliën helpen u op een unieke manier in slaap te vallen door een sfeer in de slaapkamer te creëren die bevorderlijk is voor rust. Dankzij een bijzonder ingenieus gepatenteerd systeem verspreidt de geur zich subtiel en aangenaam door de kamer.


De instructies voor het gebruik van deze etherische oliediffuser zijn ook uiterst eenvoudig en intuïtief. Het wordt zeker een metgezel waar je nooit meer zonder kunt.

De lampe Berger

Het is onlosmakelijk verbonden met onze geschiedenis, sinds de oprichting van ons Huis ruim 125 jaar geleden. Met deze diffuserlamp voor etherische oliën profiteert u niet alleen van de voordelen ervan en geurt u uw huis of appartement aangenaam.

Dankzij het katalysesysteem worden slechte geuren niet gemaskeerd, maar eenvoudigweg geëlimineerd. Het helpt dus om de lucht die je inademt te zuiveren.

De autodiffusor

Het is bijzonder oncomfortabel om in een voertuig te stappen waar een onaangename geur hangt, zoals die van oude tabak. De diffuser voor auto's met essentiële oliën lost dit probleem op, terwijl u reizen vol rust en sereniteit kunt maken. Vergeet stress en slechte rijervaringen voor eens en voor altijd: autorijden wordt weer een plezier.

Uiteraard is deze diffuser voor etherische oliën navulbaar : je kunt wanneer je maar wilt andere geuren ontdekken, zoals je wilt.

De Aroma collectie

Deze collectie is gewijd aan parfums verrijkt met essentiële oliën. Hiervan heeft elk zijn eigen deugden, maar ze komen allemaal samen om uw welzijn op veel gebieden te verbeteren.

Aroma Dream bevordert de slaapkwaliteit, Aroma D-Stress helpt de kalmte en sereniteit te herwinnen, Aroma Energy is de belofte van verkwikkende momenten, doordrenkt van vitaliteit... De lijst is echter verre van uitputtend: er is ook Aroma Travel ( alleen voor autodiffusers, dit parfum helpt bij het bestrijden van reisziekte), Aroma Focus om te helpen concentreren voor optimale efficiëntie...

Verspil geen tijd en ontdek al onze parfums verrijkt met essentiële oliën. Deze geuren hebben alles om je te verleiden: naast het subtiel en aangenaam geuren van je interieur, helpen ze je dagelijks leven te verbeteren. Je hebt geen reden om niet te bezwijken...