Navullingen voor geurverspreiders voor thuis: verleng of varieer uw geurervaringen!
Navullingen voor geurverspreiders voor thuis: verleng of varieer uw geurervaringen!

Navullingen voor geurverspreiders voor thuis: verleng of varieer uw geurervaringen!

Voor verschillende rituelen zijn navullingen voor geurverspreiders voor thuis verkrijgbaar: de Lampe Berger, de mist diffuser en het parfumverspreider. Afhankelijk van het object heeft de navulling zijn eigen kenmerken, maar ze komen allemaal op één punt samen: het is een praktische en voordelige manier om je interieur naar jouw smaak te parfumeren.

Als u bijzonder overtuigd bent van een geur, houdt niets u tegen om de ervaring uit te breiden door de bijbehorende navulling te kopen.
Als u daarentegen liever andere geuren ontdekt, hoeft u alleen maar het scala aan mogelijkheden te verkennen.
Als u niet in de gelegenheid bent om ons in een van onze winkels te bezoeken, vertrouw dan op onze parfumadviseur, beschikbaar op onze site. Een paar klikken en een paar seconden zijn voldoende om de geur te vinden die bij jou past!

De verschillende navullingen voor geurverspreiders voor thuis

Niet alle parfumnavullingen zijn gelijk. Ze zijn inderdaad afhankelijk van het ritueel waarmee ze geassocieerd worden. Daarom is het belangrijk om te weten dat de verschillende navullingen niet uitwisselbaar zijn van het ene geparfumeerde object naar het andere. Gebruik daarom geen navulling ontworpen voor de Lampe Berger met de mist diffuser... en omgekeerd!

De lampe Berger

Dit is het iconische ritueel van ons Huis, dat al sinds 1898 bij ons is. Dankzij het katalytische diffusiesysteem zuivert het de lucht in uw huis en verspreidt het op subtiele wijze een aangename geur. Met Lampe Berger worden slechte geuren niet gemaskeerd, maar integendeel permanent geëlimineerd, omdat de moleculen die daarvoor verantwoordelijk zijn, worden vernietigd en niet meer kunnen verschijnen.

Met de talrijke navullingen die beschikbaar zijn voor de Lampe Berger, is het zowel gemakkelijk als voordelig om de geneugten te variëren.
Om zo goed mogelijk aan uw wensen en behoeften te voldoen, zijn ze verkrijgbaar in verschillende formaten. Het wordt ten zeerste aanbevolen om alleen Maison Berger Paris-navullingen te gebruiken met onze gelijknamige lamp. Gemiddeld is 30 minuten voldoende om de lucht in een ruimte van circa 12m2 te zuiveren.

De mist diffusor

De mist diffuser symboliseert op prachtige wijze het eeuwige verlangen naar innovatie van ons huis. Dit ritueel, een authentieke distillatie van technologie, blijft bijzonder eenvoudig en intuïtief in gebruik: het duurt slechts een paar minuten om aan de slag te gaan en alles is ontworpen om optimaal gebruikscomfort te garanderen, dankzij de talrijke op afstand bestuurbare functies.

Met de mist diffuser verspreidt zich een delicate, aangename en boeiende mist door de kamer, met onmiddellijke voordelen. Er zijn uiteraard veel navullingen voor dit ritueel. U vindt er met name onze meest traditionele en emblematische geuren, maar ook ons ​​Aroma-assortiment, verrijkt met essentiële oliën. Deze geuren zijn vakkundig gedoseerd door onze meesterparfumeurs en vereisen geen actie van uw kant.

Wat betreft de frequentie van het vervangen van een navulling voor deze geurverspreider voor thuis: elk van hen biedt ongeveer 40 uur geur.

Het parfumverspreider

Het gebruiksgemak en de kwaliteit van de uitzending hebben iedereen overtuigd die de kans heeft gehad om het te proberen. Om te beginnen met verspreiden, dompelt u eenvoudigweg de strengen onder in het flesje met het parfum. Het samenspel tussen beide elementen doet de rest en een zachte en homogene geur dringt snel je interieur binnen.

Door de aard van de stokjes en hun aantal kunt u de intensiteit aanpassen aan uw wensen. Het zal zacht zijn als je twee of drie stelen plaatst, medium met vier of vijf en sterk tussen zes en acht. Navullingen voor deze geurverspreider voor thuis zorgen voor een verspreiding van ongeveer zes tot acht weken.
Tijdens deze periode heb je absoluut geen beperkingen, behalve dat je de stelen af ​​en toe moet draaien om een ​​optimale geur te garanderen.

Een oneindige wereld van parfums

Welke diffuser en navullingen u ook gebruikt, er is een buitengewone en bijna oneindige wereld aan geuren voor u beschikbaar, dankzij het uiterst rijke assortiment van Maison Berger Paris.

Onze verschillende interieurgeuren zijn gegroepeerd in verschillende reukfamilies , waar u doorheen kunt bladeren op basis van uw ambities of uw wensen van het moment. Kies de geur die het beste bij jouw humeur of de tijd van het jaar past.

Mis onder de vele mogelijkheden onze ambergeuren , warm en sensueel, niet, evenals onze bestsellers, die de meest veeleisende hebben overtuigd:

- Het Vent d'Océan-parfum is een verkwikkende essentie, vergelijkbaar met de frisheid die je voelt op een strand;

- Het Air Pur Parfum voor Lampe Berger zuivert de lucht in uw huis en verlost u van onaangename geurtjes;

- Poussière d'Ambre Parfum voor een parfumverspreider is een essentie van karakter, zowel sensueel als exotisch;

- De Lolita Lempicka boeketvulling is een authentieke ode aan de natuur, voor een resoluut vrouwelijke geur;

- Het Exquisite Sparkling Perfume voor mist diffuser is een optimale combinatie van gastronomische tonen, die een wind van optimisme en positieve energie in uw huis brengt;

- Het Aroma Wake Up-parfum , verrijkt met essentiële oliën, is beschikbaar voor de mist diffuser. Het is perfect geschikt voor degenen die behoefte hebben aan een vleugje vitaliteit in de vroege ochtend!