Oplaadbare diffusers voor etherische oliën: verschillende modellen met onmiskenbare voordelen
Oplaadbare diffusers voor etherische oliën: verschillende modellen met onmiskenbare voordelen

Oplaadbare diffusers voor etherische oliën: verschillende modellen met onmiskenbare voordelen

Er worden vier oplaadbare etherische olie diffusers aangeboden door Maison Berger Paris: de lampe Berger, het parfumverspreider, de auto diffuser en de mist diffuser. Elk van hen heeft zijn eigen specifieke kenmerken, maar ze laten u allemaal profiteren van de aromachologische deugden van essentiële oliën.

Met navullingen kunt u ook profiteren van bepaalde voordelen. Naast de mogelijkheid om naar wens van geur te wisselen, is dit systeem ook zeer eenvoudig in gebruik en bovendien bijzonder zuinig.

De verschillende oplaadbare etherische olie diffusers

Of het nu voor thuis of voor in de auto is, Maison Berger Paris heeft een hele reeks etherische olieverspreiders gecreëerd. Zowel efficiënt, effectief als esthetisch, ze kennen geen gelijke in het subtiel verspreiden van een geur verrijkt met essentiële oliën en dragen zo bij aan uw welzijn.

De lampe Berger

Het maakt onmiskenbaar deel uit van onze geschiedenis en blijft ons vandaag de dag vergezellen, met succes en een prestatieniveau dat nooit is ontkend.

De lampe Berger heeft een gepatenteerde brander die een absoluut onvergelijkbare luchtgeur garandeert. Het katalytische diffusiesysteem elimineert ook de moleculen die verantwoordelijk zijn voor slechte geuren.

Vanuit esthetisch oogpunt is het een elegant object, dat in elke decoratie past.

De mist diffusor

In zijn onophoudelijke zoektocht naar innovatie biedt Maison Berger Paris met trots zijn mist diffuser voor etherische oliën aan. Het is een echte samenvatting van technologie, waarmee je een kamer kunt parfumeren dankzij de verspreiding van een mist die zowel discreet als boeiend is.

De functies zijn talrijk en u kunt heel eenvoudig en op afstand, met de meegeleverde afstandsbediening, vele parameters instellen of aanpassen: geurintensiteit, verlichtingsniveau, verlichtingsduur, enz.

Dit zijn elegante parfumrituelen die een zacht en aangenaam licht verspreiden, bevorderlijk voor rust en ontspanning.

Het parfumverspreider

Het is heel gemakkelijk te gebruiken, omdat je alleen maar stokjes in het parfum hoeft te dompelen om de reukmagie te zien werken. Dankzij het koude diffusiesysteem door capillaire werking zijn de geuren subtiel, gelijkmatig en gedurende meerdere weken voelbaar.

Door het aantal strengen in de fles kunt u de intensiteit van de diffusie bepalen. Om een ​​optimale geur te behouden, hoeft u de strengen eenvoudigweg af en toe om te draaien.

Onze boeketten zijn rond van vorm en een discrete maar elegante bloemendecoratie siert de fles van deze hervulbare diffuser voor etherische oliën, voor een sober en zacht ontwerp.

De autodiffusor

Een rit van enkele minuten of meerdere uren in uw voertuig kan een duidelijke bron van stress of spanning zijn. Om je in een aangename en ontspannen sfeer te kunnen verplaatsen, zijn onze oplaadbare etherische oliediffusers voor in de auto de ideale oplossing.

Met een modern en sober uiterlijk bevestigen deze etherische oliediffusers voor auto's zeer eenvoudig en in slechts enkele seconden aan een ventilatierooster. Door het niveau van de airconditioning aan te passen, kunt u eenvoudig de verspreidingsintensiteit van het parfum verrijkt met essentiële oliën regelen.

Veel voordelen

Deze etherische oliediffusers kunnen talloze keren worden opgeladen. Dit systeem heeft meerdere voordelen:

- Allereerst is het een echt universum van geuren dat je wordt aangeboden. Wanneer een flesje leeg is, kun je er natuurlijk voor kiezen om dezelfde geur te behouden, simpelweg omdat het helemaal bij je past. Maar als u besluit iets te veranderen, zijn er tal van mogelijkheden. Onze Aroma-collectie, verrijkt met essentiële oliën, is voldoende aanwezig om aan al uw huidige behoeften te voldoen: rust, concentratie, sensualiteit, vitaliteit...

- Dan is het navulsysteem ongetwijfeld zuinig. Je hoeft geen nieuw parfumritueel te kopen als deze leeg is: je hoeft alleen maar een navulling te halen. Een oplossing die de kosten beperkt en bovendien milieuvriendelijk is.

Opgemerkt moet worden dat de verschillende diffuser-navullingen niet met elkaar uitwisselbaar zijn. Gebruik dus bijvoorbeeld geen Lampe Berger navulling bij een parfumverspreider. Elke navulling heeft immers zijn eigen specificiteit en is niet geschikt voor een ander geparfumeerd object.