Denk aan huisgeurbestrijding tijdens uw voorjaarsschoonmaak!
Denk aan huisgeurbestrijding tijdens uw voorjaarsschoonmaak!

Denk aan huisgeurbestrijding tijdens uw voorjaarsschoonmaak!

De lente staat voor de deur. Geef toe aan de zachte lucht, zet uw ramen wijd open en straal met de verwarmende zon. Dit seizoen markeert de vernieuwing van de natuur met het ontluiken van fruitbomen en het bloeien van bloemen in duizend kleuren. Vrolijkheid, frisheid en liefde verspreidden zich toen de lente-equinox zich manifesteerde op 20 maart 2022. De lente rijmt ook met voorjaarsschoonmaak ! Maar hoe zorg je ervoor dat je huis lekker ruikt? Maison Berger Paris begeleidt u in deze vernieuwing van het seizoen met zijn interieurgeuren. Met de terugkeer van zonnige dagen laden uw goede humeur en uw energie uw batterijen op. Het verlangen naar vernieuwing in uw interieur begint met onze speciaal voor deze gelegenheid ontworpen anti-geurcollectie .

Parfumeer je huis met de anti-geurcollectie en zeg vaarwel tegen nare geurtjes!

Ieder jaar vindt er een grote voorjaarsschoonmaak van uw huis plaats. Deze mogelijkheid laat uw interieur ademen en verwijdert het minste stof en valse noot. Om deze missie bij jou thuis uit te voeren, helpen wij je met onze Anti-geur collectie! Dit assortiment bestaat uit specifieke parfums die overeenkomen met kamers in huis of met lelijke geuren die in de lucht blijven hangen.

Waarom vinden wij deze collectie leuk? Alle parfums zijn ontwikkeld met een gepatenteerd molecuul, dat een neutraliserende werking heeft tegen slechte geuren. De doeltreffendheid ervan is goedgekeurd en getest door een panel van deskundige parfumeurs. Deze oplossing vernietigt niet alleen tot 86% van de geuren die schadelijk zijn voor uw omgeving, maar geeft ook een unieke geur af.

Hoe kun je je huis zo lang mogelijk laten ruiken? Het gebruik van onze stickdiffusers is zeer eenvoudig en snel in gebruik. Onze voorgevulde parfumverspreiders hoeven alleen maar in de daarvoor bestemde ruimte te worden geplaatst en de meegeleverde stokjes erin te worden gestoken. Hoe groter het aantal stengels, hoe intenser de verspreiding zal zijn. Om de parfum thuis langdurig lekker te laten ruiken, draai je de strengen eenvoudig één keer per week om. Meer informatie en tips over onze geurboeketten vindt u in dit artikel .

Welke anti-geurparfums moet je kiezen?


Mijn wasruimte zonder slechte geuren

De wasruimte is onze ruimte die gereserveerd is voor het wassen en verzorgen van onze kleding. Slechte geuren van de wasmachine kunnen zich echter door de kamer verspreiden, evenals geuren van leidingen , vocht of kleding die wacht om gewassen te worden. De geur is samengesteld uit zeer frisse topnoten van ylang en lavendel. Vervolgens komen de hartnoten vrij en onthullen bloemige tonen met jasmijn, roos, pioenroos en zelfs meidoorn. Het parfum eindigt met poederachtige tonen, verfraaid door vanille, amber en muskus. Zeg vaarwel tegen onaangename geuren en parfumeer deze kamer op een aangename manier!

Mijn keuken zonder slechte geuren

De keuken is onvermijdelijk de ruimte in huis die het meest wordt blootgesteld aan onaangename geuren . Een combinatie van geuren uit afval , restjes in de koelkast, je favoriete kaas of dampen van gekookte vis kunnen de sfeer van deze essentiële kamer van het huis bederven. Breng met dit parfum een ​​frisse en bloemige sfeer dankzij een pittige mandarijn die de aromatische tonen van basilicum begeleidt. Roos en lavendel combineren in de hartnoten voordat ze plaats maken voor uitgebreide basisnoten van kostbaar hout en amber, waardoor samen een verfijnde en warme geur ontstaat. Stel een parfumverspreider samen dat een elegante toets aan uw decoratie zal geven, naast het anti-keukengeureffect dat wordt verspreid door capillaire werking dankzij de stelen.

Mijn badkamer zonder nare geurtjes

Uw badkamer is een belangrijke ruimte voor het dagelijks welzijn en de hygiëne. Het is belangrijk om deze plek schoon en aangenaam te houden. Verstopping van de kanalen of vocht verspreiden echter ondraaglijke geuren , wat een moment van rust en ontspanning schaadt. Dit anti-geurparfum , verkrijgbaar in een voorgevuld boeket en een kant-en-klare navulling, kleedt uw badkamer op een gedistingeerde manier aan. De geur die door deze geuroplossing wordt verspreid, is bedoeld als aquatisch en aromatisch. Lavendel brengt een zonnige Provençaalse toets die perfect samengaat met mariene tonen en eucalyptus die een licht mannelijk tintje aan dit parfum geven. Patchouli en eikenmos maken deze geur af met elegantie en subtiliteit. Neutraliseer pijpgeuren in een handomdraai!

Mijn interieur zonder huisdiergeuren


Huisdieren zijn fantastische bontballen die ons liefde, troost en geweldige momenten van vreugde brengen. Onze schattige partners kunnen echter geuren afgeven die iets te aanwezig zijn, zoals een hond die in de regen speelt, of de geur van de kooi van uw konijn. Parfumeer uw huis en neutraliseer ongewenste geuren dankzij deze formule die een gepatenteerd anti-geurmolecuul bevat! Breng een nieuwe, fruitige en bloemige adem met dit My Interior No Odor of Animals-parfum. Bergamot vermengt zich eerst op bewonderenswaardige wijze met appel en lelietje-van-dalen voordat het plaats maakt voor basisnoten van sandelhout en muskus.

Mijn interieur zonder tabaksgeur

De geur van sigaretten of muffe tabak kan de lucht en het textiel in uw huis binnendringen en storend worden, of u nu roker of niet-roker bent. Blijft de geur ondanks ventilatie van het interieur aanhouden, dan helpt Maison Berger Paris u van tabaksgeuren af ​​met zijn anti-tabaksgeurboeket . Dankzij dit parfum dat zijn gepatenteerde molecuul bevat, zeg je vaarwel tegen slechte geuren! Adem een ​​nieuwe, houtachtige lucht in met verfijnde tonen van cederhout, die perfect samengaan met dennenbalsem. De zoetheid van muskus en amber omhult deze warme en oosterse geur en contrasteert met de kracht van cederhout.

Mijn interieur zonder muffe geuren

Een huis kan onaangename muffe geuren afgeven die afkomstig zijn van vochtige oppervlakken of gebrek aan ventilatie. In een huis dat al enige tijd niet bewoond is of in steen gebouwd is, kan de muffe geur net zo snel ontstaan: er is een kelder- of garagegeur voelbaar. Een radicale oplossing tegen muffe geuren is ons anti-parfumverspreider, dankzij de moleculen die tot 86% van de slechte geuren vernietigen. Het levert dan een bloemige geur af, zeer zacht en aangenaam, door capillariteit. Uit deze geur komt een helder boeket van bergamot, hyacint, roos en lelietje-van-dalen vrij. Groene en mariene tonen perfectioneren deze reukcompositie en eindigen met een vleugje witte muskus en amber. Zeg hallo tegen een schone geur in huis!

Kies jouw favoriete parfumverspreider

Elk anti-geurparfum is verkrijgbaar als navulling voor stengelboeketten in klein formaat van 200 ml of groot formaat van 400 ml. Maak je huis net zo mooi als het lekker ruikt door de geurstokje te kiezen die bij je past. De keuze voor een decoratief element is erg belangrijk om geen valse toon aan te slaan en tegelijkertijd aan uw smaak te voldoen. Maison Berger Paris heeft zorgvuldig talrijke modellen ontworpen die zich kunnen aanpassen aan verschillende ontwerpen, kleuren of interieurstijlen.