Etherische olieverspreiders voor op kantoor: een aanwinst voor op het werk
Etherische olieverspreiders voor op kantoor: een aanwinst voor op het werk

Etherische olieverspreiders voor op kantoor: een aanwinst voor op het werk

De etherische olieverspreiders voor op kantoor, ontworpen door Maison Berger Paris, vormen een onmiskenbare aanwinst op professioneel gebied. Om effectief te kunnen werken, gaat er niets boven een kalme, serene sfeer die bevorderlijk is voor de concentratie.

La Lampe Berger, de mist diffuser, parfumverspreiders, geurkaarsen: onze diffusers kunnen gebruikt worden in het thuiskantoor of op de werkvloer. In het laatste geval zijn sommige niettemin meer nomadisch dan andere en verdienen zij misschien de voorkeur.

De erkende aromachologische deugden van etherische oliën verbeteren ongetwijfeld het gevoel van welzijn. Met onze Aroma-collectie dompelt u zich onder in een wereld van zachtheid, ademt u aangenaam geurende lucht in en drukt u al uw potentieel uit!

Verspreiders van etherische oliën voor in huis


Telewerken komt maand na maand naar voren als een echte ontwikkeling in de context van het professionele leven. Tegenwoordig werken steeds meer van ons vanuit huis, meestal in een daartoe voorzien kantoor.


Om deze nieuwe omgeving synoniem te laten zijn met efficiëntie, is het absoluut essentieel om te kunnen werken in een sfeer waar rust heerst en waar concentratie wordt aangemoedigd. Gelukkig bieden de diffusers voor etherische oliën voor het kantoor, ontworpen door Maison Berger Paris, hierbij een onschatbare hulp.

De lampe Berger

Is het nog steeds nodig om het te presenteren? De lampe Berger werd tegelijkertijd met het gelijknamige Huis geboren. Dit laat zien dat hun verhalen nauw met elkaar verbonden zijn.

Dankzij het werk van ons onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium blijft deze lamp toonaangevend op het gebied van technologie. De werking ervan is gebaseerd op twee essentiële principes:

- De gepatenteerde brander parfumeert niet alleen de lucht, maar zuivert deze ook. Het is belangrijk om te onthouden dat de lampe Berger oorspronkelijk vooral in ziekenhuizen werd gebruikt, en vooral in besloten ruimtes waar deze functie noodzakelijk was. Als het vandaag de dag niet meer in een ziekenhuisomgeving wordt gebruikt, heeft het deze specificiteit behouden, maar staat het ook ten dienste van uw interieur.

- Aan de andere kant vindt diffusie plaats door katalyse. Zo worden onaangename geuren niet gemaskeerd, maar eenvoudigweg geëlimineerd.

Werken op een kantoor waar de lucht zuiver en heerlijk geurend is? Dit is mogelijk dankzij de lampe Berger, een object van meer dan een eeuw oud maar met de eeuwige jeugd.

De mist diffusor

De mist diffuser is ontstaan ​​uit de onophoudelijke wens van ons Huis om u innovatieve objecten aan te bieden die uw welzijn kunnen verbeteren. Dit gebaar met meerdere functies parfumeert uw kantoor met een delicate en aangename mist.

Om te werken, en zoals de naam al doet vermoeden, moet deze diffuser op een stopcontact worden aangesloten. Het is precies deze stroom die ervoor zorgt dat de piëzosteen aan de onderkant van het apparaat extreem snel trilt, wat de verspreiding van het parfum genereert.

De diffuser beschikt over vele functies, die allemaal op afstand te bedienen zijn met de meegeleverde afstandsbediening. Zo kunt u:

- Definieer de wijze van verspreiding van het parfum, zodat het naar eigen inzicht continu of discontinu is. Dit heeft invloed op de intensiteit van de geur.

- Kies een geplande uitzendduur. Zo kan deze worden ingesteld op 30, 60 of 120 minuten.

- Stel de lichtsfeer in die bij u past. Bent u gevoelig voor de zachte sfeer die een kaars creëert, kies dan voor oscillerend licht. U kunt anders verwijzen naar een doorlopende uitzending, meer of minder belangrijk, afhankelijk van uw smaak.

De mist diffuser in een kantoor is zowel een geur als een sfeer die de concentratie vergemakkelijkt om rustig en efficiënt te werken.

Diffusors voor op de werkplek


Deze diffusers kunnen uiteraard prima gebruikt worden in een kamer van het huis die bedoeld is om te werken. Maar ze zijn ook gemakkelijk te vervoeren, waardoor je ze eenvoudig kunt installeren in je kantoor, bedrijf of coworkingruimte.

Parfumverspreiders

Alle knowhow van onze meesterparfumeurs vind je terug in de parfumverspreiders. Gemakkelijk in gebruik, zuinig dankzij de talrijke beschikbare navullingen, er ontbreekt niets aan kwaliteiten. Met een capillair diffusiesysteem is het een delicaat geurende lucht die wekenlang subtiel en gelijkmatig verspreidt, zonder dat u iets of bijna hoeft te doen.

Het aantal stokjes in de fles bepaalt de intensiteit van het parfum: twee of drie strengen zijn geschikt voor een lichte geur, vier of vijf voor een medium geur. Als u ten slotte een sterker geurende lucht wilt, dompelt u zes tot acht stokjes in de vloeistof voor gegarandeerde effectiviteit.

Zodra dit is gebeurd, hoeft u de strengen slechts één of twee keer per week te draaien, zodat de kwaliteit van de verspreiding optimaal blijft.

Tenslotte zijn onze parfumverspreiders zeer mooie objecten, discreet en verfijnd. Ze brengen een vleugje elegantie in uw werkruimte.

De geurkaars

Het komt vaak voor dat stress en spanning helaas hun weg vinden naar de werkplek. Om deze emoties te bestrijden die uw efficiëntie en productiviteit schaden, kunt u onze geurkaarsen overwegen. Ze kennen geen gelijke als het gaat om het creëren van een rustgevende en geruststellende sfeer. Met kaarsen wordt het kantoor een echte cocon van rust en kalmte. Er gaat niets boven het beste van jezelf geven!

Onze kaarsen worden met de hand gegoten en zijn deels gemaakt van natuurlijke, plantaardige was. De katoenen lonten zijn gevlochten zodat ze zowel aan het formaat van dit parfumritueel als aan het parfum aangepast kunnen worden.

Diffusers voor etherische oliën op kantoor: ontdek de Aroma-collectie

Van de parfums uit het Aroma-assortiment zijn er enkele bijzonder geschikt voor de professionele sfeer. Met deze unieke geuren wordt het werk gemakkelijker gemaakt.

- Aroma Focus

Dankzij de essentiële oliën van basilicum en pepermunt, waarvan bekend is dat ze de concentratie en creativiteit bevorderen, wordt de werkefficiëntie aanzienlijk verbeterd.

De geur, eveneens met tonen van rozemarijn, kruidnagel en steranijs, is subtiel en aangenaam.

Geurkaars Aroma Focus

28 €19,60 €

Parfumverspreider Aroma Focus

28 €

- Aroma D-Stress


Essentiële olie van mandarijn doet wonderen. Zowel je geest als je lichaam zijn aanzienlijk gekalmeerd. Alle lichten staan ​​op groen voor een kwaliteitsvolle werksessie.


De fruitige en kruidige tonen brengen zowel zoetheid als karakter, voor een heerlijke sfeer.

- Aroma Energy

Essentiële olie van grapefruit kent geen gelijke wat betreft een dynamisch en verkwikkend effect. Dit parfum is daarom vooral aangewezen bij lichte vermoeidheid, om een ​​welkome energieboost te voelen.

Het is een verademing die uw kantoor binnendringt en ook stress of angst vermindert.

Geurkaars Aroma Energy

28 €19,60 €

Parfumverspreider Aroma Energy

28 €

Auto diffuser Aroma Energy

19,20 €

Mist diffuser Aroma Energy

69 €