Aroma-etherische olieverspreiders: een gevoel van welzijn in huis
Aroma-etherische olieverspreiders: een gevoel van welzijn in huis

Aroma-etherische olieverspreiders: een gevoel van welzijn in huis

Aroma-etherische oliediffusers combineren een aantal voordelen. Ze verspreiden een aangename geur door het hele huis en omhullen je in een rustgevende en geruststellende cocon. Dankzij de aromachologische eigenschappen van essentiële oliën verbeteren ze uw gevoel van welzijn op basis van uw behoeften.

De vele beschikbare geuren kunnen je ontspannen, stimuleren, helpen concentreren, afhankelijk van je wensen... Het scala aan mogelijkheden is enorm en je zult zeker een geur vinden die bij je past!

Om onze emblematische parfums te verspreiden, hebben we in de loop der jaren verschillende geurobjecten ontwikkeld. Na de Lampe Berger, een iconisch stuk van ons huis, ontstonden geurkaarsen, geurboeketten, de mist diffuser, de Night&Day diffuser en de auto diffuser.

Elk van deze rituelen heeft zijn eigen bijzonderheden: het is aan jou om ze toe te passen op basis van je verlangens om een ​​wereld binnen te gaan waar kalmte en sereniteit de sleutelwoorden zijn.

Aromaverspreiders voor etherische oliën

De Aroma-collectie verrijkt met essentiële oliën nodigt je uit in een wereld van meerdere geuren, waarvan elk zich aanpast aan jouw behoeften. Het is belangrijk om te specificeren dat onze geurcomposities klaar zijn voor gebruik: dankzij de expertise en knowhow van onze meesterparfumeurs bevatten ze de juiste dosering parfum en essentiële oliën.

Je hoeft dus geen van deze ingrediënten toe te voegen of zelfs maar water te geven. Integendeel, het zou het risico met zich meebrengen dat er een minder evenwichtig en dus minder effectief geheel ontstaat.

Afhankelijk van de plek waar je wilt ruiken en je eigen smaak zijn er verschillende Aroma etherische olie diffusers . Je hoeft alleen maar je keuze te maken...

De Lampe Berger

Dit is het eerste parfumritueel gecreëerd door Maison Berger Paris. Het begeleidt onze geschiedenis al meer dan 125 jaar. Dankzij het gepatenteerde katalyse-diffusiesysteem parfumeert hij niet alleen op subtiele wijze uw interieur: hij zuivert ook de sfeer door nare geurtjes te elimineren.

De Lampe Berger is gemakkelijk in gebruik en is een elegant object dat past in elke decoratie. Er zijn veel lijnen, materialen of tinten, dus je vindt zeker degene die bij je past. Dit ritueel, een toonbeeld van onze knowhow, zal snel een essentieel onderdeel van uw huis worden.

Onze lampe Berger Aroma

Parfumverspreiders

Onze parfumverspreiders zijn de perfecte combinatie van geslaagde esthetiek en ongeëvenaarde capillaire geurefficiëntie. Om deze Aroma-diffuser voor etherische oliën op te zetten, is niets eenvoudiger: dompel de staafjes eenvoudigweg onder in de daarvoor bestemde vloeistof.

De intensiteit van de geur is evenredig met het aantal gebruikte stokjes: 2 of 3 zijn geschikt voor lichtverspreiding, 4 of 5 voor gemiddelde verspreiding en 6 tot 8 voor maximale intensiteit. Zodra dit is gebeurd, geniet u enkele weken van een aangename geur. U hoeft niets meer te doen, behalve de strengen af ​​en toe omdraaien om een ​​optimale efficiëntie te behouden.

Onze Aroma parfumverspreider

Parfumverspreider Aroma Dream

28 €

Parfumverspreider Aroma Energy

28 €

Parfumverspreider Aroma Focus

28 €

Parfumverspreider Aroma Happy

28 €

Parfumverspreider Aroma Love

28 €

Parfumverspreider Aroma Relax

28 €

Parfumverspreider Aroma Respire

28 €

Parfumverspreider Aroma Wake-Up

28 €

Geurkaarsen

Dankzij hun natuurlijke vlam zijn ze ongeëvenaard in het brengen van een rustige en serene sfeer in uw interieur. De geurkaars is een uitnodiging om te reizen, naar een andere omgeving, de belofte van een ontsnapping...


In tegenstelling tot wat je op het eerste gezicht zou denken, zijn deze rituelen niet uitsluitend voorbehouden aan het koude winterweer. Als ze in deze periode warmte en troost brengen, doen de bloemengeuren ook in de zomer wonderen.


Bij hen is het een delicate en boeiende sfeer die u het hele jaar door begeleidt.

Onze Aroma geurkaarsen

Geurkaars Aroma Love

28 €19,60 €

Geurkaars Aroma Focus

28 €19,60 €

Geurkaars Aroma Happy

28 €19,60 €

Geurkaars Aroma Relax

28 €19,60 €

Geurkaars Aroma Energy

28 €19,60 €

De mist diffusor

Samen met Night&Day is het een van onze programmeerbare diffusers . Dit geparfumeerde object vormt een authentieke samenvatting van technologie, die perfect onze voortdurende wens weerspiegelt om voorop te blijven lopen op het gebied van innovatie.

De verspreiding gebeurt hier koud, door een licht geurende mist. Dankzij de trillingen van de keramische piëzosteen, aanwezig aan de basis van het ritueel, verspreidt de geur zich subtiel en niet op een bedwelmende manier.

Deze Aroma etherische olieverspreider kan worden aangepast en geprogrammeerd volgens uw huidige wensen. Zo is de intensiteit van de verspreiding instelbaar, evenals de lichtsfeer. Ook is de ontsteking programmeerbaar om indien nodig aan te kunnen passen aan jouw schema: deze kan een half uur, één of twee uur duren.

Dankzij het extreme gebruiksgemak is dit allemaal in enkele seconden gebeurd. Reizen is ook niet nodig: met de meegeleverde afstandsbediening bedien je alle opties op afstand.

Onze Aroma mist diffusers

Mist diffuser Aroma Dream

69 €

Mist diffuser Aroma Energy

69 €

Mist diffuser Aroma Happy

69 €

Mist diffuser Aroma Relax

69 €

De autodiffusor

Omdat we veel tijd in ons voertuig doorbrengen, heeft Maison Berger Paris logischerwijs een parfumritueel ontwikkeld dat is aangepast aan deze zeer specifieke omgeving. We weten allemaal dat autorijden stress of angst kan veroorzaken. Om uw reizen doordrenkt te maken van kalmte en sereniteit, gaat er niets boven deze Aroma-diffuser voor essentiële oliën .

Zeer eenvoudig te installeren, zowel discreet als elegant. Het is geschikt voor alle soorten voertuigen en wordt op het ventilatierooster bevestigd. U bent vrij om de verspreiding te intensiveren door gebruik te maken van airconditioning. Vier weken lang verspreidt dit ritueel een aangename geur in de cabine. Dankzij hem wordt autorijden weer een plezier!

Onze Aroma autodiffusers

Auto diffuser Aroma Energy

19,20 €

Auto diffuser Aroma Happy

19,20 €

De Night&Day-diffusor


Deze diffuser is ontwikkeld als reactie op een van de grootste kwalen van de 21e eeuw: slaapstoornissen. Helaas hebben veel mensen moeite met inslapen, worden ze 's nachts vaak wakker of openen ze 's morgens vroeg hun ogen en voelen ze zich nog vermoeider dan de dag ervoor.


De Night&Day diffuser is een elegant object met een onberispelijke afwerking. De geur wordt zonder enige vlam verspreid, voor maximale veiligheid en geoptimaliseerd welzijn. Geplaatst in de kamer, werkt hij stil en zonder enige golven.

Dit ritueel is eenvoudig te gebruiken en te programmeren en begeleidt u volgens uw wensen tijdens de verschillende fasen van uw slaap. Hij begeleidt u als u in slaap valt, maar ook als u wakker wordt. Dankzij de licht-, geur- en geluidsprogrammering helpt deze diffuser je zachtjes wakker te worden met geuren. Alle capsules zijn uiteraard klaar voor gebruik en uitwisselbaar: een ongelooflijk rijk universum wacht op je, voor nachten (en ochtenden) gewijd aan rust en kalmte.

Nacht&Day diffusers

Night&Day diffuser Aroma Dream

99 €