Instructies voor het gebruik van onze etherische oliediffusers
Instructies voor het gebruik van onze etherische oliediffusers

Instructies voor het gebruik van onze etherische oliediffusers

De instructies voor het gebruik van onze etherische oliediffusers zijn voor iedereen toegankelijk en zeer gemakkelijk te begrijpen en te integreren. Onze parfumrituelen zorgen namelijk niet alleen voor een gezonde en prettige sfeer in huis en zijn prachtige decoratieve elementen. Al onze aandacht is erop gericht om er hoogwaardige objecten van te maken die eenvoudig te gebruiken zijn, voor optimaal gebruikscomfort.

Of het nu onze iconische lampe Berger is of onze mist diffuser, een echte distillatie van technologie, een paar minuten zijn voldoende om te begrijpen hoe ze werken en er zo het maximale uit te halen.

Dankzij de aromachologische voordelen van de essentiële oliën en de Aroma-collectie vindt u de geur die u nodig heeft: stimulerend, ontspannend, verzachtend, stimulerend... En dankzij ons voordelige navulsysteem kunt u gemakkelijk variëren met de geneugten en op ontdekking gaan. nieuwe geuren.

Instructies voor het gebruik van de mist etherische oliediffuser

De mist etherische oliediffusor ontwikkeld door Maison Berger Paris is het resultaat van onmiskenbare knowhow op het gebied van parfumerie, gecombineerd met een fel verlangen naar innovatie op het gebied van technologie.

Daarom ontwikkelt ons onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium regelmatig nieuwe producten met als enig doel aan uw verwachtingen te voldoen. Deze geurobjecten moeten onvermijdelijk aan een aantal eisen voldoen:

- Zuiver en maak de lucht die u thuis inademt aangenaam om uw gevoel van welzijn te verbeteren;

- Wees designobjecten, klassiek of trouw aan de huidige trends, om op zichzelf decoratieve elementen in uw huis te worden;

- Kan snel, eenvoudig en intuïtief worden gebruikt.

Bijzonder gemakkelijk om aan de slag te gaan

Het duurt slechts een paar minuten om de instructies voor het gebruik van onze mist vernevelende diffuser voor etherische oliën te begrijpen en te assimileren. Een echte prestatie, gezien alle mogelijkheden die u met dit geparfumeerde object ter beschikking staan.

Om te kunnen werken, moet onze diffuser op een elektrische stroombron zijn aangesloten. Het meegeleverde draad is 1,50 meter lang. Dankzij deze stroom begint de keramische piëzosteen, die zich aan de onderkant van het apparaat bevindt, te trillen, waardoor een subtiele, geurige mist vrijkomt.

Om de diffuser te laten werken, giet je eenvoudigweg, na het verwijderen van de houten afdekking, onze geurcomposities erin. Deze zijn met de grootste zorg en professionaliteit ontwikkeld door onze meesterparfumeurs in Grasse. Ze bevatten dus precies de noodzakelijke hoeveelheid parfum en essentiële oliën. Het is niet nodig om druppels van beide toe te voegen, noch water. Hierdoor bestaat het risico dat er een onvolledig en potentieel onaangenaam mengsel ontstaat.

Het is belangrijk dat de ondergrond waarop de diffuser wordt geplaatst vlak is. Anders kan het beschadigd raken.

Gemakkelijk in te stellen instellingen

Hoe gebruik je een mist etherische olieverspreider? Als meerdere opties configureerbaar zijn, gaat dit zeker niet ten koste van het gebruiksgemak. Om een ​​optimaal gebruikerscomfort te garanderen, wordt elke diffuser geleverd met een afstandsbediening (als deze tijdelijk verloren is, kunt u met een knop onder de basis aanpassingen maken). Zonder te hoeven bewegen, kun je in een fractie van een seconde actie ondernemen op de volgende elementen:

- Parfumeren kan op verschillende manieren. Het kan naar eigen inzicht continu of discontinu zijn: een keuze die invloed heeft op de intensiteit van de verspreiding.

- De verlichtingssfeer die gepaard gaat met het gebruik van de diffuser is ook configureerbaar. Er zijn in feite drie verschillende sferen: continu en intens licht, continu maar lichter licht, en ten slotte oscillerend licht, vergelijkbaar met dat van een kaars.

- Ten slotte kan de ontstekingsduur vooraf worden gedefinieerd, afhankelijk van uw wensen. De diffuser kan een half uur, een uur of twee uur werken. Een paar seconden zijn voldoende om uw keuze te valideren.

Als u zich ten slotte afvraagt ​​waar u een mist etherische olieverspreider in huis moet plaatsen, weet dan dat deze met hetzelfde geluk in de entree, woonkamer of slaapkamer kan worden geplaatst. Het rustgevende licht dat het uitstraalt en de zachtheid van de vorm verwarmen al deze kamers.

Mist diffuser Aroma Dream

69 €

Mist diffuser Aroma Energy

69 €

Mist diffuser Aroma Happy

69 €

Mist diffuser Aroma Relax

69 €

Instructies voor het gebruik van de lampe Berger

De lampe Berger heeft altijd de geschiedenis van ons huis vergezeld. Het heeft alle tijdperken overleefd en is nog steeds een van onze absolute referenties op het gebied van parfumrituelen.

De lampe Berger bestaat uit twee absoluut unieke technieken, waardoor uitmuntendheid kan worden bereikt:

- Een katalyse-diffusiesysteem: hierdoor worden slechte geuren niet gemaskeerd. Ze worden puur en eenvoudig geëlimineerd;

- Een gepatenteerde brander, die een absoluut unieke geur en zuivering van de lucht mogelijk maakt.

De gebruiksaanwijzing is uiterst eenvoudig:

- Vul het flesje met behulp van een trechter met de door jou gekozen geur;

- Plaats de brander op zijn plaats. Als dit de eerste keer is dat u het gebruikt, wacht dan ruim twintig minuten voordat u doorgaat naar de volgende stap;

- Het licht aandoen. Na ongeveer twee minuten zal de vlam afnemen en opnieuw scherp worden: dit is het teken dat je hem nu kunt doven door er simpelweg op te blazen;

- Vervang het frame om uzelf tegen de brander te beschermen.

Het is al klaar! In slechts een half uur wordt de lucht van een gemiddelde kamer van ongeveer 12 m2 gezuiverd en aangenaam geparfumeerd.

Een paar tips

Er zijn een paar kleine tips waarmee u rekening moet houden. Ze zijn eenvoudig te maken en zorgen ervoor dat uw lampe Berger in perfecte staat blijft:

- Gaat u bijvoorbeeld op vakantie en weet u dat de lamp enkele weken niet gebruikt zal worden, verwijder dan de brander van de lamp;

- De brander moet ongeveer iedere 200 ontstekingen, of ieder jaar, vervangen worden;

- Tussen twee parfums door helpt de Essential Neutral Home Fragrance de brander in stand te houden.