Diffusorlamp voor etherische oliën: onze knowhow ten dienste van uw welzijn
Diffusorlamp voor etherische oliën: onze knowhow ten dienste van uw welzijn

Diffusorlamp voor etherische oliën: onze knowhow ten dienste van uw welzijn

Onze diffuserlamp voor etherische oliën begeleidt onze geschiedenis al meer dan 120 jaar. De Lampe Berger is een unieke technologie, die door de jaren heen steeds verder geperfectioneerd is, dankzij de knowhow van onze onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling. Ondanks dat hij inmiddels ruim honderd jaar oud is, heeft deze lamp de eeuwige jeugd en blijft uniek in zijn soort.

Het Aroma-assortiment, verrijkt met essentiële oliën, heeft een werkelijk positief effect op uw welzijn. Of je nu op zoek bent naar energie, concentratie of ontspanning, er is ongetwijfeld een parfum dat aansluit bij jouw huidige wensen. Bovendien kun je dankzij de beschikbare navullingen heel gemakkelijk en in slechts enkele seconden nieuwe geuren ontdekken. Geniet van de deugden
aromachologische essentiële oliën en dompel jezelf onder in een aangenaam universum, vol wellust en sereniteit.

Naast de lampe Berger kunt u ook profiteren van de voordelen van de mist etherische olie-diffuser en de etherische olie-diffuser voor in de auto . Ook voor hen is het onze voortdurende zoektocht naar uitmuntendheid, gecombineerd met de wens om u effectieve en innovatieve geparfumeerde objecten aan te bieden, die onze aanpak heeft geleid.

De Lampe Berger

Onze diffuserlamp voor etherische oliën is gebaseerd op unieke kenmerken. Oorspronkelijk werd het met succes gebruikt om besloten ruimtes in ziekenhuizen te ontsmetten. Tegenwoordig heeft het deze functionaliteit behouden, die we zuivering noemen.

Dankzij de exclusieve en gepatenteerde brander worden slechte geuren en bacteriën geëlimineerd en niet alleen maar gemaskeerd. Het is dus pure lucht die je in huis ademt. Maar daar houden de functies niet op. Met de lampe Berger is het bovendien een aangename en langdurige geur die gelijkmatig door het huis wordt verspreid.

Aantrekkelijke ontwerpen

Hoewel onze corebusiness altijd interieurparfumerie is geweest, is dit nooit ten koste gegaan van de uiterlijke schoonheid van onze parfumrituelen. La Lampe Berger vormt uiteraard geen uitzondering op de regel.

Het ontwerp is dus in de loop van de tijd blijven evolueren, om met plezier de huidige trends te omarmen. Tegenwoordig zijn er uitvoeringen voor alle smaken en wensen, van de meest klassieke tot de meest moderne.

Dit is de lampe Berger: naast het zuiveren en heerlijk geuren van je interieur, is het ook een decoratief object op zich. Hij past perfect in alle kamers van het huis. Plaats hem met evenveel succes in een entree, een woonkamer, een slaapkamer, de keuken... Beperk jezelf niet: niets belet je, integendeel, om meerdere lampen te hebben, elk gewijd aan een heel specifieke locatie.

Dankzij de talrijke aangeboden materialen, de verschillende vormen en kleuren, raak je zeker in de ban van onze katalytische lampen. Je hoeft alleen maar je keuze te maken...

Parfums voor alle wensen

De knowhow van onze meesterparfumeurs heeft het mogelijk gemaakt om het Aroma-assortiment te creëren, verrijkt met essentiële oliën. Er worden u talrijke parfums aangeboden, allemaal ontworpen in Frankrijk, in Grasse om precies te zijn.


Afhankelijk van uw humeur of uw huidige smaak, parfumeert u uw interieur aangenaam en subtiel en geniet u van gelukkige momenten in een rustige sfeer.

De parfums die worden verkocht met onze diffuserlamp voor etherische oliën


Wanneer je een Lampe Berger in doosvorm koopt, zit er een parfum bij. In dit geval heb je de keuze uit drie verschillende geuren verrijkt met essentiële oliën. Als u bijzonder overtuigd bent door een van hen, kunt u de ervaring uiteraard heel eenvoudig uitbreiden door achteraf de bijbehorende navulling aan te schaffen.

De Aroma Energy box

Dit parfum kent geen gelijke als het gaat om het brengen van een vleugje vitaliteit en dynamiek! Dankzij hem wachten er momenten vol leven, resoluut gericht op optimisme.

Noten van grapefruit, sinaasappel, ananas, perzik en muskus komen effectief samen in een verkwikkende sfeer. Eén ding is echter zeker: de bediening van onze geurverspreiders is uiterst intuïtief en eenvoudig. Ook al is het een eerste gebruik, je hebt maar een paar minuten nodig om te weten hoe je het (goed) moet gebruiken!

De Aroma Happy-box


Het is een betoverde tussenzin, een sfeer van sereniteit en vreugde die door dit zeer bijzondere parfum wordt veroorzaakt. Resoluut frisse tonen dragen effectief bij aan uw welzijn: vertrouwen op meloen, appel, lelietje-van-dalen, monoi...

Het is zonder twijfel dat we in ons huis of appartement de meeste tijd van ons leven doorbrengen. Met Aroma Happy draagt ​​de etherische olie diffusorlamp bij aan een zachte sfeer en een unieke ambiance, een authentieke ode aan het geluk.

Eén ding is echter zeker: de bediening van onze geurverspreiders is uiterst intuïtief en eenvoudig. Ook al is het een eerste gebruik, je hebt maar een paar minuten nodig om te weten hoe je het (goed) moet gebruiken!

De Aroma Relax-box


We hebben allemaal op bepaalde momenten in ons leven ervaringen die stress of angst veroorzaken. Om dit onaangename gevoel tegen te gaan, gaat er niets boven dit parfum. Bij hem is zijn huis een ware oase van rust, een moment waar kalmte en sereniteit samenkomen, voor uw grootste geluk.

Ontspanning wordt verzekerd door tonen van steranijs, zoethout, roos, vanille... De essentiële oliën van Gaïac Wood en Patchouli kalmeren je en zorgen ervoor dat je al je rust kunt herwinnen.

Meerdere vullingen


Omdat we niet altijd dezelfde verlangens hebben en het altijd prettig is om nieuwe geuren te ontdekken, bieden wij voor de Lampe Berger vele navullingen aan.


Een paar seconden zijn voldoende om een ​​nieuwe geur te installeren: zodra de lamp leeg is en de brander koud is, hoef je alleen nog maar de inhoud van de navulling te schenken.


Onze navullingen zijn een voordelige en praktische manier om de reukervaring in huis te vergroten. Er zijn verschillende maten.


Ervaar de vele geuren verrijkt met essentiële oliën: Aroma Respire, Aroma Focus, Aroma D-Stress, Aroma Love, Aroma Wake Up…

Een paar tips

Het is essentieel dat u bij uw Lampe Berger uitsluitend de daarvoor bestemde navullingen gebruikt. Dit is de beste manier om ervoor te zorgen en het niet te beschadigen. Zo zal hij u vele jaren vergezellen. Om zijn volledige efficiëntie te behouden, moet de brander elk jaar of na 200 keer gebruik worden vervangen.


De dosering van onze parfums is ontwikkeld dankzij de kennis en expertise van onze meesterparfumeurs. Meng dus geen geuren met elkaar: dit zou het risico met zich meebrengen dat je een parfum krijgt dat niet helemaal succesvol zou zijn.