Oosterse parfumverspreiders: mysterie en sensualiteit in huis
Oosterse parfumverspreiders: mysterie en sensualiteit in huis

Oosterse parfumverspreiders: mysterie en sensualiteit in huis

De oosterse parfumverspreiders gecreëerd en ontwikkeld door Maison Berger Paris geven een ereplaats aan een van de meest populaire reukfamilies 1. Oosterse parfums staan ​​synoniem voor warmte en sensualiteit, terwijl ze een licht mysterieus aspect bevatten. Dit zijn karaktervolle geuren, absoluut uniek en die met geen enkele andere kunnen worden verward.

Oosterse geuren behoren tot de meest populaire die er zijn. Heel logisch vinden we ze in al onze diffusers: de Lampe Berger, de parfumverspreiders, de geurkaarsen, de mist diffuser, de Night&Day diffuser en de auto diffuser. Elk van deze geparfumeerde objecten heeft zijn eigen verspreidingswijze en zijn eigen specifieke kenmerken. Het is aan jou om te kiezen op basis van jouw smaak en wensen, zonder het DNA van elk van hen uit het oog te verliezen.

Zo vindt bijvoorbeeld de reukwekker op natuurlijke wijze zijn plaats in de slaapkamer, terwijl de Lampe Berger, die dankzij zijn gepatenteerde brander onaangename geurtjes neutraliseert, speciaal aangewezen is in de keuken of elke andere kamer waar een onaangename geur heerst voorbeeld 2 tabak, gefrituurd voedsel, enz.)

De Oriënt, een historisch land van parfumerie


Eeuwenlang heeft het Oosten niet hetzelfde bedoeld als vandaag de dag. Hij vertegenwoordigde alles wat ver weg, onbekend en daarom mysterieus was. Dit betrof het Arabische Schiereiland, Noord-Afrika en meer in het algemeen alles buiten Oost-Europa.


Dit Oosten was het voorwerp van duizend fantasieën en was in het collectieve onbewuste synoniem met avontuur en plezier.

De Oriënt is een van de oudste bakermatten van de parfumerie. Het heeft altijd een overheersende rol gespeeld en is diep verankerd in de gebruiken en het dagelijks leven. De reden hiervoor is simpel: de zeer vruchtbare oostelijke landen zijn bevorderlijk voor de teelt van veel geurige planten en meerdere aromaten.


Oosterse parfums zijn zowel kruidig ​​als houtachtig. Er zijn natuurlijk variaties, en geen enkele geur is vergelijkbaar met de andere. Maar als we gemeenschappelijke noemers zouden moeten identificeren, zouden dat karakter, sensualiteit en macht zijn.

Oosterse parfumverspreiders: meerdere geuren

Van alle huisgeuren die Maison Berger Paris aanbiedt, nemen Orientals een prominente plaats in. Onder deze is het onmogelijk om het volgende niet te noemen...

Poussière d’Ambre

Warmte en intensiteit staan ​​uiteraard in de schijnwerpers van deze iconische geur uit de oosterse reukfamilie. We vinden roos, kaneel en peper in de topnoten, sandelhout, amber en patchouli in de hartnoten. Voor de basisnoten wrijft vanille samen met witte muskus en balsem.

Dankzij al deze geurnoten verspreidt zich een boeiende sfeer in uw huis.

De oosterse geurverspreiders die voor deze geur verkrijgbaar zijn, zijn de Lampe Berger, de mist diffuser en de parfumverspreiders.

Pétillance Exquise

Dit parfum vertegenwoordigt een ode aan het leven en een goed humeur. Je hele interieur en je humeur worden erdoor getransformeerd. Pétillance Exquise is de gedurfde en verrassende combinatie van verschillende ingrediënten, voor een onvergelijkbaar geheel.

Terwijl de geur opent met grapefruit, vinden we in de hartnoten bloemige geuren, met roos, lelietje-van-dalen en patchouli. Ten slotte brengen muskus-, viooltjes- en sprankelende akkoorden in de basisnoten de juiste hoeveelheid uitbundigheid.

Pétillance Exquise vind je bij de volgende oosterse parfumverspreiders: de geurkaars, de parfumverspreiders en de mist diffuser.

Parfumverspreider Lilly Rose

36 €

Soleil Divin

Elegantie en 4délectatie zijn aanwezig in deze geur, die een buitengewone combinatie van geparfumeerde tonen vormt. Wanneer het wordt verspreid, is dit parfum een ​​authentieke uitnodiging om te reizen, een verandering van omgeving en sensualiteit.

In de topnoten vinden we bergamot, oranjebloesem en mandarijn, voor een opening die zowel vrolijk als geruststellend is. Dan komen Gardenia, Magnolia en Rose, voor een vleugje frisheid en mysterie. Ten slotte brengen vanille en kokosnoot in de basisnoten precies de juiste hoeveelheid exotisme.

Dankzij Soleil Divin wachten u vele uren rust en betovering in uw huis. Vind deze unieke geur bij de volgende oosterse parfumverspreiders: de parfumverspreiders, de Lampe Berger en de mist diffuser.

Parfumverspreider Soleil Divin

21 €

Andere oosterse parfums

De drie hierboven genoemde voorbeelden zijn uiteraard niet uitputtend. Er wachten nog veel meer geuren op je. Welke oosterse geurverspreider je ook hebt gekozen, navullingen zijn een handige en voordelige manier om ze allemaal te ontdekken.